Kreatív varázslat? Készíts paverpolos textildekorációs szobrot 2014. szeptember 28-án!

Már csak 1 hely szabad!
Közkívánatra álló paverpolos textildekorációs szobor készítése, DE a létszám limitált = egy alkalommal csak 3 fő jöhet! Tájékozódj hát minél előbb a 2014. szeptember 28-i paverpolos kreatív kurzusról, és dönts hamar ~ köszönöm :-)
Amíg látod ezen oldal alján a jelentkezési űrlapot, addig még tudsz jelentkezni…

paverpol ezust szurka lady chi kreativ adj. 1A legutóbbi paverpolos textildekorációs kreatív műhelyben a résztvevők ~ látva az egyik textildekorációs  szobromat: lásd bal oldalt ~ felvetették, hogy ilyent ők is szívesen készítenének hasonlót, megtanulnák ezt a módszert.
ITT tehát a ragyogó alkalom: 2014. szeptember 28-án vasárnap várlak, ha érdekel téged (is) ez a lehetőség.

Mikor jöhetsz?
~ ha már voltál nálam paverpolos kurzuson, így képben vagy, hogy mi ez a módszer,
~ DE jöhetsz akkor is, ha most próbálnád ki először, tehát bevállalósabb vagy :-) Volt már nálam így résztvevő, és ment neki is, szóval gyere nyugodtan, ha ez lenne az első paverpolozásod,
~ és természetesen jöhetsz akkor is, ha már készítettél nálam (vagy másnál) paverpolos textildekorációs szobrot,
Tehát az a fő kérdés, hogy kész vagy-e arra, hogy elkészítsd az első vagy újabb textilszobrodat egy álló női alak formájában.

Nézd meg azt a videót, amin egyik résztvevőm mutatja be a saját alkotását, és lásd mennyire odavan azért a paverpolos textilszobráért, amit megteremtett, és ami be is vonzotta neki az áhított párkapcsolatot:

Álló textilszobor = nő alak készítését tudod megtanulni a paverpolos kurzuson (ahogy az előbb már írtam) 2014. szeptember 28-án vasárnap. Ez idő-, anyag- és eszközigényesebb, ezért hosszabb is időtartam a többi paverpolos textildekorációs kurzusokhoz képest. Próbáltam/próbáltuk már csökkenteni az időtartamot, de nem ment = tehát a lényeg: a minőségi és örömteli kreatív munkához a paverpolos textilszobor esetében mintegy 6 óra szükséges (persze szünetek vannak közben :-))

A Paverpol technika forradalmian új még Magyarországon, és még mindig az elsők között lehetsz, aki elsajátítja, mert még sokan nem ismerik, terjedőben van még csak itthon. Meg ne ijedj: semmilyen előzetes tudás nem szükséges. Sőt! Bármilyen hihetetlennek tűnik számodra fényképeken láthatóhoz alkotásokat te is elkészíthetsz, ehhez használjuk a Paverpol textil keményítő-ragasztót. És te is képes vagy ilyen alkotásokra, nekem elhiheted! Ráadásul sokszor hasznavehetetlennek ítélt, vagy otthon heverő dolgok (maradék ruhaanyagok, bizsuk, gyöngyök, kagylók stb.) felhasználásával, azaz ökotudatos újrahasznosításával. Viszont folytatásként nézzük meg a következőt (vagy ha olvastad már ezt az ismertető szöveget, akkor ugorj a következő kiemelt címekhez):

Mi az a Paverpol?

A Paverpol termékcsalád újdonságként került Magyarországra, s ezzel forradalmasította a kreativitásban rejlő lehetőségeket mindenki (!) számára. Tehát nemcsak a művészeknek, hanem az átlagos, hétköznapi, de kreatív késztetésű emberek, a hobbi alkotók számára is. A termék nem más, mint egy levegőre száradó speciális keményítő és ragasztó anyag. Ezt textil, papír, selyem, puha bőr, gipsz és más természetese anyagokkal lehet felhasználni.

A Paverpol azért is örvend nagy népszerűségnek, ahol elterjedt vagy már terjedőben van, mert megunt ruhanemű, már nem használt kiegészítők, otthon heverő lim-lomok, kacatok nyernek új értelmet, tehát a Paverpol az újrahasznosítás, az ökodizájn lehetőségét is magában foglalja a kreativitás mellett. Adott esetben még drót, alufólia az, ami segíti egyedi műalkotások, ajándék-, illetve dísztárgyak létrehozását alkotójuknak.

Készíthetünk vele domborműveket, ékszereket, kül- és beltéri szobrokat, és a már említett ajándéktárgyakat is – csak a képzeletünk szab határt a kreatív felhasználásának. De többnyire az a tapasztalat, hogy a Paverpol inkább felszabadítja a képzeletet, és árad a kreativitásunk miközben önfeledten alkotunk.

A termék maga is öko termék, ugyanis emberre, állatra és a környezetre teljesen ártalmatlan.

Kiknek nem való?

Azoknak nem való,

 • akiknek a saját kézügyességéről alkotott hitrendszere megingathatatlan,
 • akik nehezen fognak bele bármilyen új dologba,
 • akik tisztaságmániásak, és ódzkódnak attól, hogy a kezük ragacsos legyen bármilyen anyagtól (bár kesztyűt használni lehet természetesen, de vannak munkafolyamatok, amikor jobb enélkül dolgoznod, és óhatatlanul festékes, ragasztós, paverpolos lehetsz :-)),
 • akik nem szívesen osztoznak az alkotás folyamatában másokkal, s a saját ötleteiket mindenhatónak vélik, így nem szívesen merítenek mások tippjeiből,
 • akik nehezen fogadják el a vezetést olyan területen, amit még sosem próbáltak, v. ha próbálták már, akkor kevésbé nyitottak új megoldásokra, lehetőségekre, ötletekre, tippekre stb.

paverpol bronz lady lepcson kovacsolt vas korlat hatter Chi kreativ adj. 1Mit tudsz készíteni 2014. szeptember 28-án, vasárnap a paverpolos textilszobor kurzuson:

Álló textilszobrot = nő alakot készítését tudod megtanulni ezen kreatív műhely alkalmával (ahogy az előbb már írtam) szeptember 28-án, vasárnap. ERRE akkor is jöhetsz, ha voltál már nálam, ha nem paverpolos textildekorációs kurzuson, ha próbáltad már, ha nem: tehát most paverpoloznál először

Az álló textilszobor nőalakra itt láthatsz jobbra egy további példát tőlem…

A mostani paverpolos kreatív kurzuson ehhez hasonlót te is megtanulsz elkészíteni. Ez idő-, anyag- és eszközigényesebb, ezért hosszabb is időtartamban a többi paverpolos kurzushoz képest.

Mi az a többlet, amit még kapsz?

Amit mindenképpen kapsz, mert a Paverpol Kreatív Művészet alapvetően erre épül: ökotudatos újrahasznosítást.Ez alkalommal is látni fogod, hogy szinte bármi lehet e módszer/technika alapja: bármilyen tárgy, sokféle anyag, bár a természetes alapanyagok a legjobbak. Jómagam számára a kreativitás és a spiritualitás mellett az ökotudatosság rendkívül fontos, ezért is lettem azonnal a Paverpol rajongója.

Megemelt rezgésszint a közös örömteli alkotás révén szinte garantált!
Családias, bensőséges légkörben, támogató női térben zajlanak a kreatív programjaim ~ ide várlak szeretettel, hogy elkezdd vagy folytasd kreatív életedet.

A kreativitás senkinek nem kiváltsága!
Ráadásul a Paverpol Kreatív Művészet magyarországi képviselői azt hangsúlyozzák, hogy mindenki művész! Jómagam ezzel maximálisan egyetértek: hiszen mindenkiben lakozik egy művész – kérdés: ki mennyire engedi ezt kibontakozni?
A tapasztalat szerint a Paverpol Kreatív Művészet még azokra is nagyon felszabadítóan hat, akik magukat ügyetlennek, kétbalkezesnek tartják.

Ki  vezeti a paverpolos textilszobor készítő kreatív kurzust?

paverpol oktatoi oklevelellel Chi Katonane Toth Judit kepzok oktatoja Tata 2013 apr 17 szerda vagva DSC09080 Chi*** Csapó Ida Paverpol-oktató, tehát jómagam vezetem.  Teszem ezt kreatív lelki egészségőr, azaz mentálhigiénés szakember, illetve az Istennő ökotudatos papnőjeként is.

A Paverpol technikáról, amikor először hallottam azonnal utánanéztem, és rögtön beleszerettem. Nagyon rövid időn belül ki is próbáltam, és azonnal feltett szándékom lett, hogy EZT tanítani akarom másoknak is! Elvégeztem a Paverpol Oktatói Tanfolyamot, és másfél éve hivatalosan is oktatom Paverpol Kreatív Művészetet. (A mellékelt fotón az oktatói tanfolyam elvégzése után a kapott oklevéllel Katonáné Tóth Judit társaságában láthatsz, aki hazánkban nemcsak a Paverpol márkaképviseletet látja el, hanem ő jogosult a Paverpol Kreatív Művészet oktatóinak képzésére is.)

Hogy miért akartam azonnal és miért akarom változatlan elszántsággal tanítani a Paverpolt (nevezzük most egyszerűen csak így)? Nézzük tehát, hogy

mi a Paverpol Kreatív Művészet gyakorlásának eredménye?

 • Nagyon gyorsan sikerélményt ad bárkinek is, ezáltal önbizalomnövelő.
 • Látványos, aminek ráadásul gyorsan érzékeled a kézzelfogható eredményét.
 • Lelkessé tesz, felvillanyozza az egész lényedet (az előbbiek hatására is).
 • És mindezek révén az élet elevenségét magát tapasztalod meg azonnal és a saját bőrödön.
 • Boldog órákat adhat neked a Paverpol technika, amikor engeded a saját kreativitásodat áramolni, hagyod hogy a Benned Élő Művész megnyilvánuljon. Csak rajtad múlik!

A lényeg tehát az, hogy örömtelibb, és alkotóbb lehet az életed a korábbiakhoz képest, bővül ugyanis egy új technikával, az ökotudatos és 3dimenziós Paverpol Kreatív Művészettel. Érdemes kipróbálnod a textildekorációt: először textilplasztikát és majd a textilszobrászatot is, ezt nyugodtan és jó szívvel ajánlom neked!

A kézzel végzett tevékenység bizonyítottan nagyobb kiegyensúlyozottságot, megelégedettebb életet, több harmóniát, boldog és kreatív pillanatokat hoz neked, és mindezt teheted ráadásul jó társaságban, támogató létkörben, egy remek aurájú, pozitív kisugárzású lakás hangulatában. Ha mindezt te is szeretnéd, akkor tarts velem a 2014 szeptemberében!

Teremtsük újra, teremtsük meg az együttlét örömét, a kreatív alkotás közös élményét!.

FONTOS: a LÉTSZÁM LIMITÁLT! Max. 3 főt tudok fogadni a kreatív paverpolos kurzusra 2014. szeptember 28-án! Már csak 1 hely Így érdemes mielőbb  döntened a jelentkezésedről!

Mikor lesz pontosan és hol?

kikelet Chi kreativ vilagom tavasszal reszlet ablak kozeli adj 1 Chi szignos DSC07698A paverpolos textilszobor-készítő kreatív kurzus 2014. szeptember 28-án, vasárnap 12.30 és 18.30 között lesz.

Helyszín: Budapest, VI. kerület (közel a Hősök teréhez)
A pontos címet a jelentkezőknek megadjuk e-mailben a bejutási lehetőséggel együtt. Előzetesen annyit, hogy a megközelíthetőség tömegközlekedéssel legegyszerűbben a Bajza utcai kismetró vagy 72-es troli szintén Bajza utcai megállójától lehetséges.

Kapcsolattartás: ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566

Ez mind szép, de mennyibe kerül?

A részvételi díj a paverpolos textilszobor-készítő kreatív kurzuson szeptember 28-án vasárnap bruttó 8.500,- Ft 6 óra hosszára, 5.500,- Ft előleggel tudsz foglalni!

Azért ennyibe kerülnek egyébként a paverpolos kurzusok, mert szükség van megfelelő mennyiségű paverpolos textilkeményítő-ragasztóra, többféle kellékre, mint amit a korábban paverpolos kurzusokon használtunk eddig.

FONTOS! A helyedet tehát legalább az előleg előreutalásával foglalhatod, a fennmaradó részt pedig majd a helyszínen rendezzük. Természetesen előre elutalhatod a teljes részvételi díjat is.

Az ár tartalmazza a helyszínen felhasznált anyagokat, elsősorban a Paverpol textilkeményítő-ragasztót, és amit elkészítesz, azt természetesen magaddal viheted. Hozhatsz magaddal otthonról különböző textileket, függönyanyagot stb., amit már nem akarsz használni, illetve díszítéshez, amit te szeretnél használni. Szóval minden olyasmit, amire amúgy nem kell költened, és szívesen újrahasznosítanád. Természetesen én magam is szolgálok ezekkel, hogy legyen elegendő választék (egyébként is az a tapasztalat, hogy a másé sokszor izgalmasabb, érdekesebb, ezért is érdemes alkalmasint bedobni a közösbe, amit feleslegesnek ítélünk/gondolunk, mert gyakran “kincseket” kapunk/lelünk cserében ;-)).

Teára vendégem vagy – ha kedved van: többféléből tudsz majd választani.
Ha hozol magaddal ennivalót, azt el tudod fogyasztani a helyszínen.

Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566

Max. 3 főt tudok fogadni a kreatív paverpolos kurzusra 2014. szeptember 28-án! Már csak 1 hely van!

A lényeg: amíg itt alább látod a jelentkezési űrlapot, addig még tudsz jelentkezni. Ezek az alkalmak családias hangulatban, afféle “lakás-tréningként” zajlanak, és csak a kis létszám biztosítja a szükséges meghittséget.

Javaslom, ha úgy érzed megérintett ez a lehetőség, akkor mielőbb foglald le a részvételi díj előre utalásával a helyedet.

A jelentkezésed után kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz ezzel véglegesíted a programra való feliratkozásodat.

Ha megszólítva érzed magad, akkor töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot, és tarts velem  2014. szeptember 28-án:

Teljes név:*
Keresztneved vagy beceneved (ahogy szólíthatunk):*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Mobilszámod (szervezés miatt kérjük):*
Vezetékes telefonszámod/Skype-od (szintén szervezés miatt kérjük – ha nincs, akkor írd be ezt):
Részvételi díj: bruttó 8.500,- Ft (bruttó 5.500, Ft előleggel vagy bruttó 8.500,- Ft teljes összeg utalásával történik a helyfoglalás) ~ jelöld be a választásod!:* bruttó 8.500,- Ft teljes összeg
bruttó 5.500,- Ft előleg
Számlázási név és cím irányítószámmal:*
Megjegyzés/üzenet:

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566