Különleges óév-bcsúztatásra vágysz? Tarts velünk egy spirituális és kreatív Szilveszterre 2013. december 31-én!

FONTOS: 7 hely már elkelt! A létszám limitált, tájékozódj hát itt alább és dönts mielőbb! Köszönöm :-)

ora ejfel elott clock-02-1373852-mKülönlegessé teheted az idei év utolsó napjának éjszakáját, ráadásul épp Új Hold után leszünk! :-) Spirituális ÉS kreatív Szilvesztert tervezünk, sok-sok örömteli dologgal, s ha velünk tartasz közösen teremtünk átmenetet az idei évből az Új Hold energetikájával az új esztendőbe.

Egy felejthetetlenül különleges éjszakával ajándékozhatjuk meg magunkat és egymást.
Várunk, várlak tehát 2013. december 31-én 19.30-tól 2014. január 1-én 1.30-ig Budapesten! (Természetesen éjjel fél 2-kor senkit nem rakunk ki az utcára, még kötetlenül együtt lehet maradni…)

FONTOS: a létszám limitált! A hely befogadó képessége miatt max. 14 fő jelentkezését tudjuk/tudom fogadni, s 7 hely máris elkelt!
A létszám aktuális állásáról itt folyamatosan tájékoztatást lehet majd olvasni. Amíg ezen ismertető szöveg alján látható a jelentkezési űrlap, addig lehet jelentkezni – mindenki várunk/várok szeretettel :-)

Mi történhet, mi vár rád ezen a Spirituális és Kreatív Szilveszter éjszakán?

Svédasztalunkon könnyű étkekkel, falatkákkal, finom teákkal, egészséges KV-val, némi frissítővel várunk… És egy színes, gazdag programmal! Hiszen elsősorban ezért leszünk itt :-) – nézzük is ennek a részleteit:

Az Új Hold által kísért különleges  Szilveszter első felében, a 2013-ra eső részében:

 • először is összeismerkedünk játékos formában, hiszen több órán át együtt leszünk és nagy eséllyel nem véletlenül lesznek együtt ott és akkor, akik és éppen ;-);
 • áttekintjük az éppen elmúló évünket: tanításait, áldásait az életünk különböző területeire egy kreatív életkerék segítségével;
 • megálmodjuk milyennek szeretnénk a következő évünket, szintén egy játékos feladat keretében,
 • ezt követően egy kreatív, saját kezűleg elkészített kézműves alkotás segítségével nemcsak befogadjuk a kreatív segítő energiákat, hanem megerősítjük mélyről jövő, belső vágyunkat: hiszen a spirituális kézműveskedés során megalkotott tárgyunk egész évben kísérni, emlékeztetni fog bennünket…
 • a tánc, a mozgás sem marad ki természetesen a programból, az est első feléből :-)
 • végezetül elkészítjük közösen a BŐség Asztalát, és közösen megtapasztaljuk milyen egy bőséges lakomát ;-) együtt elkölteni.

A spirituális és kreatív Szilveszter második felében, a 2014-re eső részében:

 • átlépünk az újba, 2014 energetikájába,
 • jó(l)létünkre, jó érzéseinkre, az örömre koncentrálva hálával köszönjük az ÚjEsztendőt, szertartásosan megáldva a vágyott életünket 2014-re tánccal, mozgással, mitöbb:
 • kártyát is vetünk az általam készített Új Hold kártyacsomagból az Új Esztendőre,
 • kényeztetjük, megünnepeljük saját magunkat és egymást mint kreatívan és tudatosan teremtő lényeket,
 • végezetül egymást megajándékozva, szeretettel elbúcsúzunk egymástól, szívünkben a közösen átélt spirituális és kreatív Szilveszter élményével.

Ha úgy érzed

 • Paper Boatshogy szükséged van valami másra,
 • ha szeretnél új dolgokat megtapasztalni,
 • ha kreatív énedet tovább gazdagítanád, vagy újra elővennéd,
 • ha bensőséges légkörre vágysz, ahol látszólag ismeretlenek jönnek össze,
 • ha a hagyományos, megszokott Szilveszterek helyett ezúttal – vagy végre! :-) – kipróbálnál valami újat, akkor

tarts velem/velünk erre a különleges: spirituális és kreatív Szilveszterén!

Kik vehetnek részt a Spirituális Szilveszteren?

Nőket és férfiakat szólóban, vagy párban, barátnőkkel v. barátokkal egyaránt várunk/várok erre a különleges, éjszakát átfogó programra. FONTOS, hogy másokat csak abban az esetben hozz magaddal, ha nyitottak egy ilyen különleges szellemiségű programra, ugyanis támogató, együttműködő energiákra van szüksége valamennyiünknek ezen a Spirituális Szilveszteren.

Ki vezetik a spirituális és kreatív Szilveszter programját?

tibeti hangtalas papno ruhas 1500 Chi KN08668~2Jómagam: Chi*** Csapó Ida vezetem ezt az estét, ezúttal elsősorban kreatív lelki egészségőrként, illetve az Istennő ökotudatos papnőjeként. Magammal hozom ezúttal a hangtálaimat, hogy ezek is kísérjék ezt a különleges éjszakát, továbbá a paverpolos textildekorációs tudásomat is.

Négy évvel ezelőtt szerveztem először spirituális Szilvesztert, majd rákövetkező két év múlva. Mindkettő nagyon különleges, izgalmas és emlékezetes maradt számomra és a résztvevők számára is. Van is olyan, aki visszajár, vannak ilyenek… :-) Ha voltál már általam szervezett spirituális Szilveszteren, ha nem, nyugodtan tarts velem, ha úgy érzed, megszólít ez a program, ez a spirituális és kreatív lehetőség.

Egy kellemes légkörű helyen, ahol már sokszor tartottam programokat, nos itt leszünk együtt: búcsúztatjuk az óévet, és várhatjuk/várjuk nyitott szívvel az Új Esztendőt, ahogy már említettem: az Új Hold energetikájával kísérve.

Mit hozzál magaddal, miben gyere?

Gyere számodra ünnepibb, de mindenképp kényelemesebb ruhádban, és lehetőleg hozz magaddal egy játszós ruhát (pólót, nadrágot), amiért nem kár, ha netán összepiszkolódna, vagy hozz kötényt

Hozz magaddal

 • olyan ételt, amit az éjféli közös BŐség asztalunkra el tudsz helyezni, amit közösen elfogyasztunk (ez lehet hideg vagy főtt étel, pl. lencseleves ;-), vagy gyümölcs stb.), és hozhatsz alkoholmentes innivalót (csak annyit, amennyit saját magad elfogyasztanál, tehát max. egy személyre való, de ezt ki-ki beteszi majd a közösbe),
 • a kreatívabb részhez hozhatsz magaddal színes ceruzát vagy színes filctollakat, felesleges ruhaanyagot, csecse-becséket stb., de csak olyasmit, ami már eleve megvan neked otthon, tehát semmilyen plusz költsége ne verd magadat, lesz minden ilyesmi, csak színesítőként kérjük/kérem, ha gondolod :-),
 • keress odahaza egy már meglévő olyan tárgyadat, amit szívesen elajándékoznál másnak.

Hol lesz a spirituális és kreatív Szilveszter, és milyen időtartamban leszünk együtt?

kikelet Chi kreativ vilagom tavasszal reszlet ablak kozeli adj 1 Chi szignos DSC07698

Helyszín: Budapest, III. kerület Kaszásdülő
A pontos címet a jelentkezőknek megadjuk e-mailben a bejutási lehetőséggel együtt. Előzetesen annyit, hogy a megközelíthetőség tömegközlekedéssel legegyszerűbben a HÉV Kaszásdülő megállójától lehetséges.

Időtartam: 2013. december 31-én, kedden 19.30-tól 2014. január 1-én, vasárnap (hajnali) 1.30-ig leszünk együtt. És természetesen éjjel fél 2-kor senkit nem rakunk ki az utcára, még kötetlenül együtt lehet maradni ;-)…

Hozhatsz magaddal ismerősöket, családtagokat, férfiakat is, de ennek csak abban az esetben van értelme (ahogy már fentebb jeleztem), ha ők is szívesen jönnek, nyitottak egy ilyen különleges Szilveszter éjszakára.

Kapcsolattartás: ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566

Jönnél szívesen, no, de mennyibe kerül? És mi a helyzet a létszámmal?

Ennek a különleges, mert spirituális és kreatív Szilveszter 1 főre az ára bruttó 12.000,- Ft. A helyet a részvételi díj felével, tehát bruttó 6.000,- Ft előleggel lehet foglalni.

Coloured BallsAmit ezért kapsz:
~ svédasztalos kínálat könnyű étkekből, falatkákból, illatos és finom tea, egészséges KV, némi frissítő ital,
~ 2 részes gazdag és kreatív program, aminek segítségével el tudod búcsúztatni az óévet és nyitott szívvel tudod fogadni az újévet az Új Hold áldásai, energetikája mellett,
~ egy különleges társaságot, akiket egy idő után már “régi ismerősként” üdvözölhetsz – akár már ezen a Szilveszter éjszakán ;-),
~ egy kellemes légkörű lakást, ami vonzó hangulatával Téged is vár, ha megszólítva érzed magad e különleges: kreatív és spirituális Szilveszter éjszaka lehetőségével.

FONTOS: a létszám limitált! Maximum 14 fő jelentkezését tudjuk fogadni, s 7 hely már elkelt!
A létszám aktuális állásáról itt folyamatosan tájékoztatást lehet majd olvasni. Amíg ezen ismertető szöveg alján látható a jelentkezési űrlap, addig lehet jelentkezni – mindenki várunk/várok szeretettel :-)

Figyelem: Fürgén Fizetőknek ajándék!

Gift.A Fürgén Fizetők, azaz azok, akik a jelentkezésüket követően 3 banki napon belül eljuttatják hozzánk részvételi díjuk felét. Ők mintegy ezer forint értékben összeállított ajándékcsomagot kapnak, de ennek részletei maradjanak titokban: hadd legyen meglepetés majd a helyszínen  :-)

A részvételedet biztosítani csak előzetes bejelentkezéssel, és a részvételi díj előlegének előzetes és mielőbbi utalásával tudod. Az utaláshoz szükséges információkat a jelentkezésed után e-mailben küldjük el számodra.

Jelentkezz mielőbb, mert a spirituális és kreatív Szilveszter helyszínének befogadó képessége korlátozott, és ezért a létszám limitált!

A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges bankszámla adatokat is ideértve a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! Tehát jelentkezésed utána kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Jelentkezési lap a részvételedhez
a különleges spirituális és kreatív Szilveszterre:

Név:*
Keresztneved vagy beceneved (ahogy szólíthatunk):*
E-mail cím újra:*
E-mail cím:*
Mobilszámod (szervezés miatt kérjük):*
Vezetékes telefonszámod, ha van (szintén szervezés miatt kérjük):*
Számlázási név és cím irányítószámmal:*
Részvételi díj (előleg foglalásával):* bruttó 12.000,- Ft (6.000,- Ft előleggel foglalva)
Megjegyzés/üzenet:*

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566