Milyen a pénzügyi ÉNed? Ne húzzon vissza se ez, se a környezeted!

Tarts velünk a Gazdag Nők Bölcs Hold Bőség Körének 2011. szeptember 10-i, szombat délutáni találkozójára TeliHold idején!

Pénzügyi személyiségtípusodat ismerheted meg, megértve azt is, miért vannak nézeteltéréseid másokkal pénzügyekben!

A visszafogó negatív környezetet is górcső alá vesszük, és megtanulod, mi az IGAZI, egyetlen megoldás (EZ lehet, hogy fájni fog – előre szólok ;-) – kizárólag azon múlik, mennyire vagy képes és hajlandó a szembenézésre; megéri! :-)).

Ezekre lesz alkalmad a Téged gazdagító Bölcs Hold Bőség Kör 2011. szeptember 10-i, szombat délutáni teliholdas találkozóján! Olvass tovább! Köszönöm :-)

Mottónk ezúttal: Már tudom, miben hiszek itt belül, / Ébren és életben vagyok.” (Skillet együttes)

Nézzünk meg bevezetőként néhány fontos kérdést:

Tudod-e, hogy milyen pénzügyi személyiségtípusba tartozol?

Tapasztalatom szerint a legtöbb embernek csak valamilyen érzete van erről, s így a legtöbb nőnek is. Amikor meg tudják, milyen pénzügyi személyiségtípusok léteznek, akkor már az elnevezés alapján néhányat be tudnak azonosítani, többhöz pedig magyarázat szükséges. Egy teszt segítségével képet kaphatsz majd magadról, sőt!

Tudod-e, hogy miért vannak konfliktusok a körülötted élőkkel, vagy miért értitek meg egymást jól pénzügyek terén?

Nos, mindezt tudod tudatosítani méghozzá a TeliHold energiájával kísérve, s a felismeréseid, a tisztánlátásod tovább segítenek majd téged pénzügyi önismereti utadon, a pénz lélektani vonalán. Rájössz arra, hogy a környezetedben élőkkel miért lehet konfliktusod, vagy miért értitek meg egymást pénzügyekben. EZT a témát is kivesézzük a GazdagNők teliholdas Bölcs Hold Bőség Körén 2011. szeptember 10-én, szombaton 13 és 16 óra között.

Negatív, visszahúzó környezetben élsz, és nem tudod, hogy mit tegyél (velük)?

Nincs olyan GazdagNők-program, ahol létszámtól függően legalább 2-3 nő esetében ne kerülne szóba a támogatás hiánya, a negatív, visszahúzó környezet. Mit kell felismerned ebben, és mi lehet számodra az IGAZI megoldás, hogyan indulj el ebben, mik a legfontosabb momentumok, ezt is megmutatom számodra.

Ha ismerősek neked az alábbiak:

 • ° zavar, hogy úgy érzed sosincs elég pénzed, mert könnyen elköltöd,
 • ° vagy épp ellenkezőleg: annyira fogadhoz vered a garast, hogy megvonsz még magadtól is dolgokat, másokról ne is beszéljünk (netán még az ajándékokat is a 100 forintos boltban keresed, vagy rohansz minden akciót kihasználni),
 • ° utálsz a pénzügyekkel foglalkozni, csinálja inkább más, neked erre nincs se időd, se energiád,
 • ° tartogatod-tartogatod a pénzt, aztán meg hirtelen elvered
 • a pénzügyeid terén rendszeresen megjelenik a küszködés érzése,
 • ° nem világos számodra, hogy miért vannak a pénzügyek terén kimondott és ki nem mondott belső vitáid elsősorban azokkal, akikkel közös pénzügyek valamiképpen összekötnek (családtagok, munkahely stb.)
 • ° úgy érzed szárnyalnál, de a környezeted visszahúz – legyen szó családról és/vagy munkahelyről,
 • ° nem kapsz elég támogatást, csak panaszkodnak körülötted azok, akikkel kénytelen vagy akár naponta is együtt lenni,
 • ° lelki szemetes ládának használnak, és úgy érzed leszívják az energiádat,
 • ° bűntudatod lenne, ha nem segítenél annyit, amennyit eddig bizonyos embereknek (családtagoknak, barátoknak stb.)
 • ° úgy érzed, kihasználnak, hálátlanok veled stb.

Tehát, ha a fentihez hasonlókat gondolsz/érzel

akkor gyere el a GazdagNők Bölcs Hold Bőség Körének 2011. szeptember 10-i, szombati találkozójára, amit 13.00 és 16.00 között tartunk!

Ez az idézet kicsit erős(en hangzik), mégis nagyon igaz, szerintem :-). Ezért is hozom ide neked, itt és most :-)

“Azért vagy ott, ahol vagy, mert ott akarsz lenni. Ha majd igazán máshol akarsz lenni, változtatsz.”
– Mark Victor Hansen

Támogatlak abban, hogy tudj változtatni, s abban, ha valóban máshol akarsz lenni, mint ahol most vagy, akkor képes legyél erre! ;-) Fontos ugyanakkor tudnod, “csak” az utat tudom megmutatni neked (saját átélt, személyes tapasztalatom és praxisaim alapján), de az úton neked kell végig járnod. Tehát mindenképpen szükséges hozzá a saját és teljes felelősségvállalás. Én nem tudok a Te utadon menni, de bátorítalak, hogy Te hogyan haladj azon. :-)

Mire számíthatsz?

Lássuk bővebben azt, ha valóban kész vagy arra, hogy máshol legyél, azaz változtass, akkor ebből a Teli Hold energiájával kísérve hogyan bonthatunk ki  egyfajta kiteljesedést, más állapotot ahhoz képest, mint amiben most vagy. Tehát milyen gyakorlatokra, módszerekre számíthatsz a GazdagNők Bölcs Hold Bőség Körének 2011. szeptember 10-i, szombati találkozóján, amit 13.00 és 16.00 között Budapesten.

Előrejelzem, hogy semmi sem kötelező, de annál többet ér számodra ez az teliholdas Bölcs Hold Bőség Kör, minél inkább “beleteszed” magadat.

Tesztet töltenek ki a résztvevők, hogy be tudják azonosítania saját pénzügyi személyiségtípusukat. Ez egyébként segíti őket abban is, hogy meg tudják saccolni, valamennyire felismerjék azok pénzügyi személyiségtípusát is, akikkel pénzügyileg “együtt élnek” – legyen szó családról és/vagy munkáról.

A pénzügyi személyiségtípus(ok) beazonosítása után átbeszéljük az ún. pénzügyi polarizációs mintákat, és hogy mit lehet tenni ezek feloldásával.

A negatív, visszahúzó környezet kapcsán egy rendkívül megvilágosító feladatot végeznek el a résztvevők, amelynek már ott a helyszínen azonnal érezhető hatása lesz.

Tudatosítjuk, mi lehet az IGAZI megoldás, mitöbb a Valódi Feloldás a saját belső lelki békénk és a környezetünk számára is. Ehhez erőteljes, szertartásos elemeket is tartalmazó gyakorlatot végzünk majd miközben használjuk a TeliHold energiáját és szimbolikáját is – nem véletlenül választottuk ezt az napot/délutánt a Bölcs Hold Bőség Kör idejére! :-)

Forradalmi új, változást segítő és mélyrehatoló  szemléletmódot és módszert kapsz azért, hogy ki-ki személy szerint egyre inkább a Bőség Áramlatával haladjon és ne vele szemben, miközben felhasználja a Hold ciklusok ősi, női szimbolikáját is. Kapcsolódunk az egyik Teli Holdhoz kötődő Istennő mítoszához és szimbólumait is használjuk majd.

A gyakorlatokat otthon is tudod majd alkalmazni, hogy elindíthass egy Valódi Változást az életedben.

A Teli Holdhoz kötődünk közben – logikusan :-), mert annak ideje lesz a találkozásunk tájékán. Remek alkalom lesz arra, hogy egy olyan Hold Istennőhöz kapcsolódjunk, aki a női lét Anya oldalát képviseli, és támogatja energiájával, szimbolikájával a kiteljesedést, a kibontakozását. Tehát megidézzük az ehhez az időszakhoz kapcsolható Hold Istennőt, és megnézzük, hogy mítoszából mit meríthetünk magunknak 21. századi nőként – azzal a céllal, hogy életünk lelki, anyagi és spirituális téren is egyre teljesebb legyen. Mindehhez ezúttal is támogató teret és időt kapsz. Ezenkívül izgalmas felfedezési lehetőséget saját magadhoz, és a spirituális nőiséghez. Ez eleinte számodra tán újszerű lehet, de aztán egyre természetesebbé válik mint női szempontú megközelítés.

A találkozó során a rituális gyakorlatok, a szertartáselemek, a közös tapasztalatok, a mágikus/kreatív kézműveskedés, a szakrális vagy világ zene stb. mély átélést, elmélyülést tesznek lehetővé – kinek-kinek a nyitottsága szerint. Az egyes programok során változó, hogy az előbb felsoroltak közül mit használunk.

Hogyan hat mindez? Az együttesen átélt, az egész csoport energiája által támogatott zsigeri, sejtszintű élmények ott helyben hatnak, de felemelő, megemelő energiáját magaddal viheted. Csak a te nyitottságodon, befogadási készségeden múlik, mivel gazdagodsz! A korábbi Bölcs Hold Bőség Kör találkozók résztvevői mély élményekkel és átélésekkel távoztak (ahogy erről be is számolnak visszajelzéseikben – most 2 videót láthatsz hamarosan itt alább).

Ez az önismereti folyamat járhat feszültségekkel, érhetnek kellemetlen dolgok, hiszen nem az eddig megszokott úton haladsz. Mindez változásodat jelzi, annak kísérő jelensége lehet, bár nem törvényszerű mindenkinél és minden esetben. Minél rugalmasabb vagy és elfogadóbb magaddal, másokkal és az új impulzusokkal, annál örömtelibb lehet a változásod, és a fejlődésed folyamata is. Sosem leszel magadra hagyva, és támogató légkör, feltétel nélküli szeretet vesz körül, minősítések és elvárások nélkül.

Hold-kártyát is húzunk minden alkalommal – ezúttal is. Ilyenkor ki-ki megnézheti, hogy milyen üzenetet kap (nem véletlenül ;-)), és mi lehet számára annak jelentése.

Támogató női körben teheted mindezt, amikor is az lehetsz, aki vagy… És az elfogadás talaján, egy bizalommal teli női körben képes leszel elindítani a változásodat, gazdagítani belső fejlődésedet.

A megközelítés a GazdagNőknél megszokott módon hármas lesz tehát ezúttal is, mert az anyagi, lelki és szellemi gyarapodás lehetőségét egyaránt felkínálja a Bölcs Hold Bőség Kör a résztvevőknek. A hétköznapok világába hozzuk be a spiritualitás igazán női oldalát ily módon majd, tehát a Hold kísérte női energiáinkat.

Mindez az életünkben jelenlévő gazdagságot szolgálja (ha tudunk erről a gazdagságról, ha nem). És kapcsolódunk a pénzhez, ami szintén jön-megy, fogy-nő, egyszóval: áramlik – miközben ugyanúgy bejár egy ciklikusságot.

Mi nem lesz?

 • tanfolyami oktatás,
 • hagyományos képzés,
 • előadás,
 • egyéni tanácsadás.

Kiket várunk a Bölcs Hold Bőség Kör résztvevői közé?

Azokat, akik

 • ° készek változni, változtatni,
 • ° elkötelezettek saját belső fejlődésük mellett,
 • ° nyitottak az újfajta megközelítésre,
 • ° igazán érdekli őket a spirituális nőiség sajátos megközelítése a Hold-ciklusokhoz kapcsolódva,
 • ° készek arra, hogy új szokásokat vegyenek fel,
 • ° a tanult rítusokat, gyakorlatokat beépítsék a hétköznapjaikba,
 • ° hajlandóak másokat elfogadó módon támogatni pozitív rezgésükkel, ítélkezések nélkül stb.

Igen, én is ilyen vagyok, máris jelentkezem!

Nem való neked
ez a program,

 • ° ha túlságosan az agyadban, a fejedben, az elmédben élsz,
 • ° ha a világ racionális megközelítése az egyetlen mérvadó számodra,
 • ° ha úgy érzed és gondolod, nálad minden rendben van: semmin nem kell változtatnod,
 • ° ha idegen számodra a nőiség spirituális megközelítés,
 • ° és ha nem érted, hogy miért szükségesek csak nőknek szóló programok.

Ki lesz a vezetőd?

Jómagam: Chi*** Csapó Ida női önismereti tréner, nők és pénz specialista nagyon régóta vonzódom, és tudom, hogy közöm van a Holdhoz, annak szimbolikájához, spirituális aspektusához. Többször megerősítést kaptam konkrét személyektől is arra vonatkozóan, hogy nekem nemcsak dolgom, hanem feladatom van a Holddal, a nőiség ezen megnyilvánulásával.

Második évemet zárom hamarosan 2011 októberében Veres Kriszta Papnő Iskolájában – sok szunnyadót előhozott belőlem. Mindent átadok neked/nektek, amit alakuló papnői mivoltom közvetíteni enged, és amit az örök természetben mindig is jelenlévő Nagy Istennőtől, annak Hold és Bőség Istennőitől magam is kapok, illetve a tájékozódásom során e témában megérint, és magam is használok.

Közösen fogunk teremteni – a fentiekkel együtt ezt hangsúlyozni kívánom. Tehát az átadó és befogadó oldal teljes felelősségvállalása egyaránt szükséges. És nyitottsága is.

A 2010 szeptemberében indított Bölcs Hold Bőség Kör program eddigi 11 csoportos találkozóján már közel 120 nő vett részt. Nézd meg, hallgasd a résztvevők véleményét…

… ezek veled is megtörténhetnek!

Geréné Kovács Anna szintén 2011. július 30-án tartott velünk, az ő legfontosabb élménye ez volt: “Hurrá, hogy lehet hibázni! .. és utána abból tanulni és újrakezdeni.”

Károlyiné Anikó szerint “Sokkal többet kellene női körben együtt lennie a hölgyeknek!”. S hogy miért mondta ezt Anikó? Nézd meg e rövidke videóban:

Mi a helyzet a létszámmal?

A létszám limitált! A megfelelő helyszín miatt 26 főnek van lehetősége a programon részt venni. Befizetéseddel tudod a helyedet lefoglalni!
Hogy a létszám éppen hol tart, erről itt a honlapon is tájékoztatunk, illetve a GazdagNők hírlevelein is olvashatnak erről majd az érdeklődők!

Jelenleg 14 hely már foglalt!

Hol lesz a Bölcs Hold Bőség Kör találkozója 2011. szeptember 10-én, vasárnap 13.00 és 16.00 között?

Helyszín: Istennő Templom – Budapest, 1073, Erzsébet krt. 58. I/4. (Ki kell jönnöd a körfolyosóra, és átellenben szemben a sarokban találod a 4. számú ajtót.)

Megközelíthetőség tömegközelekedéssel: az épület előtt van a 4-es és 6-os villamos Király utcai megállója, illetve a sarkon a 70-es és 78-as trolik megállója. A bejutáshoz a jelentkezőknek megadjuk a kapukódot.

A tervezett teliholdas Bölcs Hold Bőség Kör nőknek szóló csoportos spirituális és személyiségfejlesztő lehetőség.

Ha komolyan gondolod a részvételedet, foglald le a helyedet minél előbb!

Igen, komolyan gondolom, jelentkezem! –>>

Ha bármi kérdeznivalód lenne e téren, akkor tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen! Vagy hívd Majoros Melinda ügyfélkapcsolati menedzserünket: 30 – 584-39-75

Mikor lesz pontosan és milyen időtartamban a szeptemberi teliholdas Bölcs Hold Bőség Kör?

2011. szeptember 10-én, szombaton 13.00 és 16.00 között Budapesten várunk. Időbeosztás tekintetében azért így alakítottuk ki a programot, hogy a vidékiek, alkalmazottak és vállalkozók egyaránt be tudjanak kapcsolódni a programba.

Regisztráció: 12.30 órától, tehát nyugodtan érkezhetsz fél órával korábban. A program végeztével még kötetlenül együtt lehet maradni.

A regisztráció idejétől, illetve a program után a helyszínen a végleges zárásig vásárolni is lehet. Mert viszünk témába vágó termékeket (bőséghez és Holdhoz kötődő kristály csomagokat, Hold Istennő szobrot, Hold-szappant, PénzVonzó BőségKendőt, mágikus ékszereket stb.), illetve személyiségfejlesztő könyveket.

Miért érdemes minél előbb jelentkezni a teliholdas Bölcs Hold Bőség Körre?

Mert jelentkezésedet követően hetente kapsz e-mailben témában vágó anyagokat, információkat – ennek részletei viszont hadd legyenek meglepetések számodra! :-)
A lényeg: minél korábban jelentkezel és fizeted be a részvételi díjadat annál több ajándék e-mail “leckét” kapsz. Mit szólsz? ;-)

Mennyi a részvételi díj? Hogyan kell kifizetni?

A mintegy 3 órás program díja bruttó 4.700,- Ft, ha banki utalással teljesíted.
4.800,- Ft az ára, ha bankfiókban készpénzben fizeted be vagy rózsaszínű postai csekken adod fel.

A régi ügyfeleink ajándékot kapnak. Hogy mit, ez hadd legyen még meglepetés! ;-)

Régi ügyfélnek az számít, aki a GazdagNőknél igénybe vett már fizetős szolgáltatást (a termékeladások, tehát a könyv- és magazin megrendelések, kristály- és ékszervásárlások stb. nem számítanak ide).

A jogosultságot a régi ügyfél státuszra mindenkinél leellenőrizzük, és az esetleges eltérést e-mailben jelezzük. Ha bármiben bizonytalan lennél írj ide: ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu

A jelentkezési díj tartalmazza

 • ° a találkozó programján a részvételt,
 • ° frissítő teát,
 • ° TeliHold Istennő színesben kinyomtatott képét,
 • ° a kihúzott Hold-kártyát, amely elvihető,
 • ° a helyszínen esetlegesen használt további anyagokat.

Nem tartalmazza a jelentkezési díj az utazási és étkezési költséget.

Szeretnék részt venni a Bölcs Hold programon, jelentkezem!

Fizetési mód:

 • ° Kérjük, hogy a bruttó 4.700 forintos részvételi díjadat lehetőleg utalással egyenlítsd ki. A visszaigazoló e-mailben megkapod a megfelelő bankszámlaszámot.
 • ° Amennyiben bankfiókban készpénzben fizetnél be, vagy rózsaszínű postai csekken postán adnád fel az e-mailben számodra eljuttatott bankszámlaszámra, akkor a részvételi díjhoz szíveskedjél hozzáadni +100 forintot, ugyanis még ennyivel több banki költség terheli – ezért is célszerű inkább utalnod. Köszönjük a megértésedet… Ezekben az esetekben tehát a részvételi díj: bruttó 4.800,- Ft.

FONTOS: számlát kiállítani csak arra a névre tudunk, ahonnan az utalásod érkezik – kérünk, hogy erre nagyon figyelj!

Ajándékcsomag a Fürgén Fizetőknek!

Akik a megrendelésüket követően 3 banki napon belül kifizetik részvételi díjukat, ajándékcsomaggal örvendeztetjük meg.

A Fürgén Fizetőknek járó ajándékcsomag tartalma:

 • ° Hold mécses,
 • ° PénzVonzó GazdagNők “befőttes üveg” ;-)
 • ° SzerencseVonzó szalag karkötő (egyedi, saját készítés, kizárólag az adott alkalomra készül, és az éppen aktuális Bölcs Hold Bőség Kör programjain tovább energetizálódik…)

A megrendelésed után visszaigazoló e-mailt kapsz a részvételi díjad utalásával kapcsolatos minden részletes információval. Várlak szeretettel!

Ha érdekel a Bölcs Hold Bőség Kör
2011. szeptember 10-i, szombat délutáni,
Teli Holdhoz kötődő, női pénzügyi önismereti és spirituális programja,
akkor mielőbb töltsd ki az alábbi megrendelő lapot!

Név:*
E-mail:*
E-mail mégegyszer:*
Keresztneved:*
Mobil telefonszámod (szervezési okok miatt kérjük):*
Vezetékes telefonszámod (szervezési okok miatt kérjük):
Ezt a részvételi díjat választottam jogosultságom alapján:* banki utalással bruttó 4.700 forint
készpénzben bankban befizetve, illetve rózsaszínű postai csekken feladva bruttó 4.800 forint
Számlázási név és pontos számlázási cím:*
Megjegyzés:

 

A további teendőkkelkapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! A jelentkezésed után kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Utóirat: Ha bármi további kérdésed lenne a Bölcs Hold Bőség Körrel kapcsolatban, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen! Vagy hívd Majoros Melinda ügyfélkapcsolati menedzserünket ezen a mobilszámon: 30 – 584-39-75