Mit jósol a Növekvő Hold Kártya Neked? Hogyan támogathat téged?

Csak 6, maximum 8 nőtársunk részvételét tudjuk fogadni a 2012. március 4-i, vasárnap 13.30-kor kezdődő Hold Kártyavetés-húzásra, amit ezúttal is a Növekvő Hold jegyében tartunk

Vannak álmaink, vágyaink és megérzéseink is azzal kapcsolatban, mibe fogjunk, miben növekedjünk. De időnként megtorpanunk, és/vagy jó volna a megerősítés is.
Erre kínálhat neked egy különleges lehetőséget a GazdagNők Növekvő Hold Kártyavetése-húzása 2012. márciuis 4-én, vasárnap délután.

 • Szeretnéd tudni/megnézni mit érdemes növelned/fejlesztened?
 • Netán azt is, hogyan?
 • Jó volna nemcsak felismerni, de tudnod is, mi akadályoz ebben?
 • Nem utolsó sorban tudni azt is, hogy milyen erőforrásokra, mire támaszkodhatnál a korlátozó hiedelmek, a saját akadályoztatásaid helyett?
 • Vagy tudod, mert jól érzed, és racionálisan is alátámasztott, hogy miben növekedjél, mit fejlesszél, de jó lenne erre különleges módon is ránézni?
 • Szoktál kártyát húzni? Vagy netán” jósoltatni” magadnak kártya segítségével?
 • Hiszel a véletlenben? Vagy inkább azt gondolod, hogy csak “vélesek” = nem véletlenek léteznek?
 • Szereted az aha-élményeket, a számodra útmutatást hozó önfejlesztő, spirituális lehetőségeket?
 • És mindezt ráadásul támogató női körben, a kis létszám miatt bensőségesen?

Nos, akkor

várunk téged a GazdagNők Hold Kártyavetésére-húzására különleges időpontban, mert 2012. március 4-én, vasárnap délután a Növekvő Hold idején találkozunk Budapesten.

Ekkor az előtted álló időszakra, de akár a 2012-es év most induló, tavaszi időszakára, vagy a hátra lévő egész évre, életed bármilyen fontosnak tartott életterületére (pénz/bőség, EGÉSZség, emberi kapcsolatok, munka/hivatás/vállalkozás stb.) vethetsz kártyát. Hogy minek alapján? A jómagam, azaz Chi*** Csapó Ida által megálmodott, egyedi készítésű Hold Kártyák segítségével tudunk mindezen időszakokra nézni. Mégpedig egy ehhez kötődő kis csoportos, önismereti mini tréning keretében, amely szertartásos elemeket is tartalmaz.

A további részleteket itt találod, olvass tovább! Köszönöm :-)

Milyen program vár rád, ha velünk tartasz? És mennyibe kerül?

Elkészült a Hold mind a 4 fázisához a Hold Kártya csomag általam (= Chi*** Csapó Ida). Ezt önismereted fejlesztéséhez, spirituális életedhez útmutatónak tudod használni, afféle “jóslásként”, illetve megerősítésként. A Hold Kártyavetésen-húzáson ezúttal a Növekvő Hold kártyát fogjuk használni meditációval, vizuális gyakorlattal egybekötött mini tréningen, ahol mint az Istennő papnője vezetlek, illetve támogatlak téged. Erre 2012. március 4-én vasárnap csak 1 alkalommal van lehetőséged: délután fél 2 és és fél 4 között


Tibeti éneklő tálakat
is fogok használni: élvezheted megnyugtató, összerendeződésedet segítő hangjukat.
Megtanítalak egy kártyavetési módra
, és egy továbbinak a leírását is magaddal viheted.

FONTOS: a létszám limitált! Csak 6, maximum 8 főt tudunk fogadni a kiscsoportos Hold Kártyavetésen, mini önismereti tréningen, spirituális gyakorlaton. Nyugodtan jelentkezz be, mert ha a létszám betelt, akkor azt itt jelezni fogjuk. Amíg erről nincs információ, az azt jelenti, hogy még van szabad hely. Egyébként a szabad helyek számát folyamatosan közöljük itt ezen az oldalon, továbbá a GazdagNők hírleveleiben szintén.

A részvételi díj nagyon jutányos: 3900,- Ft, mert tartalmaz egy Hold Kártyacsomagot is! Azt a Hold Kártyacsomagot választhatod, amelyikre szükséged van (ekkorra várhatóan elkészül az Új Hold kártyacsomag is).

A részvételedet 2.000,- forintot előleggel tudod lefoglalni, amit előzetes utalással tudsz megtenni. A további 1.900 forintot majd a helyszínen szükséges fizetned. Lényeges tehát, hogy a részvételi díjad tartalmazza 64 (!) lapból álló Növekvő Hold Kártyacsomagot is! (Vagy választhatsz olyan kártyacsomagot, amelyik még neked nincs meg, vagy elvihetsz 1 kártyacsomagot másnak ajándékba, ha neked netán mind megvan már). Minden résztvevő ajándék kupont is kap – erről itt alább lesz információ. Olvass hát tovább! :-)

Kizárólag előzetes jelentkezéssel, illetve előleg utalással tudsz jönni, ezért mindenképpen töltsd ki ezen ismertető szöveg végén található jelentkezési lapot!
Csak 6, maximum 8 fő jelentkezését tudom 1 csoportban fogadni!

Különböző kártyákat (amik általában nem túl ismertek) jómagam nagyon régóta használok. A lányommal most már 7 éve minden évben Szilveszter utolsó délutánján együtt töltünk pár órát, ahol visszanézünk az előző évre, és előre az érkező ÚjEsztendőre. És mindig kártyát is húzunk. De ötletszerűen is szoktam magamnak kártyát húzni, amikor van valamilyen kérdésem, amiben a tovább lépéshez segítséget szeretnék kapni nem racionális síkról.

Online kártyahúzást is tartottunk már többször a GazdagNőkkel, illetve élőben 2011-ben a GazdagNők 3. szülinapi partiján, és Karácsony előtt, tovább 2012-ben már 3 kis csoportos, kártyahúzással egybekötött mini tréninget, spirituális önismereti gyakorlatot vezettem nagy sikerrel, a résztvevők megelégedettségére.

Milyen tapasztalatokat szereztek az eddigi résztvevők?
Ehhez hasonlók veled is megtörténhetnek, ha velünk tartasz!

Köszönöm ezt a kellemes vasárnap délutánt, amit a Hold kártyavetésen együtt tölthettünk.

Elkötelezett önfejlesztő lévén minden alkalmat igyekszem megragadni, ami segít tisztábban látni önmagam. Szeretem az egyszerűen és gyorsan megvalósítható módszereket, és Nálad Ida,  minden programon vannak ilyenek.

Vasárnap ismét kaptam egy gyöngyszemet, ami nem kis meglepetést okozott. Egy kérdés, négy egyszerű lépés, és az elsőre meglepő válasz. Először csak részben értettem meg, aztán már itthon, kicsit átgondolva, egyértelmű és kerek lett az egész, szinte csodálkoztam hogy nem láttam addig.

Sokat segített az is, hogy megoszthattuk egymással gondolatainkat, hiszen sokszor nem látjuk a fától az erdőt.

Tiszta szívvel tudom ajánlani mindenkinek, akinek vannak kérdései, de eddig nem találta a válaszait, kicsit elbizonytalanodott és megerősítést szeretne, esetleg elakadt, és nem tudja hogyan tovább.

Sokáig én is egyedül lépegettem előre, de az ilyen alkalmak mindig megerősítenek abban, hogy mennyivel könnyebb egy-egy lépést megtenni támogató, segítő környezetben.

Apropó, majd elfelejtettem! Köszönöm az ajándékba kapott kártyát, amit most már bármikor használhatok a Tőled kapott útmutató alapján.

Szeretettel:
Filipidisz Ildikó
A komfortzóna elhagyók támogatója, változás coach
www.most-elsz.hu

Ida nagyon ért ahhoz, hogy hogyan hangolja rá az embereket a(z angyal) kártya húzásra. Igen fontos az előkészület, a megfelelő hangulat, mert a kihúzott kártya csak ellazult állapotban kihúzva mutatja meg azokat a szükséges lépéseket, amelyek a Gazdag Élethez vezetnek.

Rendkívül lényeges a kártyák helyes értelmezése – még akkor is, ha az általuk mutatott lépések első látásra frusztrálóak… A saját történetem ebben: a Gazdagnők 3. születésnapon a többiekkel együtt angyalkártyákat húztunk, én a munkahelyem kérdésére. Azért erre, mert bizonytalan voltam, hogy a GYES-em lejárta után visszamenjek-e, vagy kilépjek. Rossz emlékeim az ott töltött utolsó időkről, amiket még csak részben sikerült megemésztenem… És nem féltem attól, hogy nem találok jobb helyet, vagy hogy nem tudom tovább építeni a vállalkozásomat, hiszen soha nem voltam munka nélül.

Érdekes kártyák jöttek ki, az egyik az Elengedés angyala volt. Akkor én úgy értelmeztem, hogy amikor lejár a GYES-em, el kellene engednem a munkahelyemet, hogy azt csinálhassam, amit szeretek: gyógyítani embereket ÉFT-vel és tanítani őket öngyógyításra minden lehetséges módon.

Ehhez képest az események végül visszacsábítottak a munkahelyre, ahol most igen jól érzem magamat. Ugyanis előnyére változott a hely, és vannak olyan lehetőségeim is, amelyben csinálhatom a számomra kedves munkákat, és mellette még tudom a saját ügyeimet is intézni. A főnökök minden kérésemet teljesítették, amit csak tudtak: például beleegyeztek a részmunkaidőbe.

Ezért újra és együtt értelmezve az összes angyalkártyát, arra jutottam, hogy nem a munkahelyet kellett elengednem, hanem a vele és a munkával kapcsolatos megmaradt rossz érzéseimet!

Nagyon köszönöm Idának, hogy így segített ebben a döntésben! Az helyzet, amiben most vagyok, valóban igazi Áldás nekem!

Szalkai Titi – Dunakeszi
ÉFT terapeuta, honlapszerkesztő (alapban közgazdász-informatikus)
www.lelekapolas.hu

A Hold Kártyavetéskor spirituális vásárt is tartunk, tehát 2012. március 4-én, vasárnap! 

12 és 13 óra, illetve 16.30 és 17.30 óra között ugyanazon a helyszínen tudsz vásárolni, ahol a Hold Kártyavetés-húzás lesz. Kérünk, hogy szintén jelentkezz be, ha ez a lehetőség érdekel. A budapesti helyszínről a jelentkezők pontos értesítést kapnak a megközelíthetőséggel együtt.

Milyen választékkal várunk, miből választhatsz a Spirituális Vásár során, amik mind kiváló ajándékok lehetnek – saját magad számára ;-):

 • mágikus ékszerek (általam = Chi*** Csapó Ida egyedileg összeállítva),
 • kristálycsomagok,
 • szertartás gyertyák (különböző életterületekre és életcélokra),
 • Teli Hold olaj (már csak 1 db van, és nem lesz több mostanában! ha kéred, jelezd a megjegyzés rovatban, s félretesszük neked!),
 • Artemisz istennő szobor (céljaid megvalósítását segíti),
 • PénzVonzó Bőség Kendő (házilag festett, egyedileg mintázott a bőséges pénzvonzásért),
 • önismereti könyvek, ezoterikus magazinok,
 • spirituális, relaxációs zenés CD-k stb.
A könyvek sorából külön kiemelem Lois P. Frankel “A rendes lányok miért nem lesznek gazdagok?” című könyvét, ami arról a 75 hibáról szól, amivel a nők szabotálják a gazdagságuk útját.
A bevezetőjét jómagam, Chi*** Csapó Ida írtam, és csak ajánlani tudom neked ezt a könyvet, ha még nincs meg a könyvespolcodon! Szívesen dedikálom neked a helyszínen!

Lois P. Frankel első Magyarországon is megjelent kötete oly nagy közönségsikert aratott, hogy annak kiadása után alig egy évvel megírta a nők pénzhez való viszonyáról szóló tanácsadó könyvét is. Egy nő pénzhez való viszonya ugyanolyan komplex, mint az összes többi viszonya az életében. És éppen ez az, amiben a Rendes lányok miért nem lesznek gazdagok? különlegessége rejlik. Ez nem egyszerűen csak egy könyv a pénzügyi tervezésről. Ez a könyv a pénzügyi gondolkodásmódról szól. Ez nem azért van így, mert a férfiakhoz képest mi nők egy dollár helyett csak 75 centet keresünk, és mert nem lesz belőlünk soha főnök. Ezek csak a szimptómák, de nem az okok. A nők azért nem keresnek sok pénzt, mert egész életük során ellenkező előjelű útmutatásokat kapnak – már kislánykoruktól csak azt hallják, hogy légy jó, és viselkedj rendesen. Csodálkozva állapítottam meg, hogy eredeti hipotézisünk, miszerint gyerekkorban a lányok a pénzre vonatkozóan gyökeresen különböző útmutatást kapnak, mint a fiúk, tévesnek bizonyult. A megkérdezettek többsége helyes információt kapott valójában:

 •  Spórolj a szűk napokra.
 • Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér.
 •  Teremtsd meg a saját anyagi függetlenségedet.
 • Módszeresen kövesd figyelemmel, mi történik a pénzeddel.
 • Már most gondolj a nyugdíjadra.
 • Ugyanakkor olyan információkat, üzeneteket is kaptak, amit a legtöbb fiú sosem hall:
 • Ugyanolyan egyszerű egy gazdag férjhez hozzámenni, mint egy szegényhez.
 • Egy férfi jobban ért a pénzhez, mint te.
 • A pénz nem boldogít.
 • Nem való a pénzről beszélni, mert nem elegáns.
 • Helyesebb, ha jót teszel, mintsem hogy gazdagságra törekedj.
 • A lányok nem jók matekból.

Na, itt van a bökkenő. Az utolsó néhány évtizedben új lehetőségek nyíltak a nők számára. Bár a játszma mezeje még mindig nem egyenlő, de legalább a nők is labdába rúghatnak – ha nem is éppen sztár hátsó összekötőként.

Itt bele tudsz olvasni a könyvbe –>>

Ajándékok is várnak rád!
Minden résztvevőnknek, illetve vásárlónknak egy meleg, illatos ajándék teával kedveskedünk! Továbbá Majoros Melinda Bach-virágterápia tanácsadótól egy 2000,- ft- értékű kupont kapsz, ha részt veszel a programon, illetve vásárolsz. Az ajándékkupon átruházható, ha te magad nem vennéd vagy nem tudnád igénybe venni.
Gyere tarts velünk, töltsünk együtt pár kellemes órát 2012. március 4-én, vasárnap délután Budapesten, kiszakadva a hétköznapok rohanásából!
Ha bármilyen kérdésed lenne a fenti programunkkal kapcsolatban, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd Majoros Melinda ügyfélkapcsolati menedzserünket ezen a mobilszámon: 30–584-3975.
A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! Tehát jelentkezésed utána kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Ha érdekel a Hold Kártyavetés-húzás a mini önismereti tréninggel,
illetve a spirituális vásárlási lehetőség, akkor töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot:

 

Teljes neved:*
Keresztneved vagy beceneved (ahogy szólíthatunk):*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Mobil telefonszámod (szervezési okok miatt kérjük):*
Vezetékes telefonszámod (szervezési okok miatt):
Ekkor megyek kis csoportos önismereti tréninggel egybekötött Hold Kártya bemutatóra és jóslásra (3900 Ft, ebből 2600 Ft előleg, tartalmazza a Hold kártyát is):* 2012. március 4-én, vasárnap 12.30 és 14.30 között
nem élek ezzel a lehetőséggel most
Érdekel a vásárlási lehetőség:* 12 és 13 óra között megyek
16.30 és 17.30 óra között megyek
nem élek ezzel a lehetőséggel
Megjegyzés:


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Utóirat: Ha bármi további kérdésed lenne a programmal kapcsolatban, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd Majoros Melinda ügyfélkapcsolati menedzserünket ezen a mobilszámon: 30 – 58-43-975.