Ne higgy a pénzügyi tündérmesékben! (Mitől dől a lé? 6.)

Szeretnél elegendő pénzt, sőt: több pénzt a pénztárcádba, netán megsokszorozni a jövedelmedet, a bevételeidet?

Szeretnél bőséget, anyagi jólétet magadnak és szeretteidnek, hogy ki-ki még jobban kibontakozhasson, s te is még inkább tudjál támogatni másokat anyagilag, lelkileg?

Szeretnél anyagi stabilitást, még erősebb anyagi biztonságot? Jó volna, ha kellő anyagi eszköz állna rendelkezésedre, és mindenre jutna?

Vágysz anyagi kiegyensúlyozottságra, mitöbb: anyagi függetlenségre, hogy ne legyél kiszolgáltatott semminek és senkinek, szabad ember és független nő lehessél?

Jó volt anyagi helyzeteden javítani, azt fellendíteni? Egyszóval: szeretnél anyagi változásokat pozitív irányban?

Szeretnél megismerni megtakarítási és befektetési formákat, illetve az eddiginél jobban eligazodni köztük?

Ha legalább 2 kérdésre igen a válaszod, akkor

ott a helyed a Gazdag Nők 2011. március 5-i, immáron 6. Mitől dől a lé? című női pénzügyi konferenciáján!

S még inkább ott a helyed, ha a következőket érzed:

Tepersz, tepersz, tepersz, de mégsem jutsz ötről a hatra. Evezel, evezel, evezel, de árral szemben – mondaná Ábrahám, Esther Hicks közvetítésében. Noha ha megfordulnál, és hagynád, hogy haladjál a folyó irányában a csónakoddal, akkor mennyivel könnyebb lenne!

S küszködsz, küszködsz, elégedetlen vagy – ezt is érezheted. De az is lehet, hogy alapvetően jól vagy, rendben vagy, mégsem akar megtörténni a Nagy Áttörés az életedben, amiről pedig tudod, hogy ott vár valahol, és igenis a tiéd lehet.

Nem kevesen vagyunk így mi, nők is, mint ebben az artista mutatványban ez a menedzser férfi:

Ha ki akarsz szállni a pénzügyi mókuskerékből és/vagy tovább akarsz lépni az életedben, a saját belső utadon, akkor tarts velünk, és gyere el a GazdagNők 6. Mitől dől a lé? című női pénzügyi konferenciájára, amit 2011. március 5-én, szombaton tartunk Budapesten 10 és 17 óra között.

5 nagy sikerű konferenciát tartottunk 2009 óta már ezzel a címmel: Mitől dől a lé? Ráadásul egyre nagyobb érdeklődés,  egyre nagyobb létszám mellett – például mintegy 70-en voltunk együtt 2010 tavaszán (akkor készült a mellékelt felvétel).

Mire kaphatsz választ a 6. Mitől dől a lé? című női pénzügyi konferencián?

Pénz, bőség, anyagi biztonság és anyagi függetlenség – ezekre vágyott a közelmúltban az idei évi első Tízmilliószoros Nap kapcsán itt a blogban a hozzászóló nők több mint 66%-a. Ez is ösztönzött bennünket arra, hogy ezeket a témákat járjuk körbe hamarosan: március 5-én szombaton. Mégpedig egy olyan rendezvénysorozatunk keretében, amikor mindig az a téma, hogy “mitől is dőlhet a lé”. Ahogy említettem már 5 ilyen alkalom volt az elmúlt 2 évben a GazdagNők életében, de időnként kell újra az áttekintés, illetve mindig újabb és újabb szempontok, további árnyalatok bukkannak elő, hiszen a világ, és benne mi magunk is folyton változunk.

Ha voltál már “Mitől dől a lé?” rendezvényen, gyere akkor is – biztosak vagyunk benne, hogy újat kapsz ezúttal is. Ezt az előadóink is garantálják.

Kik lesznek az előadók, és miről beszélnek?

Tartsd kezedben a pénzügyi életed hajójának kormánykerekét! Előadó: Chi*** Csapó Ida női önismereti tréner, nők és pénz specialista, a GazdagNők.hu honlap tulajdonosa és blogírója

Ida előadásában megmutatja az utat az anyagi védettségtől az anyagi biztonságon át az anyagi függetlenségig. Pontosan meg fogod érteni, miért fontos különösen a nőknek, hogy pénzügyi életük hajójának kormánykerekét a saját kezükben tartsák. A tőle megszokott módon Idától ezúttal is számíthatsz arra, hogy mondanivalójában megjelennek a racionális/hétköznapi síkon túl a lélektani vonatkozások, de a spirituális/szellemi dimenzió is. Ida célja az, hogy túl tudjál lépni önkorlátozó hiedelmeiden, pénztudatosságod mélyüljön, a hiány- és SZŰKség-gondolkodás helyett, a gazdagságtudatos és a bőségtudatosságod fejlődjön, erősödjön.

Számaink, Sorsunk, hivatásunk – és a pénz. Előadó: Zemlényi-Kovács Erika numerológus, Bach-virágterapeuta

Szívvel, lélekkel végzett munka, aminek igazán odaadjuk magunkat – szinte mindenki erre vágyik, mégis sokan végeznek tőlük távol álló, esetleg monoton vagy stresszes, nehéz, lélekölő munkát – ami gyakran még anyagilag sem túl kifizetődő. A numerológus a születési dátumot elemzi. Születési dátumunkkal egy „energiacsomagot” kapunk, amelyet útmutatóul használhatunk – többek között – személyiségünkkel, Sorsunkkal kapcsolatban is. Erika előadásában megmutatja, mely számainkból kaphatunk információt ahhoz, hogy valódi hivatásunkra rátaláljunk, és valóban Sorsunk útját járjuk. Megtanít egy egyszerű technikát is a résztvevőknek, amellyel még mélyebben ráláthatnak arra, mi a szívük valódi vágya, mire hivatottak, és hogyan lehet ezt hosszabb-rövidebb távon megvalósítani úgy, hogy ez legyen egyben a fő bevételi forrás is. Elmond erre konkrét, megtörtént eseteket, példákat, illetve néhány híresség születési képletében is megnézik a résztvevők, hol jelenik meg Sorsuk, hivatásuk.

PÉNZÜGYI IQ – a talpon maradás kulcsa. Előadó: Sallay Katalin mérnök-közgazdász, v. főiskolai tanár, a “be-do-have” tanulója és tanítója, CASHFLOW játékvezető és játékvezető-képző.

Kati előadásának vázlata:

 • * Egy kis gazdaságtörténet: régi válságok, új válság – nincs visszaút, ne higgy a pénzügyi tündérmesékben!
 • * Új korszak: lásd a “nagy képet”: Ipari kor vége, Információ kora, sőt, Konceptuális kor – Mi változott? (sérülékeny világpénz, globalizált világ, Internet, “tudásmunkások”, automatizálás, kreativitás, alkotóképesség, kapcsolatteremtés, empátia, szolgáltatások, wellness, új generáció…)
 • * Pénzügyi IQ: “tisztességtelen előny” – válságban könnyebb meggazdagodni; Nem hiszed?
 • * Az öt pénzügyi IQ.
 • * A pénz öt szabálya – és a hatodik szabály: a szavak ereje.
 • * Ne panaszkodj: cselekedj! (be-do-have); A pénz a PIQ “derivatívája”.
 • * Alapvetés: könyvek, Cashflow oktatójátékok.
 • * Mit tegyek, mint átlagember? – Ne légy átlagos! Találj piaci rést magadnak, kedvenc tevékenységeddel.
 • * Ötletbörze – induláshoz.

Passzív-e a passzív jövedelem? Amire oly sokan vágyunk, és ami az igazság. Előadó: Frojda Ida regisztrált pénzügyi tervező.

Ida előadásában megismertet a passzív jövedelemszerzés fajtáival, az anyagi függetlenség formáival. Miközben megismerteti az érdeklődőket a legkülönbözőbb lehetőségekkel egyben le is rántja a leplet arról, hogy milyen tévhitek keringnek a passzív jövedelemmel kapcsolatban, és mi is a valóság. Azt is ki-ki eldöntheti, hogy melyik lehetőséghez vonzódik leginkább, netán már gyakorolja is, és vajon miért – s mitől tartja valaki magát távol, és erre van-e jó oka, vagy ez változhat-e. Szembesülhetünk az egyes passzív jövedelmekkel kapcsolatos előítéleteinkkel is, s ha kellően nyitottak vagyunk, elkezdhetjük ezek lebontását – saját anyagi boldogulásunk, anyagi függetlenségük megalapozása és kialakítása érdekében.

Az élet iskolája – Komfortos közlekedés az MLM világában. Előadó: Molnár Andrea – szervezetfejlesztő, tréner, hálózatépítő.

Andi betekintést nyújt abba, hogy ki alkalmas hálózatépítésre, milyen előnye van egy nőnek az MLM-ben, miért érdemes ezt a szakmát jól elsajátítani, leszámol az MLM dogmákkal, és hogy az MLM nem is olyan nagy mumus, ha jól választassz. Andi előadásából megtanulhatod, hogy az MLM olyan, mint egy ajándékbolt. Van benne minden mi szem, szájnak ingere – személyes fejlődés, értékteremtés, kapcsolatok, idő a családoddal és még megannyi jutalom. Mindig tőlünk függ, hogy mit veszünk el belőle, ha fáradtságot nem kímélve jól megtanuljuk.

Mi nem a 6. “Mitől dől a lé?” női pénzügyi konferencia?

 • Nem saját élményű tréning lesz, és nem work shop vagy szeminárium.
 • Nem mondjuk meg neked a tutit sem (a kapott információk alapján neked magadnak kell majd döntened).
 • Nem lesz adó-, hiteltanácsadás.
 • És főleg nem lesz agitáció konkrét MLM-cégek mellett.

Köztünk a helyed 2011. március 5-én szombaton, ha anyagi téren, magán pénzügyeid kapcsán

 • * új információkra és további tudásra, ezek rendszerezésére vágysz,
 • * nyitott vagy új lehetőségekre,
 • * megoldásokat keresel a kihívásaidra,
 • * női körben el akarsz tölteni egy inspiráló napot, olyan elfogadó és támogató légkörben, amikor és ahol megkapod arra a lehetőséget, hogy tényleg elköteleződj amellett, hogy kilépj a “kényelmi” zónádból.

Mikor lesz és milyen időtartamban?

2011. március 5-én, szombaton tartjuk 10 és 17 óra között a 6. “Mitől dől a lé?” női pénzügyi konferenciánkat. Azért a hétvégét választottuk, hogy alkalmazottak és vállalkozónők egyaránt el tudjanak jönni, de természetesen bármilyen más státuszban lévő nőtársunkat is szívesen látjuk (gyerekkel otthon tartózkodó kismamákat, nyugdíjas nőket stb.)

Ki vele: mennyibe kerül?

Minél előbb jelentkezel, s érvényesíted befizetéssel a díjadat, annál kedvezőbbek a lehetőségek számodra. Lássuk a részleteket:

 • * március 1-e után, illetve helyszínen fizetve bruttó 16.100 forint.

FONTOS: régi ügyfélnek az számít, aki a GazdagNőktől fizetős szolgáltatást már igénybe vett (a könyvrendelés, egyéb áruvásárlás nem tartozik ide). Minden jelentkezést ellenőrzünk, és aki szerintünk nem tartozik régi, visszatérő ügyfeleink közé, vele egyeztetjük e-mailben a téves jelentkezését, és tisztázzuk a helyzetet.

A Fürgén Fizetők ajándékot kapnak!

Akik a jelentkezésüket követően úgy utalják el a részvételi díjukat, hogy az 3 banki napon belül megérkezik hozzánk, ők mint Fürgén Fizetők ajándék-csomagot kapnak. Ennek tartalma:

 • * pénzvonzó szerencsepénzes pénztárcácska jómagamtól, Chi*** Csapó Idától,
 • * Laksmi Bőség Istennő füstölő bőségvonzáshoz szintén Chi*** Csapó Idától,
 • * 10%-os kedvezményre jogosító ajándék kupon Frojda Ida regisztrált pénzügyi tervezőtől.

Az átutalási bankszámlaszám adatait a jelentkezők a további részletekkel együtt jelentkezésük után e-mailben kapják meg. FONTOS: ha cégnévre kéred a számlát, csak akkor tudjuk arra a névre kiállítani, ha az átutalás is a cég számlájáról érkezik!

Az ár tartalmazza a részvételi lehetőséget az egész napos konferencián, nem tartalmazza az utazási és étkezési költséget.

Kérjük, hogy jegyzetfüzetet és tollat hozzatok magatokkal… Amennyiben felvétel készül a konferenciáról, ki-ki eldöntheti majd utólag, hogy ezt megvásárolja-e. A helyszínen a témákhoz kötődő könyvekből, CD-kből, kristályokból, ékszerekből árusítás is lesz, így célszerű némi pénzmagot ;-) majd magatokkal hozni. A kínálatról még tájékoztatunk benneteket itt, illetve a jelentkezőket e-mailben.

Hol lesz pontosan?

sziddharta-andrassy_latkep Helyszín: Sziddhárta Közösségi Ház – Árnika terem (földszint jobbra). Cím: Budapest VI. kerület Andrássy u. 98.

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel: a Kodály Körönd kismetró megállóhoz van közel a helyszín, illetve a 105-ös busszal is lehet érkezni tömegközelekedés esetén (Bajza utcai megállók mindkét irányból).

Igen, érdekel a 6.“Mitől dől a lé?” női pénzügyi konferencia! Máris kitöltöm a jelentkezési lapot:

 

Teljes neved:*
E-mail címed:*
E-mail még egyszer:*
Keresztneved vagy beceneved (ahogy szólíthatunk):*
Mobilszámod (szervezés miatt kérjük):*
Számlázási név és cím irányítószámmal:*
Ezt a részvételi díjat választom jogosultságom alapján:* március 1-e után, illetve helyszínen fizetve bruttó 16.100 Ft
Megjegyzés:

A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! Tehát jelentkezésed utána kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Utóirat: ha bármilyen mondandód, kérdésed lenne ide írjál: ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu