Zavar, hogy nem tudod, hova lesz az időd, nőtársam? Időnként dühös, feszült is vagy miatta? Más életre vágysz, ahol nem kell az idő szorításában gúzsba kötve táncolnod?

Van megoldás kihívásaidra!

Itt a Női Idő- és PénzNyerő, Élettervező online kurzus a GazdagNőktől!

Jelentkezési határidő: amikor meglátod ezt az oldalt, és késztetést érzel rá! :-) Mielőbb tedd meg, hogy időt és pénzt nyerjél – egyszerre! ;-)

Mi, nők megszereztük a végkimerüléshez való jogot – Erika Yong amerikai írónő ezen megállapítása gyakran felidéződik bennem, amikor a nők összeegyeztetési problémái kerülnek szóba. Azaz az, hogy a hagyományos női szerepeiket hogyan egyeztessék össze a mai, modern nő szerepeivel: a hivatással, a tanulással, netán a közéletbeli szerepeikkel (civil szervezeti ténykedéseikkel, politizálással) és/vagy a vezető beosztással.

Ez az idézet annyira telitalálat, hogy gyakran nevetést vált ki, mosolyt fakaszt. No, nem jókedvből, hanem öniróniából vagy kényszeredettségből. Szinte nincs nő, aki ne ismerné az igazságát. Naponta táncolunk ugyanis gúzsba kötve, mert a nap 24 órája, a nap 86 ezer 400 másodperce mindenkinek ugyanannyi. A nőknek is! Miközben a nőknek mintha több mindent kéne beleszuszakolniuk ugyanabba az időtartamba.

Hosszú szöveg következik, mert minden fontos információ kell a megalapozott döntéshez, és ezeket át akarom mind adni neked. Javaslom, hogy ülj mellé egy kávéval, vagy teával, hogy fel se kelljen kelned mellőle (tudod, fő a hatékony időkihasználás ;-)). Akkor vágjunk is bele a részletekbe!

Előzetesen még annyit, hogy kiemelések, címek, bekezdések segítik az olvasásodat – igyekeztünk könnyen pásztázhatóvá tenni a szöveget, hogy át tudd ugrani azt, amiről úgy érzed, hogy számodra nem szükséges, meg vagy győzve már amúgy is ;-), vagy ismered az érveket, az említett női élethelyzeteket.

Érdemes tovább olvasnod, ha téged is frusztrálnak a következők:

 1. Nincs elég idő magadra, vagy nem elég a kikapcsolódásra, a tanulásra, a saját fejlődésedre.
 2. Nyomaszt a házimunka, a háztartás vezetésének gondja, a bevásárlás, a ház körüli teendők.
 3. Nincs elég idő, vagy nem elég másokra: a szűkebb és tágabb családodra, a párodra, a gyerek(ek)re, a barátaidra, ismerőseidre, rokonaidra, szüleidre stb.
 4. Nehezen tudod összeegyeztetni a női szerepeidet (dolgozó nők, anya, feleség stb.).
 5. Küszködsz a fentiek miatt is az időbeosztással, úgy érzed, hogy az idő végképp az, amiből sosincs elég. Zavar a hiánya. Nem tudod betartani, amit elterveztél, vagy nem tudod megsaccolni rendesen, minek mennyi az idő időigénye, és így aztán végképp borul sok minden.
 6. Vagy nehezen tudod tartani, illetve megállapítani a fontossági sorrendet – mi legyen előbb, mi később, egyáltalán mit hagyhatsz el nyugodtan.
 7. A terveidet felborítják nem várt és nem tervezett programok, közlekedési problémák, mások elvárásai, vagy nem támogat eléggé a törekvéseidben a családod, a környezeted. Miközben úgy érezd, hogy maximálisan igyekszel – vagy igyekeztél korábban – megfelelni mások elvárásainak, a nőktől elvárt szerepeknek, nem kis vívódások közepette.

NőTársam, ha olyan életre vágysz, ahol nem kell az idő szorításában gúzsba kötve táncolnod, akkor tudd, hogy van megoldás kihívásaidra!

Támogat téged törekvéseidben a  Női Idő- és PénzNyerő, Élettervező program a GazdagNőktől!

Jelentkezési határidő: amikor meglátod ezt az oldalt, és késztetést érzel rá! :-)

Ezen a programon könnyedén részt tudsz venni, bárhol éljél is a világban, bármilyen legyen az élethelyzeted, akárhány éves is vagy, mert online kurzus formájában lesz elérhető számodra.

Otthonról a saját számítógéped elől tudsz tanulni, de a jelentkezőknek szánt zárt webfelületen napi szinten tudjuk tartani egymással a kapcsolatot – mindenben támogatjuk a haladásodat azért, hogy az IDŐ szolgáljon téged, és ne te függjél attól.

FONTOS: végig fogjuk a kezedet, tehát nem leszel magadra hagyva egyáltalán, sőt! 150 nő végzett már online kurzust a GazdagNőknél – jól bevált gyakorlatunk van ilyen tanfolyamok vezetésében. Odafigyelő, a te problémáidra nyitott oktatónőkre találsz, és olyan megvalósító stábra, akik mindent megtesznek azért, hogy egy egymást támogató, online női közösség alakuljon ki rövid idő alatt. A pozitív légkörben te is jól tudsz haladni, akár szárnyalni is! :-)

Mi az, amit mások nem tanítanak, és mi megtanítjuk neked?

Nem az idődet kell beosztanod, hanem az életedet kell megtervezned, és ennek kell alárendelned az idővel való sáfárkodást!

A hagyományos megközelítésben fordított a sorrend, mint ami kiteljesedéshez, kiegyensúlyozott időfelhasználáshoz vezethetne: időgazdálkodási praktikákat, célkitűzést tanulsz például. Mi ezzel szakítunk, mert előbb azt kell tisztázni: mit is akarsz kezdeni az életeddel, számodra mi az igazán fontos és értékes? Amikor ezt felismertem a ’90-es évek elején, és ennek a szemléletnek megfelelően kezdtem a saját életem menedzselését, onnantól kezdve mindig egyre jobb és jobb lett, akkortól pedig különösen, hogy rátaláltam a saját életfeladatomra. Minden halálfélelmem meg is szűnt, mert egyszerűen magától értetődően értelmessé vált az életem. Megmutatjuk, megmutatom neked azokat a trükköket, amikkel te is megtalálhatod, bejárhatod a saját életutadat, és nem a mások által elvárt életet éled, vagy a saját céltalanságodban, tanácstalanságodban vergődsz. Ez meg fog szűnni, ha most jelen van – garantálom! :-)

Kiemelten figyelünk a női szempontokra – ez is fontos a GazdagNők szemléletében a női élettervezés és időgazdálkodásnál is. E téren olyasmiket tanulhatsz tőlünk, és olyan tematikus összeállításban, amivel sehol máshol nem találkozhattál eddig. Összegyűjtöttük a kimondottan nőkre jellemző időgazdálkodási hibákat, és megmutatjuk neked ezek orvoslásának módját.  Tudatosan figyelünk arra is, hogy lélektani oldalról is megközelítsük ezt a témát, azaz túl tudj lépni az idővel kapcsolatos önkorlátozó hiedelmeiden, a nőkkel kapcsolatos hagyományos társadalmi nemi szerepelvárásokon.

Több évtizednyi tapasztalatot adunk át neked nagyon gyakorlatias formában.

Jelentkezési határidő: amikor meglátod ezt az oldalt, és késztetést érzel rá! :-) Mielőbb tedd meg, hogy időt és pénzt nyerjél – egyszerre! ;-)

Megrendelési űrlap itt! –>>

Mi a cél a Női Idő- és PénzNyerő, Élettervező álom életed felépítését támogató online kurzuson?

Célunk az, hogy a résztvevő nőknek

 1. ne kelljen aggódniuk az idejük miatt,
 2. képesek legyenek az életüket megtervezni, és ennek alárendelni az időbeosztásukat,
 3. értelmes életet tudjanak élni – olyant, ami legszebb álmaikban, az igaz-vágyaikban szerepel,
 4. hogy túl tudjanak lépni az idővel kapcsolatos önkorlátozó hiedelmeiken, az álom élet megélését akadályozó belső blokkokon,
 5. hogy képesek legyenek saját idejüket a belső hangjukra is hallgatva irányítani, a helyes fontossági sorrendet megtalálni, mindinkább kialakítani,
 6. hogy a számukra kínálkozó lehetőségekről dönteni időben tudjanak,
 7. hogy a racionalitáson túl az intuíciójukat is használják,
 8. hogy be tudjanak kerülni a bőségen rendelkezésre álló idő áramlatába is, és képesek legyenek másokkal összhangban, egyre inkább kiteljesedő életet élni stb.

Melyek lesznek az online kurzus főbb pillérei?

 1. szemléletformálás, mert a nézőpontváltás segíti igazán a változásunkat, a fejlődésünket minden téren, így az időmenedzsment, az élettervezés esetében is, ezúttal főleg a proaktívitásra helyezve a hangsúlyt (törekedve a tűzoltások megszüntetésére, és a valóban fontos dolgokkal való törődésre),
 2. ismeretátadás és tudásmegosztás, mert fontos, hogy új ismereteket szerezzünk, és kölcsönösen megosszuk egymással a tudásunkat,
 3. önismeret, ami gazdagítja a személyiségedet egy új területen, a női időgazdálkodás és élettervezés területén,
 4. személyiségfejlesztés, hogy még inkább ki tudd magadat bontakoztatni azzal is, hogy hatékonyan és felelősségteljesen menedzseled az életedet és az idődet,
 5. gyakorlati megoldások, hogy a tanultakat azonnal tudd alkalmazni,
 6. képesség- és készségfejlesztés, hogy az új dolgokat rutinból tudd majd alkalmazni, és rögzüljenek is, új szokásaiddá váljanak,
 7. közösségépítés, biztonságos, támogató női közeg annak érdekében, hogy a résztvevő nők között olyan kapcsolat alakuljon ki, amelyben egymást erősítve egy remek női közösségben fejlődhetnek, támogatást kapnak, igazán és őszintén önmaguk lehetnek,
 8. spirituális és lélektani megközelítés a racionalitások mellett, mert ennek hármasa ad kellő alapot új ismeretek és tudás, új gyakorlatok elmélyült beépítésébe az egyre kiteljesedő és bölcsebbé váló női személyiségbe.

Az időmenedzselésünk rendbetételéhez, az életünk igazi megtervezéséhez valóban lényeges a racionalitáson túl a lelki, az önismereti és a spirituális oldal. Ez a GazdagNőktől megszokott megközelítés, és ezúttal is ezt tesszük, mert több évtizedes tapasztalatunk bizonyítja, hogy ez segíti az igazi fejlődést, az eredményes változást, a női személyiség kiteljesedését. Természetesen ezt egyensúlyban tartjuk a Női Idő- és PénzNyerő, Élettervező online kurzuson a nagyon gyakorlatias, hétköznapi alkalmazhatósággal.

Amit nem tudunk adni neked:

 • • időt, azaz a 24 órából mi sem tudunk 48 órát varázsolni (bár nem is erre van szükség :-)),
 • • nem tudjuk helyetted beosztani az idődet, helyetted kiiktatni az időrablókat, helyetted megtervezni az életedet,
 • • azonnali változást sem tudunk adni…

Amit viszont nyújtani tudunk:

 • • segítséget életed értelmének, azaz életfeladatod megtalálásához, vagy ha már megvan, akkor támogatni tudunk abban, hogy mindinkább az utadon tudj maradni, fókuszált legyél,
 • • azonnali praktikákat ahhoz, hogy jól sáfárkodj az időddel,
 • • gyakorlati megoldásokat ahhoz, hogy mindig tudd, ill. képes legyél tudatosítani, hogy mi a fontos,
 • • különleges elemként olyan online eszközöket, módszereket, amelyek támogatják hatékonyságodat és eredményességedet,
 • • ugyanakkor tovább mélyítheted női önismeretedet, megerősödhet vagy tovább mélyülhet az önbizalmad.

Előre jelzem, hogy a folyamat nem biztos, hogy kellemes lesz – ez elsősorban a nyitottságodtól, a változási hajlandóságodtól függ. Ha túl tudsz lépni viszonylag gyorsan az esetlegesen előforduló saját ellenállásaidon, akkor könnyebben haladsz – ezt garantálom! Mindezt ráadásul teheted egy támogató női közegben!

Elköteleződésed esetén elindulhatsz saját életszervezésed fejlesztése terén – biztos vagyok benne, hogy e téren mindenkinek van tanulnivalója, különösen az egyre gyorsabban változó világunkban.

Jelentkezési határidő: amikor meglátod ezt az oldalt, és késztetést érzel rá! Folyamatossá tettük a bekapcsolódást – gyere, várunk, hogy időt és pénzt egyszerre nyerjél! :-)

Megrendelési űrlap itt! –>>

Mielőtt tovább haladnánk egy fontos kérdést kell még feltennem:

Mi az, amire igazán, netán titkon vágysz az időddel, az életeddel kapcsolatban?

 1. Több pihenésre, kikapcsolódásra volna szükséged? Hódolnál szabadidős kedvtelésednek, valamilyen rég elhanyagolt hobbidnak újra és netán szenvedélyesen?
 2. Hiányolod a kellemes időtöltést, a sportolást, a testmozgást vagy az utazást?
 3. Több időt, egyáltalán: elég időt szeretnél mindenre, ami fontosnak tartasz, érzel, gondolsz, vagy amit elterveztél?
 4. Szeretnél a szeretteiddel több és minőségibb időt együtt tölteni? Bőségben, jólétben élni?
 5. Jó volna több idő saját magadra? Mégpedig lelkiismeret-furdalás nélkül?
 6. Kevesebb stresszt, feszültséget szeretnél, több békét, harmóniát és nyugalmat?
 7. Vágysz jó időgazdálkodásra, a helyes prioritások, a jó fontossági sorrend megtalálására, betartására?

Abszolút megértem, illetve megértjük a Női Idő- és PénzNyerő, Élettervező program megvalósító stábjával ezeket a vágyaidat, igényeidet, szükségleteidet. Jól ismerjük mi magunk is ezeket, mi is jártunk, járunk a te cipődben, azaz hasonló cipőben :-) Ami tőlünk telik, minden tapasztalatot átadunk neked a női élettervezés és időgazdálkodás terén, hogy valóban időt nyerj, és egyre inkább élhesd az álom-életedet.

Miről szól majd az online kurzus?

Főbb témáink lesznek:

I. Női élettervezés:

 • • személyes küldetés megtalálása, tovább mélyítése,
 • • álom élet, értelmes élet pontosítása; élet értelme: “Dharma”, avagy az Élet céljának törvénye,
 • • életcél állítási gyakorlat, női önkorlátozó hiedelmek tudatosítása, átírása,
 • • emberi és női értékek az álmokkal és célokkal összhangban,
 • • élettervezési stratégia a mindennapokra lebontva, fontossági sorrend megállapításának praxisa, ill. napi módszertana.

II. Időgazdálkodás, időbeosztás

 • • a női időgazdálkodási önszabotázsok tudatosítása, átalakításuk gyakorlata,
 • • fontossági sorrend megállapítása és betartásának módszerei,
 • • női szerepösszeegyeztetési kihívások hatékony és eredményes kezelése
 • • az időtervezés leghatékonyabb egységei és praktikái,
 • • nők által elkövetett tipikus időmendzsment hibák és orvoslásuk!

III. Online hatékonyság

 • Ma, 2011-ben mintha egyre kevesebb időnk lenne mindenre, ugyanakkor pedig egyre több dolgot szeretnénk belepréselni a nap 24 órájába. És akkor még itt az internet is.. :-) De a világháló segítségével időt és energiát is szerezhetsz, ezzel foglalkozunk a 3. hónapban:
  • • életünk, tevékenységeink megszervezése és összehangolása a Google online eszközei segítségével,
  • • hogyan olvassunk weblapokat, blogokat úgy, hogy mindenről értesüljünk, ami számunkra fontos, de hatékonyak is maradjunk?
  • • egyéb hatékonyságnövelő online eszközök, melyek megtanulása és megértése gyerekjáték lesz számodra is.

Milyen formában tudsz tanulni?

Olyan online kurzust indítunk Női Idő- és PénzNyerő, Élettervező címen, amely biztosítja számodra, hogy a saját otthonodból, távolról kényelmesen tanulhass. A kényelmesen azt jelenti, hogy a saját ritmusodban, a saját időbeosztásodban, minden utazási költség nélkül teheted mindezt – tehát egyszerre takarítasz meg pénzt és időt! :-)

Egy jelszóval védett, zárt webfelületet, biztonságos női teret hozunk létre, ahol jól tudsz fejlődni és támogató közegre találsz. Akik jelentkeztek és befizették a részvételi díjat, ők hozzáférést kapnak a zárt webes felülethez, és itt tanulhatnak.

Hét közben rövidebb-hosszabb leckék lesznek, megbeszélnivalók, a hétvégét pedig pihenővel, vagy a tudás elmélyítésével lehet tölteni – kinek-kinek belátása szerint. A hónap utolsó hete ún. konzultációs hét lesz. Ezen alkalmakon Skype konzultáció lesz, illetve ez az időszak lehetőséget biztosít a felzárkózásra is. Azaz ha lemaradtál volna, illetve te magad érzed így, akkor felzárkózhatsz: továbbra is tanulhatod az előző leckéket, olvashatod a bejegyzéseket, nézheted a videókat stb., illetve felkészülhetsz a Skype-konzultációra is, hogy minél ügyesebben kérdezz saját előrehaladásod érdekében is.

Várható 2 személyes találkozó is: egyik a tervek szerint az online kurzus közepén, illetve a végén. Ezeken a részvétel nem kötelező, de nagyon hasznos élni ezzel a lehetőséggel is. (Elképzelhető, hogy az ott elhangzottak valamilyen módon rögzítésre kerülnek, s így hozzájuthatnak a távol maradók is.)

Különböző formában kapják majd a résztvevő nők a tananyagot, ahogy a GazdagNők.hu honlapon már megszokott, és ezekért el kell majd látogatnod rendszeresen a tanuláshoz létrehozott zárt felületre:

 • • írott formában,
 • • hanganyagként,
 • • videóként (legutóbbi online kurzusunkon 13.5 órányi tanácsadó videó segítette a résztvevőket) stb.

Az egyes leckékhez hozzá is lehet szólni, lehet kérdezni – az oktatótól és egymástól is. Egy közös tudásbázis jön létre, amely tapasztalatunk szerint nagyon inspirálóan hat a legtöbb résztvevőre.

Az online kurzusra beiratkozóknak alkalmuk lesz először online, később személyesen is megismerni egymást. Lesznek könyv- és filmajánlók, tippek, tesztek, interjúk, szóval sok-sok érdekesség is színesíti majd az online kurzust.

Az egyes blokkok után lesz majd a Skype-konzultációs lehetőség is havonta egy alkalommal, amit minden résztvevő igénybe vehet, és megbeszélheti azokat a női élettervezési, időgazdálkodási, vagy online hatékonysági kérdéseit az e-kurzust vezető szakértőnőkkel, amelyek leginkább aktuálisak számára.

Jelentkezési határidő: amikor meglátod ezt az oldalt, és késztetést érzel rá! Folyamatossá tettük a bekapcsolódást – gyere, várunk, hogy időt és pénzt egyszerre nyerjél! :-)

Megrendelési űrlap itt! –>>

Kiktől tanulhatsz a Női Idő- és PénzNyerő, Élettervező online kurzuson? És miért érdemes tőlük tanulnod?

Chi*** Csapó Ida női önismereti tréner, mentálhigiénés szakember a saját eredményessége érdekében 1990 körül kezdett foglalkozni a hatékony időgazdálkodással, mitöbb élettervezéssel! Felismerte, hogy előbb van az élettervezés és csak aztán jön az időnk szervezése! Tehát nem az időnek kell alárendelnünk az életünket, hanem éppen fordítva: a megálmodott életünket, azaz a küldetés alapú életünket kell szolgálnia az időbeosztásunknak. Pedagógusoknak tartott akkreditált stresszkezelő tréningjein már tanított időmenedzsmentet a 90-es években. Ida 2000 óta foglalkozik nők személyiségfejlesztésével, és 2007-ben tartotta az első kimondottan női élettervezés és időgazdálkodás tréninget. Ida programjai során különösen érzékenyen figyel a kimondottan női szempontokra, így többek között a női időgazdálkodási hibákra és azok hatékony orvoslására is.

Ida a GazdagNők.hu honlapot 2008 májusa óta működteti, rendszeres blogírója – célja, hogy a nők kiteljesedett életet éljenek, megtalálják személyes küldetésüket, és életfeladatuk mentén haladva legyenek saját idejük úrnői, profi menedzselői.

Folyamatosan megszólaltatják Idát mint szakértőt a médiában: a nyomtatott és online sajtóban, rádió- és tévé-műsorokban – például az itt alább látható helyeken:

Miért jó Idától tanulni?

“Mert olyan problémákkal foglalkozik, amelyek bennünket nőket érintenek!

Furcsa, hogy ott ülsz Ida egy-egy tréningjén vagy előadásán és olyan, mintha a vesédbe látna, azaz olyan témákat, problémákat vet fel ezeken az alkalmakon, amik napi szinten foglalkoztatnak egy nőt, amikkel naponta szembe találod magad, és elgondolkodtat. De sajnos az idő hiánya vagy a túl nagy leterheltség miatt nem biztos, hogy át tudod gondolni a benned felmerülő kérdéseket, gondolatokat.

Azonban Idánál nemcsak szembe találod magad ugyanazokkal a kérdésekkel, gondolatokkal, problémákkal, amikkel Te is találkozol, hanem válaszokat is kaphatsz, megoldásokra is lelhetsz, persze ez rajtad is múlik. De mivel ezen programok nem száraz előadások úgy éreztem Ida több programján, amin résztvettem, hogy azonnal hozzá kell fognom a saját kérdéseim megválaszolásához, vagy feldolgozásához. A nőkben – magunkban lévő sok-sok kérdés egyszercsak összeáll egy rendszerré, letisztul és nagyban elősegíti egy nő, azaz a mi fejlődésünket!

Nagyon sokat kaphatsz és nagyon jól megismerheted magad Ida rendezvényein, online kurzusain.” Csiszér Éva marketing vezető – Alma Kommunikációs és Produkciós Társaság

“Anyaként, munkatársként, trénerként és blogíróként is fontos számomra az élettervezés és időtervezés. Magam vállalt szerepeimben így tudok kiteljesedni és egyensúlyt teremteni. Nőként szükségem van arra, hogy család-idő-pénz-egészség területein tudjam, mit akarok elérni és hogyan. A rugalmas időbeosztás, a megfelelő prioritások és az önmagamra szánt idő mind-mind olyan kincs az életemben, amin sokat dolgoztam és tanultam azoktól, akik a példaképeim.

Ida tanfolyamai nagyon jó alapot képeznek ahhoz, hogy megismerd hiedelmeidet, személyiségtípusodat és napi szinten elgondolkodj magadon. Magam is részt vettem Ida többhónapos online kurzusán, személyes találkozást biztosító rendezvényein, és csak ajánlani tudom minden önmaga mélyebb megismerésére, személyisége fejlesztésére, saját mindennapjai hatékony menedzselésére nyitott nőtársamnak.”  – Pesti Kata: CsaládÉsEgészség.hu

Kitől tanulhatsz még a Női Idő- és PénzNyerő, Élettervező online kurzuson?

Kéner Eszter, a NetAngyal, a GazdagNők technikai hátterének biztosítója, több GazdagNők-program sikeres előadója.

14 éves internetes tapasztalattal rendelkezik, nagy rutinja van online eszközökkel elérhető hatékonyság terén – ezeket a tapasztalatait eddig többek között a Guglisagok.hu weboldalon és a GugliSuliban osztotta meg online kurzus formájában. Estee az online hatékonyság újabb oldalait mutatja meg, s adja át tudását az online eszközökkel elérhető eredményesség terén a Női Idő- és PénzNyerő, Élettervező online kurzus résztvevőinek. Azért, hogy nőtársaink az ingyenes eszközökkel még sikeresebben menedzseljék az életüket és idejüket.

Esztert is többször megszólaltatták már mint szakértőt a médiában: a nyomtatott és online sajtóban, rádió- és tévé-műsorokban egyaránt – például ezeken a helyeken:

Miért érdemes, és hogyan lehet Esztertől tanulni?

Németh Szilvia szerint:

Kedves Estee! Újabb ismeretet adtál át sikeresen. :o) A Google Naptárt egyszer korábban már megpróbáltam beépíteni az iGoogle oldalamra, de valamiért nem jártam sikerrel. Félretettem a kérdést, hogy majdcsak jön valahonnan információ. A tegnapi előadásodon tanultak alapján létrehoztam a Google Naptárt, egyből féltucat “alnaptárral”. Sőt, SMS-értesítőket is beállítottam egyes eseményekhez, jóllehet eddig azt sem tudtam, hogy ilyet is lehet. Ezt is köszönöm, jövök még tanulni. :o)

Sallay Katalin véleménye:

Kedves Estee! Szeretném, ha tudnád: nagyon hálás vagyok Neked, hogy elindítottad ezt a tanfolyamot, magamnak pedig azért, hogy jelentkeztem rá! Az anyaghoz csak gratulálni tudok, rendkívül profi, lépésről lépésre követhető, és nagyon kedves, nyugalmat árasztó a hangod. Tetszik az is, hogy gondoltál mind az auditív, mind a vizuális beállítottságú “nebulókra”.

A jól érthető tananyag mellett sokat segítenek nekem a hozzászólások és a rájuk adott válaszaid, magyarázataid. A számomra új információk “tengerében fuldokolva” megnyugtat, hogy még gyakorlott társaim is sok új felismerésre akadnak.

Anyagod felépítését pedagógiai szempontból nagyon jónak tartom.

Lieberman Endréné szerint:

Sajnos tudom, hogy ebben a korban kevesen vagyunk akik a számítógép lehetőségeit ki szeretnénk használni. Most nagyon boldog vagyok hogy Eszterkétől tanulhatok valami részemre újat. Remekül követhetők az egyes leckék, már az olvasáskor is, a videóval együtt pedig nagyszerűen elvégezhetők a házi feladatok. Először elolvasom, utána meghallgatom és akkor kezdem el a feladatok megoldását. Volt már úgy bizony, hogy többször is meg hallgattam mire a végére értem. Ezért van az hogy meglehetősen sok időt forditok 1-1 leckére. Nagyon szépen köszönöm a fáradozásodat, nekem nagyon sokat segít, mind a két módszer. További sikeres jó munkát kívánok sok szeretettel: Éva néni.

Ki lesz még a segítőd a Női Idő- és PénzNyerő, Élettervező online kurzus során?

Majoros Melinda az ügyfélkapcsolati menedzser szerepét látja el elsősorban a Női Idő- és PénzNyerő, Élettervező online kurzus kapcsán. Ő végzi az adminisztratív feladatokat, tartja a kapcsolatot a résztvevőkkel, és szervezési feladatokat is ellát (pl. Skype-konzultációk idején). Keresd ezen az e-mail címen: ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu, vagy hívd ezen a mobilszámon: 06 – 30 – 584-39-75.

Melinda várhatóan tartalomfejlesztéssel is hozzájárul a Női Idő- és PénzNyerő, Élettervező online kurzus  sikeréhez – maga is résztvevője volt egyébként a GazdagNők egy korábbi online kurzusának, a pénzügyi intelligenciát fejlesztő KincsTár nevű e-programunknak.

Mi a jelentkezési határidő?

Jelentkezési határidő: amikor meglátod ezt az oldalt, és késztetést érzel rá! Folyamatossá tettük a bekapcsolódást – gyere, várunk, hogy időt és pénzt egyszerre nyerjél! :-)

Milyen hosszú lesz a kurzus, és mikor indul?

2011. május 1-én, vasárnap indulunk (a munka ünnepén és Anyák Napján :-) kezdünk) azokkal, akiknek az utalása eddig megérkezett. A többiek akkor tudnak bekapcsolódni, amint megérkezik a részvételi díjuk.

3 hónapig tart a Női Idő- és PénzNyerő, Élettervező program (tehát a május 1-én kezdőkkel 2011. augusztus 1-én fejezzük be, a többiekkel a bekapcsolódásuktól számított 3 hónap lejáratkor :-)).

Tapasztalataink szerint a 3 hónap még nem túl hosszú idő, de legalább ennyi kell ahhoz, hogy hathatósabb változások induljanak el, jó gyakorlatok, új módszerek épüljenek be – ezúttal az eredményes és hatékony női élettervezés és időgazdálkodás terén.

Mennyi időt igényelhet tőled a tanulás?

Annyi időt, amennyit rászánsz.

Ahogy jeleztem már, hét közben 2-3 alkalommal lesznek leckék az online kurzus meghirdetett témáiban. A közölt szöveges anyagok elolvasása 5-10 percet vehet igénybe, de a hozzáolvasás ezt tovább növelheti természetesen. A közzétett hang- vagy videóanyagok 10-20 perces, maximum fél órás idő intervallumot ölelhetnek fel, de itt is tovább lehet bővíteni a tanulást. Tehát a saját igényed szerint kell elmélyülnöd a témában, ill. a lehetőségeid szerint. És persze napi szinten célszerű gyakorolnod, beépítened az új tudást, az új ismereteket, azok gyakorlati megoldásait – ennek ideje kinél-kinél változó lehet, függ a személyiségétől, tanulási típusától és stílusától.

A zárt webfelületen, ahol közösséget is építünk, az is időt igényel, ha ebben részt akarsz venni, de semmi nem lesz kötelező. Felnőtt emberek vagyunk valamennyien, és ha vállalunk valamit, nyilván a saját fejlődésünkkel, tanulásunkkal kapcsolatban is tudunk felelős döntéseket hozni, igaz? :-)

Mivel ez egy önismereti kurzus is, ezért is nehéz meghatározni, hogy mennyi időt vesz igénybe, hiszen akkor is motoszkálhatnak benned a dolgok, amikor nem tudatos elszánással ülsz le tanulni, informálódni. Ha egyébként valami miatt lemaradnál, a zárt webfelületen megvárnak az anyagok! Szerintem, ha ennyi az összes kételyed, hogy mennyi időt igényelhet tőled az online kurzus, akkor nyugodtan vágj bele!

Jelentkezési határidő: amikor meglátod ezt az oldalt, és késztetést érzel rá! Folyamatossá tettük a bekapcsolódást – gyere, várunk, hogy időt és pénzt egyszerre nyerjél! :-)

Megrendelési űrlap itt! –>>

Milyen eredménnyel járhat az online kurzus elvégzése?

Nem titkolom: nem mindenkinek való egy ilyen, mély önismereti munkát igénylő személyiségfejlesztő kurzus, de aki “ráharap”, annak valóban nagyon sokat jelenthet a saját személyes élete kibontakoztatásában. És azt sem titkolom: nagyon szívetmelengető látni a változásokat, a fejlődést a belső úton, no és átélni a közös élményeket egy biztonságos női térben, egy zárt webfelületen.

Ha részt veszel a GazdagNők Női Idő- és PénzNyerő, Élettervező online kurzusán, akkor

 • • kiszabadulsz az idő olykor fojtogatónak érzett rabságából,
 • • pontosan tudni fogod, hogy mi az igazán fontos az életedben,
 • • és el tudod indítani azt a változást, hogy mindinkább tudd tartani a terveidet, az elképzeléseidet, és egyre inkább közeledj az álom életed felé.

Hát igen, lehet, hogy először még ezt is tisztázni kell (segítünk benne!), hogy milyen is lenne/lehetne az álom-életed…

Mennyit ér(het) egy ilyen online kurzus (neked)?

Az élő egy napos női önismereti konferenciáinkon egy napért a résztvevők 10-16 ezer forint közti összeget fizetnek, ez színtisztán napi 6 órányi tanulást, fejlődési lehetőséget jelent (levontam a szünetek és az ebéd idejét az időtartamból, azért ennyi). Az online kurzus olyan, mintha hetente egy-egy ilyen rendezvényen vennél részt, annyi tudást kapsz, olyan időtartamban fejlődhetsz, de harmadába kerül majd számodra! Mert nem havi 3×10-16 ezer forintot kell fizetned, hanem csupán annyit, amibe egy élő konferencia vagy tréning nap kerülne.

Természetesen összehasonlíthatod az árakat majd tipikusan női dolgokkal: fodrászat, kozmetika, vagy bármi mással. Egy biztos: a tudásodba fektetett pénz valóban befektetés, mert amit kapsz, amit elsajátítasz, soha senki nem tudja elvenni tőled, és biztos vagyok benne, hogy többszörösen megtérül majd számodra anyagilag is. Hogy miért? Már az online kurzus ideje alatt eredményesebb leszel az életed tervezésében, női szerepeid összeegyeztetésében, a hatékony időgazdálkodásban, ami pénzzel kimutatható haszonként jelenik meg majd számodra, inkább előbb, mint utóbb. :-)

Azzal együtt, hogy a fentieket leírtam, nem beszéllek rá a Női Idő- és PénzNyerő, Élettervező online kurzusunkra – ha itt a helyed, ha most jött el az idő számodra, úgyis jelentkezel, igaz? ;-) Hogy mennyit ér számodra, azt meg úgyis meg tudod ítélni.

Mennyi lesz a Női Idő- és PénzNyerő, Élettervező online kurzus ára? Hogyan lehet fizetni?

Többféle lehetőség közül választhatsz:

1. Ha egy összegben kifizeted előre az online kurzus díját, akkor havi bruttó 13.000 forint a díjad, tehát mindösszesen bruttó 39.000 forint.

2. Ha 2 részletben fizeted a díjat, akkor havi bruttó 14.000 forint az online kurzus ára, mindösszesen tehát 42.000 forint. Az első részletet, tehát a 21 ezer forintot a kurzus előtt a megadott határidőig kell befizetned, a 2. részletet pedig a kurzus 5. hetében kell indítanod.

3. Ha havonta akarsz fizetni, akkor számodra az online kurzus havi díja bruttó 15.000 Ft. 3 hónapra tehát mindösszesen 45.000 forint. A beiratkozásodat 1 hónap összegével, azaz 15.000 forinttal tudod biztosítani. Ezt követően az adott hónap 4. hetének elején kell elutalnod a következő hónap részletét.

Fizetési mód: Átutalással előre kell fizetni, a jelentkezőknek e-mailben adjuk meg a pontos bankszámlaszámot.

Az általad választott fizetési lehetőségnek megfelelő díj befizetésével tudod biztosítani az online kurzuson a részvételedet, azaz lefoglalni a helyedet.

Részvételed csak akkor biztosított, ha be is fizetted a részvételi díját a jelentkezésedet követően 8 naptári (!) napon belül. Fürgén Fizetőknek, azaz a részvételi díjukat a jelentkezésüket követően 3 munkanapon belül utalóknak bónusz ajándékot adunk – lásd mindjárt itt alább!

Lássuk a bónusz ajándékaidat! ;-)

Ez már nem érvényes! Ha 2011. május 1-ig jelentkezel akkor megkapod ajándékba a következőket (bármilyen részvételi díjat választasz ez MINDENKINEK jár!):

 • 1. Idő- és pénzgazdálkodási bibliográfia, azaz azon könyvek listája, amelyekből saját magam a legtöbbet tanultam – használd te is EGÉSZséggel! ;-)
 • 2. Időgazdálkodási szemelvénygyűjtemény – hasznos gyakorlati praktikák gyűjteménye.
 • 3. Idézetek és az idő – idézetgyűjtemény, hogy legyen miből akár naponta megerősítéseket, ötleteket merítened!
 • 4. Szokás-átalakító cikkgyűjtemény – azért, hogy könnyebben tudj változni, a Női Idő- és PénzNyerő, Élettervező online kurzus még hatásosabb legyen számodra!

PénzNyerő online leckék ingyenesen attól függően, hogy milyen részvételi díjat választasz, és azért hogy még inkább meglásd az idő és a pénz mennyire összekapcsolódik, és milyen fontos ezt tudatosítanod:

 • 1. Ha egy összegben kifizeted előre az online kurzus díját, akkor 4×2, azaz összesen 8 online PénzNyerő leckét kapsz ingyen pénzügyi tervezés témában, hogy még sikeresebb lehessél az időd és a pénzed menedzselésében! A bónusz ajándék értéke: 14.000,- forint.
 • 2. Ha 2 részletben fizeted a díjat, 2×2, azaz összesen 4 online PénzNyerő leckét kapsz ingyen pénzügyi tervezés témában, hogy még sikeresebb lehessél az időd és a pénzed menedzselésében! Ha a 2. részletet is befizeted, akkor megkapod a további 4 leckét is, így neked is meglesz mind a 8 PénzNyerő lecke! :-) A bónusz ajándék értéke: 7.000,- forint.
 • 3. Ha havonta akarsz fizetni, akkor 2 online PénzNyerő leckét kapsz ingyen pénzügyi tervezés témában, hogy még sikeresebb lehessél az időd és a pénzed menedzselésében! A bónusz ajándék értéke: 3.500,- forint. Az újabb hónap befizetésével további 2 PénzNyerő leckét kapsz ingyen, és ha a 3. hónapban is velünk tartasz, kifizeted ezzel mindhárom hónapra a részvételi díjadat, akkor megkapod a további 4 online PénzNyerő leckét, tehát neked is meglesz a teljes, 8 leckés online PénzNyerő sorozat.

Fizetési mód: átutalással előre kell fizetni, a jelentkezőknek e-mailben adjuk meg a pontos bankszámlaszámot.

Az általad választott fizetési lehetőségnek megfelelő díj befizetésével tudod biztosítani a kurzuson a részvételedet, azaz lefoglalni a helyedet. Részvételed ezekkel a fenti bónuszokkal csak akkor biztosított, ha be is fizetted a részvételed díját a jelentkezésedet követően 8 naptári (!) napon belül.

De ez még mind semmi! Mert akik Fürgén Fizetnek…

Ha 3 napon belül utalod a jelentkezésedet követően a részvételi díjadat, akkor Fürgén Fizetőként 13 ezer forint értékben ajándékot kapsz! :-)

Fürgén Fizetők bónusz ajándéka: ingyen megkapod a GazdagNők Halogatás Kiseprűzőjét CD-re írva további “apró” meglepetés ajándék kíséretében! :-)

Még soha nem adtunk ilyen értékben (= 13 ezer forint, szinte egy teljes online kurzusnyit) ajándékba egy másik online kurzushoz! Szerintem ezért is hajts rá a Fürgén Fizetésre! És nagy eséllyel a Halogatás Kiseprűzőnk is tovább segíti a hatékony és eredményes időgazdálkodásodat, az életed sikeres menedzselését nőként. Itt találsz bővebb információt róla: klikkelj! –>>

Ha már igénybe vetted a Halogatás Kiseprüző online szolgáltatás csomagunkat, akkor a megrendelő lap Megjegyzés űrlaprészébe ezt írd be, és kitaláljuk, hogy ugyanilyen értékben mi legyen az ajándékod. Biztos találunk megoldást számodra, efelől nyugodt lehetsz! :-)

Régi ügyfeleink ezúttal szintén további bónusz lehetőségeket kapnak: nektek dupla annyi időt biztosunk a Skype-konzultációk esetében, mint a többieknek. Ennek értéke 5 ezer forint/hó.

Mennyi is a bónusz ajándékok értéke?

Javaslom, hogy nyugodtan vegyél elő papírt és ceruzát, és számold ki, hogy a mostani jelentkezéseddel még milyen értékben kapsz bónusz ajándékot, és hogy mennyire megéri MOST jelentkezned!

De le is írom neked röviden és fejben összegezve :-):

 • * egy összegben és Fürgén Fizetők ajándékának értéke 27.000,- forint,
 • ** 2 részletben és Fürgén Fizetők ajándékának értéke: 20.000,- forint
 • *** havi részletet Fürgén Fizetők ajándékának értéke 16.500,- forint

Javaslom, hogy MOST használd ki a jelentkezési lehetőséget! Mert ha jól meggondoljuk, akkor kb. olyan értékben kapsz nagyon tartalmas ajándékot, mint amennyibe számodra kerül az online kurzus! :-)

Ha bármilyen kérdésed lenne, akkor írj az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címre, vagy hívd Majoros Melinda ügyfélkapcsolati menedzserünket ezen a mobilszámon: 06–30/584-39-75.

Jelentkezési határidő: amikor meglátod ezt az oldalt, és késztetést érzel rá! Folyamatossá tettük a bekapcsolódást – gyere, várunk, hogy időt és pénzt egyszerre nyerjél! :-)

Megrendelési űrlap itt! –>>

Mi a helyzet a létszámmal?

A létszám nincs limitálva. A női pénzügyi intelligenciát fejlesztő KincsTár nevű online kurzusainkon 150 nő vett részt, és bizonyított, hogy ez a távtanulási forma, és az oktató gárda, a támogató stáb felkészülten tudja fogadni a jelentkezőket akár több száz fő erejéig is. A magas létszám különleges lehetőséget nyújthat számodra is, de ezzel párhuzamosan a konzultációk, a személyes találkozók révén biztosított ugyanakkor az egyéni foglalkozás, a személyesség is.

A résztvevőktől mi kell az online kurzushoz?

Emberileg nyitottság, tanulni és fejlődni vágyás elsősorban.

Technikailag pedig olyan internetes hozzáférés, amely segítségével hang- és videóanyagot egyaránt tudsz fogadni. Ha eddig tudtad ezeket használni a GazdagNők.hu honlap blogjában, akkor az online kurzus során sem lehet vele problémád.

De azért teszteld le, hogy mi a helyzet nálad!

Itt egy hanganyag Ida egyik korábbi előadásából – hallgasd meg (a nyílra kattintva):

Hanganyag: a lejátszáshoz Adobe Flash Player (9-es vagy újabb verzió) szükséges, amelynek a legfrissebb változata letölthető innen, valamint a böngészőben engedélyezni kell a JavaScriptet is.

Ha minden rendben, akkor az online kurzuson is tudod hallgatni majd a hanganyagokat.

Itt pedig egy videófelvétel Eszter egyik oktató anyagából – nézd meg (a nyílra kattintva):

[kml_flashembed publishmethod=”static” fversion=”8.0.0″ movie=”http://www.gazdagnok.hu/wp-content/video/hatekonysag_google_naptar_kenereszter.swf” width=”500″ height=”350″ targetclass=”flashmovie”]

Get Adobe Flash player

[/kml_flashembed]

Ha minden rendben, akkor az online kurzuson is tudod nézni majd az oktató videókat.

Bármilyen technikai kihívásotok lenne, jelezzétek – igyekszünk segíteni a megoldásában, a kurzus során is. Ide írhattok: ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu

“Mi lesz velem, ha technikai gondjaim akadnak menet közben?”

Segítünk. Több szakértőnő is van a csapatban, illetve gyakran a hallgatók maguk segítenek egymásnak nagyon készségesen. A lényeg: senki nem lesz magára hagyva, hiszen az a legfontosabb, hogy haladni tudjál.

“Sosem használtam még Skype-telefont, lehet-e ez gond?”

Nem probléma, könnyen megtanulható! :-) Innen tudod letölteni amúgy: www.skype.hu. Viszont ennek használatához kell, hogy legyen mikrofonod is, amikor konzultációkat tartunk. A mikrofont már ezer forint körüli összegért is be lehet szerezni. Jómagam csíptetős mikrofont használok (jó hosszú vezetéke van :-), ami szabad mozgást biztosít. A Skype-nak egyébként egy sor ragyogó más szolgáltatása is van, érdemes megismerni ezeket is.

Meggyőződésünk, hogy egy rendkívüli fejlődési lehetőséget kínálunk számodra a GazdagNők Női Idő- és PénzNyerő, Élettervező, 3 hónapos online kurzusával. Javaslom, hogy élj a lehetőséggel, és jelentkezz minél előbb, hogy az első résztvevők között ott lehessél!

A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! A jelentkezésed után kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Töltsd ki MOST a Női Idő- és PénzNyerő, Élettervező online kurzus megrendelő lapját, és jelentekezz, hogy az Idő valóban Pénz legyen számodra!

 

Teljes neved:*
Keresztneved vagy beceneved (ahogy szólíthatunk):*
E-mail címed:*
E-mail még egyszer:*
Számlázási név:*
Számlázási cím irányítószámmal:*
Mobil telefonszámod:*
Ezt a részvételi díjat választom:* egy összegben fizetek bruttó 39.000 Ft-ot két részletben fizetek: 2 x 21.000 Ft-ot (összesen bruttó 42.000 Ft-ot) havonta fizetek: 3 x 15.000 Ft-ot (összesen bruttó 45.000 Ft-ot)
Megjegyzés:


A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat!

A jelentkezésed után kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Utóirat: Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd Majoros Melinda ügyfélkapcsolati menedzserünket ezen a mobilszámon: 06–30/584-39-75.