Nyereséges érzések: gazdagodj – pénzzel és érzelmekkel!

6 hetes pénzügyi önismereti online kurzus indul a GazdagNőknél “PénzElem – Pénz Érzelmi Létra”  címmel 2012 október 26-án, pénteken!

A pénz-érzelmek megdöbbentő ereje, azaz hogyan teremts pénzt érzelmi kontrollal és tudatossággal? – összegezhetnénk röviden így a GazdagNők 2012 október végén “PénzElem – Pénz Érzelmi Létra” címmel induló, pénz-érzelmeket tudatosító önismereti online kurzusát. Mert az valóban rendkívül fontos kérdés:

milyen érzések fűznek a pénzhez, milyen a pénzzel kapcsolatos rezgésszinted, és így a pénzvonzásod is?

És azért is, mert 2012 október elején végzett felmérésünkben a legmagasabb igény erre a témára érkezett: pénzzel kapcsolatos érzelmek, ezek sikeres kezelése, hogy könnyebben tudjak pénzt teremteni. A válaszadók 62%-a jelölte meg, hogy ez a téma érdekli. Ám legyen – kívánságotok parancs: itt a “PénzElem – Pénz Érzelmi Létra” címmel induló, pénz-érzelmeket tudatosító önismereti online kurzusunk.

“A vagyonos réteg tagjai… több jó érzést táplálnak a pénz iránt, mint rosszat… Ha nincs elég pénzed, annak kizárólag az az oka, hogy több rossz érzést táplálsz és sugárzol kifelé a pénzzel kapcsolatban, mint jót.” – Rhonda Byrne

Ennek a kimondottan nőknek szóló online kurzusnak a fő témája a pénzzel kapcsolatos érzelmek világa, a saját pénz-érzéseink lesznek. S az, hogy a pénzzel kapcsolatos rezgésszintünket hogyan erősítsük meg, vagy emeljük fel egyre magasabbra, hogy sikeresebb pénz-vonzók legyünk a pénz-érzelmi kontroll révén.
Nem véletlenül ez a címe: “PénzElem – Pénz Érzelmi Létra” . :-)

Mindezzel azért foglalkozunk, tehát az a célunk az online kurzussal:

 • hogy ne kelljen küszködnöd a pénzzel kapcsolatos érzéseid, érzelmeid kapcsán,
 • illetve ki tudj aknázni a pénzzel kapcsolatos pozitív érzelmeid, érzéseid segítségével mind többet, tehát sokkal jobban tudd a pénzügyeid kapcsán az érzelmi kontrollt gyakorolni.

Ma már köztudott, hogy a dolgok a láthatatlan világban dőlnek el, azaz a gondolataink, az érzelmeink, feltételezéseink, hiedelmeink szintjén. Hogy ezek inkább támogassanak, mint akadályozzanak, erről is szól majd a GazdagNők pénz-érzelmekkel foglalkozó nagyon gyakorlatias online kurzusa.

FONTOS: hosszú olvasmány következik alább, és ezúttal is azt javaslom, hogy némi frissítő társaságában ülj a monitorod elé, és ne sajnáld az idődet most sem. A pénz EGÉSZségedről, a kiegyensúlyozottabb és érzelmileg megalapozottabb pénzügyi jövődről van szó – nyugodtan állíthatom.

Beszéljünk először RÓLAD!

Tudod, hogy bárhol is tarts a saját belső fejlődésedben, mindig van, mit tanulni, mindig lehet tovább lépni? S hiszed, hogy ez igaz a pénzügyekre, a pénzügyi önismeretre is?

Kész vagy arra, hogy bejárj egy pénzügyi önismereti utat a pénz-érzelmek világában azért, hogy változtass jelenlegi anyagi helyzeteden, akár azzal, hogy kilépsz egy negatív spirálból, vagy hogy a meglévő, kielégítőnek érzett anyagi helyzeted tovább erősödjön pozitív irányban?

Tudod, és hiszed is, hogy nem mindegy milyen a rezgésszintünk a pénz esetében sem, mert ez határozza meg azt, hogy mennyire vagyunk pénzvonzóak?

Szeretnéd pontosan tudatosítani, mely pénz-érzelmeid támogatnak igazán, és melyek akadályoznak – mégpedig a pénz-érzelmek sokszínű palettájából a rád jellemzőeket kiválasztva?

Szeretnél anyagi jólétben, bőségben élni megszabadulva a pénzzel kapcsolatos téves feltételezéseidtől, hiedelmeidtől, de elsősorban a pénzzel kapcsolatos negatív érzéseidtől?

Szeretnéd tudni, hogyan táplálj jó érzéseket a pénz iránt, hogy ezzel segítsd azt is, hogy ne kelljen többet filléreskedned, és inkább pénzmágnes legyél, mint pénz-elüldöző?

Jó volna tudnod, mi több begyakorolnod azt, hogy hogyan változtasd meg a pénzhez fűződő érzéseidet úgy, hogy mindig legyen több, mint elegendő pénzed?

Örülnél, ha kiegyensúlyozottabb, sőt: szeretettelibb viszonyod lenne a pénzhez, s ennek napi szintű gyakorlatával mind inkább tudnád tudatosítani, hogy aki nem táplál elég jó érzést a pénzzel kapcsolatban, az voltaképpen eltaszítja magától azt, hogy jó anyagi körülmények között éljen?

Vágysz arra, hogy ne aggódj a pénz miatt akkor sem, amikor kritikusabb gazdasági és pénzügyi helyzetről érkeznek a hírek, és mindenkit rossz hírekkel riogat a média?

Megismernéd azt a lelki utat, amelyik feloldja azt az ellentmondást, amikor is azt sugallták neked, hogy a pénz rossz, s ugyanakkor el kell vállalnod akár nem-szeretem munkát is, mert “örülj, ha egyáltalán van munkád a mai világban”?

Elszántad magadat arra a lelki szembesülésre, ami a pénz-érzelmek tudatosítása során akár kellemetlenül is érinthet, de messzemenően megéri a szembenézés bátorsága?

Van benned annyi kitartás, hogy a számodra kínált megoldásokat, a hetente érkező gyakorlatokat rendszeresen végezd az elérni kívánt eredmény érdekében?

Nos, ha e kérdések közül akárcsak néhányra is igen a válaszod, akkor ott a helyed a GazdagNők “PénzElem – Pénz Érzelmi Létra” című pénz-érzelmeket tudatosító önismereti online kurzusán!

Mi a cél az online kurzuson?

Célunk a résztvevő nők pénzzel kapcsolatos érzelmeinek tudatosítása, pénzügyi önismeretének elmélyítése elsősorban lelki vonalon, de spirituális vonatkozásokkal is. S ezek révén pénzügyi intelligenciájuk, bőségtudatosságuk fejlesztése. Mégpedig azért,

 • hogy ne kelljen küszködniük a pénzzel kapcsolatos önkorlátozó pénz-érzelmeik miatt,
 • hogy képesek legyenek tudatosítani és átformálni a pénzzel kapcsolatos negatív érzéseiket,
 • illetve még inkább ki tudják aknázni a pénzzel kapcsolatos pozitív érzéseiket,
 • s mindezek segítségével sokkal jobban tudják a pénzügyeik kapcsán az érzelmi kontrollt gyakorolni,
 • továbbá sokkal tudatosabb pénzteremtőkké váljanak pénz-érzelmeik kontrollálása, és a pénzzel kapcsolatos rezgésszintjük tudatos megemelése, illetve szinten tartása révén.
“…a pénz …megtisztítva régi, félelem-alapú koloncától, végre képes szabadon áramolni.” – Barbara Wilder

Amit NEM TUD ADNI neked ez online kurzus: 

 • azonnali megoldásokat, mert hogy a pénzügyi önismeret, s ezen belül a pénzzel kapcsolatos, döntő fontosságú érzelmek tudatosítása és kontrollálása is egy folyton megújuló folyamat, semmint egyszer letudható feladat – a bőségtudatossághoz, a pénzügyi intelligencia fejlesztéséhez hasonlóan,
 • konkrét befektetési, hitel-, adó vagy egyéb pénzügyi tanácsokat sem, merthogy ez egy kimondottan női pénzügyi önismereti kurzus mégpedig a pénzzel kapcsolatos érzelmek tudatosítása kapcsán, és nem ez az előző a célja, a fő profilja most,
 • gyors gazdagodást sem ígérhetünk, mert ez a mesében és a szappanoperákban létezik legfeljebb.
Miről lesz szó a  “PénzElem – Pénz Érzelmi Létra” című pénz-érzelmeket tudatosító önismereti online kurzuson pontosabban?

Főbb témáink lesznek:

 1. Miért kell a pénz-érzelmekkel, a téves pénz-hiedelmekkel foglalkozni?
 2. A pénz-érzelmek csoportosítása (negatív, pozitív csoportok), és mindennek függvényében a pénzzel kapcsolatos rezgésszint árnyalatainak tudatosítása.
 3. A saját pénz-érzelmek beazonosítása: önkorlátozóak felismerése, pozitívak megerősítése – tudatosítással, napi gyakorlatokkal.
 4. Női önbecsülés és a pénz összefüggései.
 5. Van-e különbség, és ha igen, akkor miben a nők és férfiak a pénz-érzelmeivel kapcsolatban? Mi lehet ennek az oka, mik a főbb tanulságai a nőkre nézve?
 6. Pénztudatosság, pénz- és jólét kezelési gyakorlatok; haladás felfelé a pénz-érzelmi létrán.
 7. Pénzérzelmek átírását, kontrollját segítő gyakorlatok napi szintű alkalmazásra, mély átírásra/beépítésre.
 8. Bőségtudatosságot, pozitív pénz-érzelmeket fokozó megerősítések, magasabb pénz-rezgésszint, és ennek következtében teremtőbb pénz-vonzás.

Hetente kapsz majd új gyakorlatokat, amelyeket rendszeresen kell végezned, mert csak ez garantálja a hatást. Több közül tudsz majd választani, az épp aktuális helyzetednek, érzelmi és lelki állapotodnak megfelelően. Ez a választás is biztosítja, hogy haladni tudjál az online kurzus során.

Igen, érdekel – mutasd az árat,
a további jelentkezési információkat! –>>

Melyek a “PénzElem – Pénz Érzelmi Létra” című pénz-érzelmeket tudatosító önismereti online kurzus szemléletének főbb pillérei?

Főbb pillérek lesznek:

 1. pénz-érzelem és pénz-rezgésszint tudatosítás és kontroll, s ezek segítségével pénzügyi szemléletformálás, EGÉSZségesebb pénzügyi hozzáállás kialakításának segítése,
 2. pénzügyi önismeret, személyiségfejlesztés lélektani oldalról,
 3. gyakorlati megoldásokon kiemelt hangsúly, melyek azonnal alkalmazhatóak, sőt: a haladás érdekében használandók is napi szinten!
 4. pénzügyi önismereti képesség- és készségfejlesztés,
 5. pénzügyi önismeret és pénz-érzelmi kontroll terén ismeretátadás és tudásmegosztás,
 6. online női közösségépítés,
 7. kiemelten pénzlélektani megközelítés miközben megjelenhet a racionalitás és a spiritualitás is, elsősorban a pénz-rezgésszintemelés és pénzvonzás tekintetében,
 8. biztonságos, támogató női közeg és női szakértői vezetés.

A pénzügyeink rendbetételéhez, a pénz áramlásához, a bőség eléréséhez elsősorban nem anyagiak kellenek. Fontos, mert lényegében itt dől el minden a lelki, az önismereti és a spirituális oldal. Most a kiemelt fókusz a pszichológiai, a lelki és némileg spirituális vonatkozásokon lesz, továbbá az ehhez kötődő gyakorlatokon és ezek hétköznapi alkalmazhatóságán.
Ehhez azonban Te is kellesz! :-) Csak kölcsönösen, egymás támogatva érhetünk el haladást a saját, mind harmonikusabb pénzügyeid érdekében.

Milyen formában tanulhatsz bárhonnan a világból kényelmesen, otthonról – idő- és pénztakarékosan?


”PénzElem – Pénz Érzelmi Létra” című pénz-érzelmeket tudatosító önismereti online kurzuson terveink szerint

 •  hetente 1 vagy 2 leckét kapsz írásos formában a saját e-postaládádba,
 • videó e-mailek is támogatnak haladásodban a pénz-érzelmek során, ebből is hetente lesz 1 vagy 2, amelynek célja, hogy tovább erősítse, mélyítse a szöveges leckék tartalmát,
 • Google csoportban oszthatjátok meg egymással a leckék során felvetődő tapasztalataitokat, élményeiteket, önkéntes alapon be lehet számolni a saját fejlődésetek eredményeiről is, és természetesen kérdéseiteket is feltehetitek az egyes leckékhez, gyakorlatokhoz kapcsolódóan,
 • a Prémium Csomagot megrendelők Skype-konzultációt vehetnek igénybe.

Többszáz nő tanult már a GazdagNőknél sikerrel a nagyon praktikus online formában. Praktikus, mert otthonodból tudsz kényelmesen, a saját időbeosztásod szerint haladni,ráadásul költségkimélően, mert nem kell a részvételi díjadon kívül még időt áldozni és további pénzt költeni az utazásra.

Biztonságos online női teret hozunk létre, ahol jól tudsz fejlődni és támogató közegre találsz. Kapcsolódj be a most, 2012 október végén induló ”PénzElem – Pénz Érzelmi Létra” című pénz-érzelmeket tudatosító önismereti online kurzusunkba, hogy mielőbb tanulhass, s elindíthatsd a szükségesnek érzett változásokat.

Az adott hét elején leckék vezetik fel az adott hét fontos feladatait, illetve gyakorlatait. Utóbbiak közül az általad választott gyakorlatot napi szinten kell végezned, hogy beépüljön, és pozitív változást indítson el. A hetet rövid összegzéssel zárjuk.
Célszerű online formában beszámolnod a haladásodról, illetve segítséget, támogatást kérned, megosztanod a tapasztalataidat, de semmire sem fogunk kényszeríteni, természetesen. Ugyanakkor fontos már most tudatosítanod, hogy ez az online kurzus annyit ér majd számodra, amennyire te is beleadod magadat. Részünkről mindent megteszünk a résztvevők haladásáért és támogatásáért.
Hét közben videó e-maileket is kapsz, amik – ahogy korábban már említettem – tovább mélyítik a gyakorlást, fejlesztik pénz-érzelmekkel kapcsolatos készségeidet, információkat adnak.

A “több szem, többet lát” elv, a közös online lehetőségek révén az együtt tanulás inspiráló lehet, ha mind többen aktívak az élmény- és tapasztalatmegosztásokban. Ezért is fontos a te elkötelezettséged, önmotiváltságod is.

Egyéni Skype-konzultációt is igénybe lehet venni több alkalommal, ez a Prémium Díjcsomagra jelentkezőknek áll majd rendelkezésre (lásd hamarosan itt alább a további részleteket).

Összegezzük tehát:

Ahogy a GazdagNők.hu honlapon már megszokott, több különböző formában juttatjuk majd el a résztvevő nőkhöz a tananyagot:

 • írott formában,
 • videóként,
 • Skype-konzultációk segítségével.

Az egyes leckékhez/heti gyakorlatokhoz – ahogy már említettem – hozzá lehet szólni, lehet kérdezni: az oktatótól és egymástól is. A résztvevőknek lesz alkalmuk elsősorban online is megismerni egymást.

Szívesen választom ezt a tanulási formát – hadd nézzem az árat,
a további jelentkezési információkat! –>>

Ki tartja a  “PénzElem – Pénz Érzelmi Létra” című pénz-érzelmeket tudatosító önismereti online kurzust? Kik lesznek a segítőim?

Az online kurzust szakmailag jómagam: Chi*** Csapó Ida női önismereti tréner, nők és pénz specialista fogom vezetni, illetve tartani.

Célom az, hogy tudd tudatosítani a pénzzel kapcsolatos visszahúzó érzelmeidet, képes legyél ezeket átalakítani. Ugyanakkor a pozitív érzelmeidet a pénzzel kapcsolatban még inkább meg tudod erősíteni az online kurzusunk segítéségével. Mindezek következtében még inkább pénz-vonzó tudsz lenni, jobban tudsz pénzt teremteni, mint eddig. Természetesen ebben a folyamatban nem leszel egyedül.

Jómagam mindent átadok, amit csak tudok, és maximálisan támogatlak pénzügyi belső fejlődésed útján. Ugyanakkor társnőid is lesznek, a többi résztvevő nő személyében, akiknek tapasztalatai, saját élményei, személyes történetei mindig gazdagítják a közös tanulási folyamatot.

A GazdagNők honlapot 2008 májusa óta működtetem, a bloghoz kapcsolódó hírlevélnek több mint 10 ezer megrendelője van. Az elmúlt több mint 4 évben több mint ezer nő vett részt a rendezvényeinken, többszázan tanultak az ingyenes e-lecke sorozataimból és a fizetős online kurzusokon.

Folyamatosan megszólaltatnak mint szakértőt a médiában, a nyomtatott és online sajtóban, rádió- és tévé-műsorokban – például az itt alább látható helyeken:


Kéner Eszter a Guglisagok.hu tulajdonosa és blogírója, a GugliSuli vezetője a GazdagNők NetAngyala, illetve online marketing konzultánsa is.

Eszter a GazdagNők KincsTár elnevezésű, pénzügyi intelligenciát fejlesztő online kurzusainak technikai hátterét biztosította, és a résztvevőknek folyamatosan nyújtott technikai ügyfélszolgálatot is. Eszter a technikai hátteret biztosítja a GazdagNők 3 ún. infotermékénél is: a PénzTükör pénzügyi önismeretettel, a PénzTündér pénzügyi tervezéssel foglalkozó, illetve a halogatás szokásán változtatni akaróknak segítséget nyújtó Halogatás Sepregető online szolgáltatás csomagoknál. Az utóbbi két szolgáltatásnál Eszter szakmai munkát is végzett: a témába vágó tartalmakat fejlesztett online, illetve élőben előadott.

Eszter a “PénzElem – Pénz Érzelmi Létra” online kurzuson általános ügyfélszolgálati munkát végez (adminisztráció, számlázások stb.), de a technikai hátteret is biztosítja, és a résztvevőknek folyamatosan nyújt technikai ügyfélszolgálatot is.

Kapcsolattartás:
E-mail: ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail
Mobilszám: 30 – 9561-566

 Milyen hosszú lesz az online kurzus, és mikor indul?

2012. október 26-án, pénteken indul a “PénzElem – Pénz Érzelmi Létra” című pénz-érzelmeket tudatosító önismereti online kurzus.
Az online kurzus 6 hétig tart. Tehát 2012. december 7-én, pénteken (Mikuláskor :-) fejezzük be.

Máris nézném, mutasd a további jelentkezési információkat! –>>

Mennyi időt igényel, mennyi elfoglaltságot jelent számomra az online tanulás, az otthoni gyakorlás?

Annyi időt, amennyit rászánsz. De minél inkább “odateszed” magadat, annál inkább hasznodra lesz ez a pénz-érzelmeket támogató online kurzus. A leckék, az online csoportban történő jelenlét időbeli keretet jelent mindenképpen számodra – nézzük ezt hát kicsit részletesebben!

A heti bevezető leckék, a közölt szöveges anyagok elolvasása 5-10 percet vehet igénybe, de a hozzáolvasás ezt tovább növelheti természetesen.
A közzétett videóanyagok 3-10 percet ölelhetnek fel, de itt is tovább lehet bővíteni a tanulást.
A napi gyakorlatok tovább növelik a heti időtartam összesenjét, ugyanis naponta célszerű 10-20 percet legalább.
Nyilván a Google-csoportban, ahol közösséget is építünk, ahol tudást, élmény és tapaszatalatokat oszthatsz meg, kérdezhetsz, tovább informálódhatsz, és ha ebben részt akarsz venni (célszerű! :-)), ez is időt igényel.

Továbbá lesz még egyéni konzultációs lehetőség is Skype-on a prémiumosoknak.Tehát lehetőség több lesz, és egyénileg változó, hogy ki mennyire, és milyen mélységben él ezekkel. Azaz a saját igényed szerint mélyülsz el a pénz-érzelem témában, ill. a lehetőségeid szerint.

Ha valaki minden lehetőséggel él, és maga is folyamatosan dolgozik a saját fejlődésén, pénz-érzelmei kontrollálásán, pénzügyi önismerete fejlesztésén, akkor ez az óraszám heti 5-7-10 óra között mozoghat. Viszont busásan megtérül majd az eredményekben ez az önismereti befektetés.

Hajlandó vagyok erre – hadd nézzem az online kurzus árat,
a további jelentkezési információkat! –>>

 Mi a helyzet a létszámmal?

A létszám limitált!

 • Az Alap Díjcsomagra maxiumum 35 fő jelentkezhet,
 •  a Prémium Díjcsomagra pedig maximum 26 fő.

A létszámállásról a honlapon és a GazdagNők hírlevelén keresztül folyamatos tájékoztatást adunk!

Célszerű mielőbb a jelentkezéseddel, és a részvételi díjad utalásával lefoglalni a helyedet! A végső jelentkezési határidő: 2011. október 19-e, péntek éjfél!

Jelentkezz minél előbb erre az országosan egyedülálló pénzügyi önismereti tanfolyamra, amely segít téged a pénz-érzelem kontrollban, és ezen keresztül anyagi helyzeted megerősítéséhez, illetve pénzügyi gyarapodásodhoz.

 Igen, jelentkeznék máris – mutasd az árat, a további jelentkezési információkat! –>>

A résztvevőktől mi kell az online kurzushoz?

Emberileg tanulni és fejlődni vágyás elsősorban. Motiváltság és elkötelezettség, mert változni, változtatni helyetted – sajnos ;-) – nem tudunk.

Szükség van nyitottságra, és kell a hited is. Mégpedig abban, hogy te is képes vagy változni, tudsz változtatni magadon, meg tudod emelni a saját pénz-rezgésszintedet. Azért, hogy kiegyensúlyozottabb ember legyél, és pénz-érzelmeit jó értelemben kontrolláló, pénzvonzó nő. Akinek így jobban biztosított az, hogy nagyobb barátságban éljen a pénzzel, rendezettebbé váljon az anyagi helyzete és/vagy még több pénz áramlását tudja befogadni, mind nagyobb fokú bőség-tudatossággal.

Technikailag pedig olyan internetes hozzáférés, amely segítségével hang- és videóanyagot egyaránt tudsz hallgatni, nézni. Ha eddig tudtad ezeket használni a GazdagNők.hu honlap blogjában, akkor az online kurzus során sem lehet vele problémád.

 “Mi lesz velem, ha technikai gondjaim akadnak menet közben?”

Segítünk. Kéner Eszter, aki a GazdagNők NetAngyala is, nos a személyében olyan szakértőnő áll rendelkezésedre, akire nyugodtan számíthatsz. Illetve gyakran a hallgatók maguk segítenek egymásnak nagyon készségesen. A lényeg: senki nem lesz magára hagyva, hiszen az a legfontosabb, hogy haladni tudjál.

Bármilyen technikai kihívásod lenne, jelezd – igyekszünk segíteni a megoldásában, a kurzus során is. E-mail cím: technikai-ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu

 Sosem használtál még Skype-telefont, lehet-e ez gond?

Nem probléma, könnyen megtanulható! :-) Innen tudod letölteni amúgy: www.skype.hu. Viszont ennek használatához kell, hogy legyen mikrofonod is. Ez szükséges a Prémium Díjcsomagot választóknál a konzultációknál, ezt már ezer forint körüli összegért is be lehet szerezni.  Jómagam csíptetős mikrofont használok (jó hosszú vezetéke van :-), ami szabad mozgást biztosít). Jó, ha van webkamerád is, de enélkül is belevághatsz, és majd menet közben egyeztetünk erről. Ezeket is olcsón be lehet szerezni.
A Skype-nak egyébként egy sor ragyogó más szolgáltatása is van, érdemes megismerni ezeket is.

Ezek részemről rendben – mutasd az árat,
a további jelentkezési információkat! –>>

Milyen eredményekre számíthatsz  “PénzElem – Pénz Érzelmi Létra” című, pénz-érzelmeket tudatosító önismereti online kurzus segítéségével?

Komolyan elindulhatsz saját pénzügyi EGÉSZséged felé, pénzügyi önismereted és pénzügyi intelligenciád fejlesztése révén – biztos vagyok benne, hogy e téren mindenkinek van tanulnivalója, különösen változó világunkban és a jelenlegi pénzügyi nehézségek/kihívások közepette. Tudod kontrollálni a pénzzel kapcsolatos rezgésszintedet, a pénz-érzelmeidet, és mindinkább pénzmágnesként működsz.

Támogatlak, támogatunk abban, hogy tudd tudatosítani a pénzzel kapcsolatos visszahúzó érzelmeidet, képes legyél ezeket átalakítani. Ugyanakkor a pozitív érzelmeidet a pénzzel kapcsolatban még inkább meg tudod erősíteni az online kurzusunk segítéségével. Mindezek következtében még inkább pénz-vonzó tudsz lenni, jobban tudsz pénzt teremteni, mint eddig.

Fő célként tehát tudatosítani és kontrollálni tudod, megfelelő mederbe leszel képes terelni a pénz-érzelmeidet. Ennek eredménye nagy valószínűséggel konkrét pénzösszegekben is jelentkezni fog, ha komolyan veszed az online kurzus gyakorlatait.

“Ha megváltoztatod a pénzzel kapcsolatos érzéseidet, az életedbe áramló pénz mennyiség is megváltozik. Minél több kellemes érzést táplálsz a pénzzel kapcsolatban, annál több pénzt vonzol magadhoz.” – Rhonda Byrne

Előre jelzem, hogy a folyamat nem biztos, hogy mindig mindenkinek kellemes lesz, de ha túl tudsz lépni a saját ellenállásaidon is, ha hajlandó vagy a hetente érkező, rendszeresen végzendő gyakorlatokat végezni, és ezzel átírni korábbi téves mintáidat, pénzérzelmeidet, vagy még inkább megerősíteni már meglévő, jó pénz-érzelmeidet, máris hatalmasat léptél előre! Mindezt ráadásul teheted egy támogató női közegben!

Elérheted azt, hogy

 • nem kell aggódnod a pénz miatt,
 • túl tudsz lépni önkorlátozó hiedelmeiden, visszafogó pénz-érzelmeken,
 • képes leszel saját anyagi biztonságodat és önállóságodat mind inkább kialakítani,
 • a számodra kínálkozó, pénz-EGÉSZségedet szolgáló lehetőségekről pénz-érzelmi kontroll mellett tudsz dönteni,
 • magasabb lesz a pénz-rezgésszinted, ez által a teremtő pénz-vonzásod,
 • s a fentiek révén még inkább be tudsz kerülni, illetve bent tudsz maradni a bőség áramlatában, s valóban képes leszel mind inkább jó(l)létben élni stb.

Nagyon szívet melengető látni az online kurzusokon résztvevő nők változásait, a fejlődésüket a belső, pénzügyi önismereti úton, no és átélni a közös élményeket egy biztonságos, online női térben.

 Kik jelentkezzenek?

Azok, akik nagyon elszántak és elkötelezettek az anyagi függetlenségük megteremtése, a női pénzügyi önismeretük és pénzügyi intelligenciájuk fejlesztése, elmélyítése terén, és mindenképpen szeretnének elindulni és/vagy továbblépni onnan, ahol tartanak.

A kivételezettek között lehetsz, ha elkötelezett vagy saját pénzügyi önismereti fejlődésed, pénz rezgésszinted és pénz-érzelmeid kontrollja, bőség tudatosságod kialakítása, illetve tovább mélyítése mellett, akkor az egyik legizgalmasabb önismereti “kalandban” lehet részed, ráadásul biztonságos, zárt online női térben, támogató női közösségben.

“… a jólét-tudat nem a pénzen múlik; a pénz áramlása múlik a jólét-tudaton.” – Louise L. Hay

…mennyit ér(het) egy ilyen online kurzus (neked)?

Az élő egy napos rendezvényeinken egy napért a résztvevők 10-16 ezer forint közti összeget fizetnek, ez színtisztán napi 6 órányi tanulást, fejlődési lehetőséget jelent (levontam a szünetek és az ebéd idejét az időtartamból, azért ennyi). Az online kurzus olyan, mintha hetente egy-egy ilyen rendezvényen vennél részt, annyi tudást kapsz, olyan időtartamban fejlődhetsz! Tehát az arányokat számítva jóval olcsóbb számodra! Ráadásul nem kell költened utazásra, külön étkezésre stb.

Természetesen összehasonlíthatod az árakat majd tipikusan női dolgokkal: fodrászat, kozmetika, vagy bármi mással. Egy biztos: a tudásodba fektetett pénz valóban befektetés, mert amit kapsz, amit elsajátítasz, soha senki nem tudja elvenni tőled, és biztos vagyok benne, hogy többszörösen megtérül majd számodra anyagilag is. Hogy miért? Már az online kurzus ideje alatt eredményesebb lehetsz az erősödő pénz-érzelmi kontrollod révén a pénzügyeid kezelésénél, ami pénzzel kimutatható haszonként jelenik meg majd számodra – remélhetőleg inkább előbb, mint utóbb. :-)

Azzal együtt, hogy a fentieket leírtam, nem beszéllek rá az online kurzusunkra – ha itt a helyed, ha most jött el az idő számodra, úgyis jelentkezel, igaz? ;-) Hogy mennyit ér számodra, azt meg úgyis meg tudod ítélni.

 Mennyi lesz az online kurzus ára?

Kétféle lehetőség közül választhatsz:

1. A Prémium Díjcsomagnál az online kurzus 6 hetes díja bruttó 15.200,- Ft (de ha október 12-e, péntek éjfélig jelentkezel, akkor kedvezményesen csak bruttó 12.500,- Ft – EZ már nem érvényes!).
Október 12-e után október 19-e, péntek éjfélig  jelentkezve 15.200,- Ft,  a prémiumos részvételi díj a 6 hetes online kurzus során.

Ez az összeg tartalmazza

 •  az online kurzuson való 6 hetes részvételt a fentebb leírt tartalommal és formákban, továbbá
 •  az online kurzuson ideje alatt, vagy 2013. március 8-ig igénybevehetőn, azaz összesen 60 perces egyéni Skype-konzultációs lehetőséget, amit te kezdeményezhetsz, amikor úgy érezd, hogy szükséged van rá (célszerű felosztani 4 db 15 perces konzultációra, mert ez támogat téged a folyamatos fejlődésedben),
 • és  még 3 személyesen csak neked szóló videó-üzenetet további ötletekkel, gyakorlatokkal jómagamtól a veled végzett Skype-konzultáció során felvetődöttek alapján, ami további segítséget nyújt neked a pénz-érzelmek kontrollásához.

2. Az Alap Díjcsomagnál az online kurzus 6 hetes díja bruttó 10,160 Ft. (de ha október 12-e, péntek éjfélig jelentkezel, akkor kedvezményesen csak bruttó 7.100,- Ft – EZ már nem érvényes!).
Október 12-e után október 19-e, péntek éjfélig  jelentkezve 10.160,- Ft,  az Alap Díjcsomag részvételi díja.

Ez az összeg tartalmazza

 •     az online kurzuson való 6 hetes részvételt a fentebb leírt tartalommal (tehát nincs Skype-konzultáció, és ennek alapján nincs 3 személyes, csak neked szóló pénz-érzelmek kontrollálását segítő videó üzenet sem).

Ha gyorsan fizetsz, ajándékot kapsz!

Fürgén Fizetők azok, akik a jelentkezésüket követően 3 banki munkanapon belül utalják részvételi díjukat. Jutalmuk további 2.500,- forint értékű ajándékkupon a GazdagNők bruttó 12.000,- forintot meghaladó online szolgáltatására, vagy élő/személyes rendezvényére. Az ajándékkuponok nem összevonhatóak, tehát egy-egy programra csak egy kupon váltható be. Vagy kérhető + Skype-konzultáció bármilyen nők és pénz témában egyszeri alkalommal 15 perc erejéig.

Ha bármilyen kérdésed lenne, tedd fel bátran itt: ugyfelszolgat – kukac -gazdagnok.hu

Kérdés: mi van, ha most csak az Alap Díjcsomagra jelentkezem, de váltanék Prémium Díjcsomagra menet közben?

Semmi gond! Ez lehetséges számodra, amennyiben már befizetted az Alap Díjcsomag árát, utalod a különbözetet és időarányosan elcsúsztatva minden szolgáltatást megkapsz, ezt természetesen megadjuk számodra is az emelt szintű, exkluzív Prémium Díjcsomagban. :-)

Kapcsolattartás:

Ha bizonytalan vagy, akkor keress meg bennünket a kérdéseddel – még egyszer az e-mail cím: ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu
Mobilszám: 30 – 9561-566

Hogyan lehet fizetni?

Átutalással előre. A jelentkezőknek e-mailben a jelentkezésük után megadjuk a pontos bankszámlaszámot.
Az általad választott fizetési lehetőségnek megfelelő díj befizetésével tudod biztosítani az online kurzuson a részvételedet, azaz lefoglalni a helyedet.

FONTOS: a létszám limitált! Részvételed a választott díjcsomaggal csak akkor biztosított, ha be is fizetted, azaz elutaltad mielőbb a megfelelő összeget. Ne feledd, ha Fürgén Fizető vagy, azaz a jelentkezésedet követő 3 napon belül utalod a részvételi díjadat, ajándékkupont kapsz 2.500,- forint értékben a GazdagNők bruttó 12.000,- forintot meghaladó online szolgáltatására, vagy élő/személyes rendezvényére (könyv-, CD- vagy egyéb árucikk vásárlásra nem használható!). Az ajándékkuponok nem összevonhatóak, tehát egy-egy programra csak egy kupon váltható be. Vagy kérhető + Skype-konzultáció bármilyen nők és pénz témában egyszeri alkalommal 15 perc erejéig.

Várom/várjuk tehát a jelentkezéseteket/a jelentkezésedet a nőknek szóló, kimondottan a pénz érzelmek megdöbbentő erejével foglalkozó kurzuson!
A jelentkezési űrlapban mindig csak azokat a részvételi díjakat látod, amelyek az adott héten érvényesek.

Meddig lehet jelentkezni?

2011. október 19-én péntek éjfélig lehet legkésőbb jelentkezni! DE  javaslom, hogy foglald le a helyedet a részvételi díjad mielőbbi utalásával – még mielőtt elfogynak a helyek!

Add meg az adataidat a jelentkezéshez itt alább, majd nyomd meg az Igen, jelentkezem! gombot. Ha ezt elküldted, utána kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell az online kurzusra való feliratkozásodat.

Köszönjük a bizalmadat! Jól döntesz, ha részt veszel a programon!

Ha komolyan érdekel a lehetőség, akkor töltsd ki ezt a jelentkezési űrlapot, hogy részt vehess a GazdagNők online kurzusán, amely a pénz érzelmek megdöbbentő, és téged felszabadító erejével foglalkozik!

Név:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Keresztneved vagy beceneved (ahogy szólíthatunk):*
Mobil telefonszámod (szervezési okok miatt kérjük):*
Vezetékes telefonszámod (szervezési okok miatt kérjük):
Ezt a részvételi díjat választottam jogosultságom alapján:* Prémium Díjcsomag: bruttó 15.200,- Ft, október 19-e, péntek éjfélig
Alap Díjcsomag: bruttó 10.160,- FT október 19-e, péntek éjfélig
Számlázási név és pontos számlázási cím:*
Megjegyzés:

Ha ezt elküldted a jelentkezésedet, utána kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz ezzel véglegesíted az online kurzusra való feliratkozásodat.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt  a mobilszámot: 30 – 9561-566