Tavaszi kreatívkodás: paverpolozás 2017. március 26-án vasárnap!

paverpol tavasz istenno kek kazetta alap Chi kreaItt a tavasz, és ennek jegyében tartom a következő, s az idei évben az első  paverpolos textildekorációs kézműves műhelyt 2017. március 26-án vasárnap 10 és 14 óra között.

FONTOS: a létszám limitált =  csak 6 főt tudok fogadni. Tájékozódj hát minél előbb a paverpolos kreatív kurzusról, amikor is textildekorációs technikával faliképet, illetve kis vázát készítünk a tavasz jegyében.

Javaslom dönts hamar a limitált létszám miatt ~ köszönöm :-)

Amíg látod ezen oldal alján a jelentkezési űrlapot, addig még tudsz jelentkezni…

Mit tudsz készíteni 2017. március 26-án vasárnap 10 és 14 óra között a paverpolos  textildekorációs műhely keretében?

paverpol kis befottes uvegek RES CSAO 3 db ciklamen arany Chi felv adj1
Kétféle tárgyat tudsz készíteni, s mindkettőt kapcsolhatod a tavaszhoz

 • faliképet készítünk, amely egy arcot is “tartalmaz” , s lehetne akár a Tavasz Istennője is! :-) A falikép keretét paverpolos textildekorációs technikával alkotjuk meg, s ehhez akár friss növényeket, faleveleket is használhatunk :-).
 • mini vázát, amibe belekerülhetnek a tavaszi virágok, de természetesen egész évben tudod aztán használni. Egy olyan módszert mutatok, amivel gyorsabban tudsz haladni, illetve igazán tavaszi hangulatú kis vázát tudsz készíteni. A módszert kibővítve akár tárolót készíthetsz kisebb befőttes üveg(ek)ből, ha magával ragad a paverpolozás csodálatos módszere.

Itt láthatsz a Chi*** Kreatív Néma Film ;-) produkciójaként egy videó összeállítást a faliképekről = nézd meg!

A fentiekből is ihletet, inspirációt meríthetsz magadnak, hm? :-)

Várlak, ha még sosem próbáltad a paverpolos textildekorációs technikát, de akkor is, ha már voltál nálam paverpolos kurzuson, hiszen mindig jó egy remek csapatban együtt lenni, hasonszőrűek között kreatívkkodni, igaz?

Ezen a paverpolos kreatív műhelyen a fotókon láthatóhoz hasonló paverpolos textildekorációs tárgyakat készíthetsz majd. 

Ezeket a tárgyakat készítheted saját célra, de mások számára is. Épp ezért tippeket kapsz az egyediségére is, azaz hogyan tudod minél személyre szabottabbá varázsolni őket.  Így az ünnepi ajándékozásaidat (legyen szó ballagásról, születésnapról, esküvőről stb.) valóban emlékezetessé tudod tenni ~ elsősorban a megajándékozott számára, de a magad örömére is. Volt olyan ügyfelem, aki igazi meglepetést okozott paverpolos ballagási ajándékával.

A mostani paverpolos kreatív kurzuson is olyan festékeket, pasztákat is használunk majd, amelyekkel különleges hatást érhetünk el.

Mi az a többlet, amit még kapsz?

Amit mindenképpen kapsz, mert a Paverpol Kreatív Művészet alapvetően erre épül: ökotudatos újrahasznosítást. Ez alkalommal is látni fogod, hogy szinte bármi lehet e módszer/technika alapja: bármilyen tárgy, sokféle anyag, bár a természetes alapanyagok a legjobbak. Jómagam számára a kreativitás és a spiritualitás mellett az ökotudatosság rendkívül fontos, ezért is lettem azonnal a Paverpol rajongója.

paverpol 3. kikelet kreativ kor 2013. apr. 28 Vas csoportkep DSC09444Megemelt rezgésszint a közös örömteli alkotás révén szinte garantált!
Családias, bensőséges légkörben, támogató női térben zajlanak a kreatív programjaim ~ ide várlak szeretettel, hogy elkezdd vagy folytasd kreatív életedet. (A fotón látható kreatív női csapat is remek tárolókat készített annak idején.)

A kreativitás senkinek nem kiváltsága!
Ráadásul a Paverpol Kreatív Művészet magyarországi képviselői azt hangsúlyozzák, hogy mindenki művész! Jómagam ezzel maximálisan egyetértek: hiszen mindenkiben lakozik egy művész – kérdés: ki mennyire engedi ezt kibontakozni?
A tapasztalat szerint a Paverpol Kreatív Művészet még azokra is nagyon felszabadítóan hat, akik magukat ügyetlennek, kétbalkezesnek tartják.

Tehát az a fő kérdés, hogy kész vagy-e arra, hogy megengedd magadnak a fentieket, ráadásul egy remek társaságban.

A Paverpol technika forradalmian új még mindig Magyarországon, és még mindig az elsők között lehetsz, aki elsajátítja, mert még sokan nem ismerik, terjedőben van még csak itthon. Meg ne ijedj: semmilyen előzetes tudás nem szükséges. Sőt! Bármilyen hihetetlennek tűnik számodra fényképeken láthatóhoz hasonló alkotásokat te is elkészíthetsz, ehhez használjuk a Paverpol textilkeményítő-ragasztót.. És te is képes vagy ilyen alkotásokra, nekem elhiheted! Ráadásul sokszor hasznavehetetlennek ítélt, vagy otthon heverő dolgok (maradék ruhaanyagok, bizsuk, gyöngyök, kagylók stb.) felhasználásával, azaz ökotudatos újrahasznosításával. Viszont folytatásként nézzük meg a következőt (vagy ha olvastad már ezt az ismertető szöveget, akkor ugorj a következő kiemelt címekhez):

Mi az a Paverpol?

paverpol tavasz varo viragos fekete feher piros virag vazak 2 Chi krea felv. adj. 1A Paverpol termékcsalád újdonságként került Magyarországra, s ezzel forradalmasította a kreativitásban rejlő lehetőségeket mindenki (!) számára. Tehát nemcsak a művészeknek, hanem az átlagos, hétköznapi, de kreatív késztetésű emberek, a hobbi alkotók számára is. A termék nem más, mint egy levegőre száradó speciális keményítő és ragasztó anyag. Ezt textil, papír, selyem, puha bőr, gipsz és más természetese anyagokkal lehet felhasználni.
A Paverpol azért is örvend nagy népszerűségnek, ahol elterjedt vagy már terjedőben van, mert megunt ruhanemű, már nem használt kiegészítők, otthon heverő lim-lomok, kacatok nyernek új értelmet, tehát a Paverpol az újrahasznosítás, az ökodizájn lehetőségét is magában foglalja a kreativitás mellett. Adott esetben még drót, alufólia az, ami segíti egyedi műalkotások, ajándék-, illetve dísztárgyak létrehozását alkotójuknak.

Készíthetünk vele domborműveket, ékszereket, kül- és beltéri szobrokat, és a már említett ajándéktárgyakat is – csak a képzeletünk szab határt a kreatív felhasználásának. De többnyire az a tapasztalat, hogy a Paverpol inkább felszabadítja a képzeletet, és árad a kreativitásunk miközben önfeledten alkotunk.

A termék maga is öko termék, ugyanis emberre, állatra és a környezetre teljesen ártalmatlan.

Kiknek nem való?

Azoknak nem való,

 • akiknek a saját kézügyességéről alkotott hitrendszere megingathatatlan,
 • akik nehezen fognak bele bármilyen új dologba,
 • akik tisztaságmániásak, és ódzkodnak attól, hogy a kezük ragacsos legyen bármilyen anyagtól (bár kesztyűt használni lehet természetesen, de vannak munkafolyamatok, amikor jobb enélkül dolgoznod, és óhatatlanul festékes, ragasztós, paverpolos lehetsz :-)),
 • akik nem szívesen osztoznak az alkotás folyamatában másokkal, s a saját ötleteiket mindenhatónak vélik, így nem szívesen merítenek mások tippjeiből,
 • akik nehezen fogadják el a vezetést olyan területen, amit még sosem próbáltak, v. ha próbálták már, akkor kevésbé nyitottak új megoldásokra, lehetőségekre, ötletekre, tippekre stb.

Mit mondanak azok, akik már résztvevői voltak a korábbi paverpolos kurzusaimnak?

paverpol Pandi Ani kollazs 3. Kikelet Kreativ Kor 2013 apr. 18 Vas adj 1 feliratosNem hittem el, hogy előképzettség nélkül csodálatos dolgokat tudok alkotni, ezzel önbizalmamat erősíteni. Hihetetlennek tűnt, hogy kidobásra szánt dolgokból, csodákat lehet készíteni! A Paverpol módszer új lehetőség az alkotni vágyó kreatív emberek körében……., de ha nem kreatív, akkor is pillanatokon belül azzá válik.

A hatás nem maradt el, aki látta “műveimet”, attól elismerésben részesültem.

Ajánlom minden alkotó kedvű Nő-társnak, hiszen a sikert a nap végére foghatóan a kezünkben tarthatjuk, köszönhetően magunknak, és nem utolsó sorban Idának, aki a rejtelmek tudója és átadója!
Köszönöm, hogy részt vehettem a  csoportodban, amely a mai napig hatással van rám. Szeretetteljes üdvözlettel: Pándi Ani (Bp.)
~~ A fotón Anit láthatjátok az alkotásaival.

De itt egy további résztvevői vélemény:

Olah Emese FB portre“Egy ideje figyeltem Ida szebbnél-szebb paverpolos technikával készült alkotásait és felébredt bennem a vágy, hogy szeretném megtanulni. Örültem a lehetőségnek és elsőként jelentkeztem az idei első őszi kurzusra.
Meglepett a könnyed elkészítési mód, mindenkinek ajánlom, akiben csak egy pici alkotó vágy is él, hiszen bárki (!) azonnal sikert tud elérni vele! Igen, bárki, csak bátran álljatok neki.
Határtalan fantáziát látok benne. Azóta fejben már sok ötletem megszületett, amit szeretnék megvalósítani. Könnyű elkészíteni, azonnali siker, kreativitás, újrahasznosítás – így tudom összefoglalni.” ~ Oláh Emese – Budapest (www.morrison.hu)

Ki vezeti a paverpolos kreatív kurzust?

paverpol oktatoi oklevelellel Chi Katonane Toth Judit kepzok oktatoja Tata 2013 apr 17 szerda vagva DSC09080 Chi*** Csapó Ida Paverpol-oktató, tehát jómagam vezetem. Teszem ezt kreatív lelki egészségőr, azaz mentálhigiénés szakember, illetve az Istennő ökotudatos papnőjeként is.

A Paverpol technikáról, amikor először hallottam azonnal utánanéztem, és rögtön beleszerettem. Nagyon rövid időn belül ki is próbáltam, és azonnal feltett szándékom lett, hogy EZT tanítani akarom másoknak is! Elvégeztem a Paverpol Oktatói Tanfolyamot, és 2013 tavasza óta hivatalosan is oktatom Paverpol Kreatív Művészetet. (A mellékelt fotón az oktatói tanfolyam elvégzése után a kapott oklevéllel Katonáné Tóth Judit társaságában láthatsz, aki hazánkban nemcsak a Paverpol márkaképviseletet látja el, hanem ő jogosult a Paverpol Kreatív Művészet oktatóinak képzésére is.)

Hogy miért akartam azonnal és miért akarom változatlan elszántsággal tanítani a Paverpolt (nevezzük most egyszerűen csak így)? Nézzük tehát, hogy

mi a Paverpol Kreatív Művészet gyakorlásának eredménye?

 • Nagyon gyorsan sikerélményt ad bárkinek is, ezáltal önbizalomnövelő.
 • Látványos, aminek ráadásul gyorsan érzékeled a kézzelfogható eredményét.
 • Lelkessé tesz, felvillanyozza az egész lényedet (az előbbiek hatására is).
 • És mindezek révén az élet elevenségét magát tapasztalod meg azonnal és a saját bőrödön.
 • Boldog órákat adhat neked a Paverpol technika, amikor engeded a saját kreativitásodat áramolni, hagyod hogy a Benned Élő Művész megnyilvánuljon. Csak rajtad múlik!

A lényeg tehát az, hogy örömtelibb, és alkotóbb lehet az életed a korábbiakhoz képest, bővül ugyanis egy új technikával, az ökotudatos és 3dimenziós Paverpol Kreatív Művészettel. Érdemes kipróbálnod a paverpolos textildekorációt: ezt nyugodtan és jó szívvel ajánlom neked!

A kézzel végzett tevékenység bizonyítottan nagyobb kiegyensúlyozottságot, megelégedettebb életet, több harmóniát, boldog és kreatív pillanatokat hoz neked, és mindezt teheted ráadásul jó társaságban, támogató létkörben, egy remek aurájú, pozitív kisugárzású lakás hangulatában. Ha mindezt te is szeretnéd, akkor tarts velem  2017. március 26-án vasárnap 10 és 14 óra között a paverpolos  textildekorációs műhelyre!

Teremtsük újra, teremtsük meg az együttlét örömét, a kreatív alkotás közös élményét!.

FONTOS: a LÉTSZÁM LIMITÁLT! Csak 6 főt  tudok fogadni a kreatív paverpolos kurzusra 2017. március 26-án vasárnap 10 és 14 óra között! Így érdemes mielőbb döntened a jelentkezésedről!

Mikor lesz pontosan és hol?

kikelet Chi kreativ vilagom tavasszal reszlet ablak kozeli adj 1 Chi szignos DSC07698A paverpolos kreatív műhely 2017. március 26-án vasárnap 10 és 14 óra között lesz.

Helyszín: Budapesten tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthtő helyszínen a 6. kerületben.
A pontos címet a jelentkezőknek megadom e-mailben a bejutási lehetőséggel együtt.

Kapcsolattartás: ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566

Ez mind szép, de mennyibe kerül?

A részvételi díj a paverpolos kreatív műhelyen 2017. március 26-án vasárnap 10 és 14 óra között bruttó 6.500,- Ft a 4 óra hosszára. FONTOS: helyedet  a  4.500,- Ft előleggel tudod foglalni, DE ha előre kifizeted a teljes díjat = a bruttó 6.500,- Ft-ot, akkor meglepetés ajándékban lesz részed a helyszínen.

FONTOS! A helyedet tehát legalább az előleg előreutalásával foglalhatod (= 4.500,- Ft), a fennmaradó részt pedig majd a helyszínen rendezzük. Természetesen előre elutalhatod a teljes részvételi díjat is = 6.500,- Ft, ebben az esetben  ajándékot kapsz, ahogy fentebb már írtam :-)

Az ár tartalmazza a helyszínen felhasznált anyagokat, elsősorban a Paverpol textilkeményítő-ragasztót, és amit elkészítesz, azt természetesen magaddal viheted. Hozhatsz magaddal otthonról különböző textileket, függönyanyagot, csipkét, szalagokat stb., amit már nem akarsz használni, illetve díszítéshez, amit te szeretnél alkalmazni. Szóval minden olyasmit, amire amúgy nem kell költened, és szívesen újrahasznosítanád. Természetesen én magam is szolgálok ezekkel, hogy legyen elegendő választék (egyébként is az a tapasztalat, hogy a másé sokszor izgalmasabb, érdekesebb, ezért is érdemes alkalmasint bedobni a közösbe, amit feleslegesnek ítélünk/gondolunk, mert gyakran “kincseket” kapunk/lelünk cserében ;-)).

Friss teával, némi apró süteménnyel várlak!

Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566

FONTOS: összesen csak 6 hely van  2017. március 26-án vasárnap 10 és 14 óra között a kreatív paverpolos kurzusra !

A lényeg: amíg itt alább látod a jelentkezési űrlapot, addig még tudsz jelentkezni. Jó, ha tudod, h. gyakran nagyon hamar betelnek a helyek, így volt ez az idén februári alkalomnál is, ezért érdemes hamar dönteni!
Ezek az alkalmak családias hangulatban és csak a kis létszám biztosítja a szükséges meghittséget.

Javaslom, ha úgy érzed megérintett ez a lehetőség, akkor mielőbb foglald le a részvételi díj előre utalásával a helyedet.

A jelentkezésed után kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz ezzel véglegesíted a programra való feliratkozásodat.

Ha megszólítva érzed magad, akkor töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot, és tarts velem/velünk 2017. március 26-án vasárnap 10 és 14 óra között a paverpolos  textildekorációs kreatív műhelyre:

Teljes név:*
E-mail cím:*
Keresztneved vagy beceneved (ahogy szólíthatunk):*
Mobilszámod (szervezés miatt kérjük):*
Számlázási név és cím (irányítószámmal):*
Ezt az időpontot és részvételi díjat választom:* bruttó 6.500,- Ft (4.500,- Ft előleggel, v. teljes összeg utalásával 2017. márc. 26-a vas., 10-14 ó)
Megjegyzés:Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566