Pénz, pénz, hová mégy? Pénzügyi tervezés workshop 2014. április 27-én vasárnap!

Közkívánatra ismét pénzügyi tervezés műhely munka! Olvasd itt alább a részleteket!

penz feher ffi figura terdel zold nagy dollar jel elott business-graphics-1428656-mEZT nem akarod, igaz? Azaz térdepelni a pénz előtt,

 • hogy jöjjön végre,
 • hogy legyen több,
 • hogy ne szúrjon ki veled: ha már van, akkor ne illanjon mindenfélére tova váratlanul stb.

Hadd ne soroljam tovább!

“Változtasd meg azt, ahogy bizonyos dolgokra nézel. És azok a dolgok, amelyekre nézel, megváltoznak.” – Wayne Dyer.

Ez az egyik fő célunk a” Pénz, pénz, hová mégy? 2014. ” című pénzügyi tervezés workshoppal, azaz gyakorlati műhelymunkával, amely 2014. április 27-én, vasárnap 9.30 és 1.330 között lesz Budapesten.

Miért pont most?

no-neveto-penz-bankokkal_legyezos-uzleties_4K7F7740Az év első fele, túl az első negyedéven = 3 hónapon kiváló lehetőség az eddigi pénzügyi történések átgondolására, az év hátralévő részének megtervezésére, ha ez nem történt még meg, illetve igen: az újrakezdésre is! Mindez azért lehetséges, mert

 • nagyon gyakorlatias workshopról van szó
 • amikor is a saját pénzügyi helyzetedre vonatkozó diagnózissal kezdesz dolgozni
 • a saját pénzügyi céljaidat meghatározod
 • és ennek alapján tervezed meg a 2014-es éved hátralévő részét anyagilag,
 • konkrét módszereket és elveket kapsz a megvalósításhoz, amelyeket természetesen alkalmaznod szükséges (ezt sajnos nem tudom/nem tudjuk megtenni helyetted),
 • saját személyes tapasztalataim alapján JÓL BEVÁLT módszereket fogok átadni neked, hogy neked már “csak” használnod kelljen őket.

Nézzük

mi lesz részletesebben a témánk?

penz oreg penztargep dollar jellel fiokjaban novenyek register-art-1208569-mEgy olyan izgalmas folyamatot kezdünk, aminek során

 • átnézheted a pénzügyeidet, az aktuális pénzügyi helyzetedet, azaz elkészítesz egy diagnózist (fontos: senkivel nem kell megosztanod a részleteket, ez a diagnózis elsősorban azt szolgálja, h. saját magad minél világosabban lássál ITT és MOST a pénzügyeidet illetően)
 • rögzítheted pénzügyi céljaidat 2014 további részére az előzőből kiindulva (miközben távolabbi pénzügyi céljaidat is láthatod akár 2015-re, vagy még tovább is),
 • és megtanulod, milyen eszközökkel/módszerekkel tartsd kontroll alatt a pénzáramlásodat, hogy fialjon is neked a pénz,
 • megismered milyen a kudarcos, az átlagos és sikeres pénzügyi életvitel, mik a jellemzői, és beazonosítod saját magadat,
 • tudatosítod, hogy mit jelent az anyagi védettség, hogyan érheted ezt el, s eldöntöd mikor kezdesz neki a megvalósításának,
 • megismered a pénzügyi életciklus fogalmát, szót váltunk röviden a speciális női pénzügyi életciklusról is, hogy ezeket figyelembe véve tudd kialakítani a távlatibb pénzügyi céljaidat stb.

Biztos vagyok benne, hogy a pénzügyi “rendrakáson” túl segíti belső fejlődésedet, kiegyensúlyozottabbá is tehet ez a racionális síkokat felölelő pénzügyi tervezési lehetőség: gyakorlatias workshop.

Mi a helyzet a létszámmal?

FONTOS: a létszám limitált! Maximum 14 főt tudok fogadni!
Amint megvan a lehetséges összes jelentkező, aki a helyét lefoglalja a részvételi díj előlegének vagy a részvételi díj teljes összegének utalásával, azonnal lezárom/lezárjuk erre a nagyon gyakorlatias pénzügyi tervezés workshopra a jelentkezéseket.

Ezen az oldalon, illetve a GazdagNők hírlevelében folyamatosan tájékoztatást adunk az aktuális létszámállásról.
Amíg látod itt alább a jelentkezési űrlapot, addig tudsz jelentkezni!

Mennyibe kerül? Mennyi ideig tart, mikor lesz pontosan?

noi-penzctarca-penzermekkel-1148765_pocket_money_2A” Pénz, pénz, hová mégy? 2014. ” című pénzügyi tervezés workshop 2014. április 27-én, vasárnap 10.00 és 13.30 óra között lesz Budapesten.

A 4 órányi időtartamú nagyon gyakorlatias pénzügyi tervezés műhelymunkán a részvételi díj bruttó 6.000,- Ft, s foglalhatsz 3000,- Ft előleggel, vagy befizeted a teljes részvételi díjat előreutalássa.

Azért tartom ilyen alacsonyan az árat, hogy anyagi akadálya ne legyen annak, hogy valaki részt tudjon venni a workshopon, és valóban meg tudja alapozni érdemben a 2014-es éve pénzügyi tervezését, illetve további anyagi helyzetét.

Hol lesz a” Pénz, pénz, hová mégy? 2014. ” című nagyon gyakorlatias pénzügyi tervezés workshop?

kikelet Chi kreativ vilagom tavasszal reszlet ablak kozeli adj 1 Chi szignos DSC07698

Helyszín: Budapest, VI. kerület
A pontos címet a jelentkezőknek megadjuk e-mailben a bejutási lehetőséggel együtt. Előzetesen annyit, hogy a megközelíthetőség tömegközlekedéssel legegyszerűbben a kisföldalattival lehetséges.

Kapcsolattartás
Ha bármilyen kérdésed, mondandód lenne, írj erre az e-mail címre: ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu ,  vagy hívd ezt a számot: 30 – 9561-566.

Kik azok a Fürgén Fizetők, és mi jár nekik?

penz banko keret 100 ures money-frame-1307383-mAjándék várhat Rád! Mégpedig akkor, ha Fürgén Fizető leszel :-)
Fürgén Fizetők azok, akik a jelentkezésüket követően 3 banki napon belül eljuttatják hozzánk részvételi díjuk előlegét, jelent esetben 3.000,- forintot, vagy kifizetik a teljes részvételi díjat, a bruttó 6.000,- forintot.

Nos ők kapnak:

 • a 2×15 perces (4.000,- Ft) értékű pénzügyi tervezés konzultációt ingyenes ajándékként.
 • melyeket a pénzügyi tervezés workshop után általad kezdeményezett s velem egyeztetett időpontokban vehetsz igénybe 2014. szeptember 1-ig.

Ha megszólítva érzed magadat,

 • azaz kész vagy egy pénzügyi “rendrakásra”,
 • használnál konkrét módszereket 2014-es éved további sikeres pénzügyi tervezéséhez és megvalósításához,

akkor tarts velünk a” Pénz, pénz, hová mégy? 2014. ” című nagyon gyakorlatias pénzügyi tervezés workshopra, amely 2014. április 27-én vasárnap 10.00 és 13.30 óra között lesz Budapesten.

kukac_1317214_emailA további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat (a spam mappádat is)!

Tehát jelentkezésed utána kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Jelentkezem a” Pénz, pénz, hová mégy? 2014. ” című, 2014. április 27-én vasárnap 10.00 és 13.30 óra között tartandó nagyon gyakorlatias pénzügyi tervezés workshopra:

Teljes név:*
Keresztneved vagy beceneved (ahogy szólíthatunk):*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Mobilszámod (szervezés miatt kérjük):*
Vezetékes telefonszámod/Skype-od (szintén szervezés miatt kérjük – ha nincs, akkor írd be ezt):
Részvételi díj: bruttó 6.000,- Ft, lehet 3000,- Ft előleggel foglalni v. teljes összeget utalni (írd be: rendben!):*
Számlázási név és cím irányítószámmal:*
Megjegyzés/üzenet:

A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat (a spam mappádat is)!

Tehát jelentkezésed utána kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Utóirat: Ha bármi további kérdésed lenne, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen! Vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566.