Hogyan számold fel saját pénzügyi blokkjaidat? Pénz-Vonzó Bőség-Nap és előadás Pécsett 2011. április 29-én és 30-án

Téves hiedelmeink, hiteink a pénzről, azaz mit gondolunk helytelenül a pénzről úgy, hogy valójában a saját sikerességünket akadályozzuk? És főként hogyan oldjuk eredményesen a gazdagodásunkat gátló blokkjainkat?

Ezekre a kérdésekre segíti a válaszadást az érdeklődő nőknek sok-sok gyakorlati megoldással a GazdagNők pécsi programja egy péntek esti előadással és egy szombati egésznapos, rituális elemeket, pénz-blokkokat oldó praktikákat is tartalmazó pénzügyi önismereti női tréninggel. Ezek időpontja és időtartama, helyszíne:

 • * előadás a nők és férfiak viszonyáról a pénzhez 2011. április 29-én pénteken 18 órától,
 • * a pénzhez kapcsolódó hiedelmek és mítoszok tudatosításáról és oldásáról szóló nagyon gyakorlatias női Pénz-Vonzó Bőség-Nap tréningje pedig április 30-án, szombaton 10 és 17 óra között lesz a pécsi Teremtés Házában (Garay utca 13).

De lássuk a további részleteket!

Miről szól a “Nők, férfiak és a pénz” című előadás 2011. április 29-én este 6-tól Pécsett?

Mottó: “A férfiak és a nők szocializációs mintái közötti különbségek több területen is megmutatkoznak, így alapvetően befolyásolják a pénzzel kapcsolatos magatartásukat és szemléletüket.” – Olivia Mellan

Nők, férfiak és a pénz, avagy süketek párbeszéde helyett egymás jobb megértése, hatékony kommunikáció a pénzről – ez lesz a fő témája Chi*** Csapó Ida női önismereti tréner előadásának. Bár Ida saját önmeghatározása szerint nők és pénz specialista, ügyel arra, hogy mindkét nem szempontjait figyelembe vegye, amikor a személyes pénzügyek menedzseléséről van szó.

Milyen hiedelmek, előítéletek, mítoszok, sztereotípiák élnek a pénzkezelés és a pénzgazdálkodás, illetve a pénzhez való viszonyulás terén a nők és a férfiak esetében – elsősorban ezt érinti az előadás. Továbbá azt, hogy a kutatások és a hétköznapi tapasztalatok szerint is, milyen eltérés van a két nem között a pénzkezelés, a pénzről való gondolkodás és érzelmek terén, ami kihat a párok kapcsolatára. S mi lehet a teendő ezekkel, hogy ne vita tárgya legyen a pénz, hanem korrektül lehessen kommunikálni róla, és pénztudatossággal tudják kezelni az érintettek a pénzt mint témát a párkapcsolatban, de akár munkahelyen is (kollégák közt vagy főnök-beosztott viszonyban).

Miről szól a Pénz-Vonzó Bőség-Nap 2011. április 30-án Pécsett 10 és 17 óra között?

Kérdések, amelyeket nemcsak feszegetni fogunk, hanem helyre is tesszük őket :-):

 • Hiteink a pénzről, mit gondolunk róla?
 • Hogyan oldjuk sikeresen a gazdagodásunkat gátló blokkjainkat?
 • Hol és hogyan dől el a gazdagság?

Ez utóbbit sokan nem tudják. Hihetjük azt, hogy jó helyre kell születni, szerencsének kell lenni, pedig a gazdagságot nem külső tényezők befolyásolják.

A gazdagság a fejben dől el, aszerint, hogy az elménk mit fecseg nekünk a gazdagságról, a gazdagokról, de a szegényekről, a szegénységről is. És a szívünkben, a lelkünkben is… Minden tapasztalat azt mutatja, hogy a változásokat a nézőpontváltás hozza meg, azaz az, hogy máshova tesszük az addigi fókuszunkat, megváltoztatjuk a saját (!) szemléletünket.

Milyen korlátozó hiteink, hiedelmeink vannak – ez mindenkit érintő téma, ha a pénzről van szó, mert sokszor nem is tudjuk, hogy mik gátolják a tovább lépést! A közös munka ebben sokat segít támogató női körben a racionális, a lelki és spirituális síkokat is bevonva.

A pénzzel kapcsolatos hiedelmeket, mítoszokat, előfeltevéseket, hamis gondolatokat, negatív érzelmeket szedjük tehát össze a saját lelki, szellemi és anyagi gazdagodásunk érdekében, ezt pénzügyi önismereti teszt is segíti majd. Miután – amennyire csak lehet – azonosítottuk a pénzzel kapcsolatos visszahúzó mintákat, azokat elengedjük – a Fogyó Hold energiáját is használva.

A bennünk lévő akadályokat oldjuk különleges, rituális gyakorlatokkal, illetve az ún. EFT technikával, szelíd kopogtatással is. Ennek a technikának az alapjait megtanulhatják azok, akik még nem ismerik, akik pedig ismerik, tovább erősítik a használatát a pécsi Pénz-Vonzó Bőség-Napon. Az EFT a tapasztalatok szerint nagyon gyors oldást eredményez, és résztvevőként a tréningen rögtön behelyettesítheted a téves hiedelmedet, vagy mítoszodat arra, amit szeretnél: amit igazán el akarsz érni. Tehát a pozitívat meg tudod erősíttetni ezzel a módszerrrel, amit egyébként a nap folyamán többször is használni fogunk, hogy valóban sikeresen megtörténjen a szükséges váltás sejt szinten, a zsigereinkben is. :)

Egyszóval a csak nőknek szóló Pénz Vonzó Bőség Napon gyógyítjuk saját magunkat lelki és spirituális szinten a gazdagodásunk, a bőségtudatosságunk és bőségtudatunk fejlődése érdekében.

Mindezt kristálytálakkal kísért meditáció is segíti a rituális elemeket tartalmazó részben.

FONTOS tudnod: ha egy tudatosabb folyamaton mégy át, akkor harmonikusabb a pénzhez való viszonyod, ami életed sok más területére is kihat. Erre kínál neked lehetőséget a Gazdag Nők  2. pécsi női pénzügyi önismereti tréningje Pénz-Vonzó Bőség-Nap címmel 2011. április 30-án, szombaton 10 és 17 óra között a Teremtés Házában.

A pénztudatosságod, a női pénzügyi önismereti tréning során is megerősített bőség-tudatod támogatja azt, hogy

 • * tudatosítani tudd a pénz-szabotőreidet, képes legyél ezeket felismerni,
 • * az előzőeken túl lépve a pénz-blokkokat tudd oldani otthon, önállóan, egyedül is, de képes legyél ebben támogató társakat találni (akár a GazdagNők Pécsi Bőség Körében),
 • * semleges módon tudj bánni a pénzzel, és csupán csak az energia egyik megjelenési formájának tekintsd,
 • * helyes döntéseket tudj hozni a hétköznapok során az anyagiak terén,
 • * kiegyensúlyozottabban tudd kezelni a saját pénzügyeidet,
 • * jobban megértsd a másik nem működését a magán pénzügyek terén,
 • * hogy ki tudd bontakoztatni a mindenkiben születésétől fogva ott szunnyadó teremtő erőt, s különösen azt, hogy sikeresen kapcsolódni tudjál a női teremtő erőddel,
 • * hogy képes legyél a kibillent állapotaidból újra megfelelő rezgés szintre kerülni, és sikeresebben bevonzani azt, amire szíved mélyéről vágysz (legyen ez pénz, egészség, kapcsolatok, ideális munka stb.)

Garantálom, ha eljössz

a GazdagNők  2. pécsi női pénzügyi önismereti tréningjére, illetve a “Nők, férfiak és a pénz” előadásra, akkor

 1. tudni fogod a saját pénzügyi hiedelmeidet, mítoszaidat, és megtanulod ezeket mások esetében is felismerni,
 2. ismerni fogod a sikeres teremtés alapvető mechanizmusát, ráláthatsz arra, hogy ezt te magad mivel és hogyan akadályozod, s hogyan korrigálhatnád ezt a saját kiegyensúlyozottságod és sikeres pénz-vonzásod érdekében,
 3. bőség-tudatosságodat elindíthatod, illetve növelheted,
 4. időben tetten éred a téged akadályozó pénz-szabotőreidet,
 5. lesz több módszered is a saját pénzügyi EGÉSZséged eléréséhez, gazdagság-tudatod kialakításához és/vagy elmélyítéséhez.
 6. elindulsz vagy tovább haladsz  azon az úton, hogy megoldásokat találva aktuális kihívásaidra kiegyensúlyozottabb nővé válj.

Kiket várunk?

Elsősorban azokat a  pécsi és környékbeli nőket, akik úgy érzik, hogy mélyebb önismeretre kívánnak szert tenni magán pénzügyeik terén, és ez az időpont MOST alkalmas számukra – és a Belső Hangjuk is azt súgja: itt a helyük a GazdagNők 2. pécsi pénzügyi önismereti tréningjén. Természetesen, ha távolabbról utaznál Pécsre, ennek sincs semmilyen akadálya – kizárólag rajtad múlik!

Fontos tudnod, hogy folyamatosan alkalmaznod kell a gyakorlatokat, a megerősítéseket, amíg be nem égnek az idegrendszeredbe, és szokásoddá nem válnak. Az átalakítás erejét a te felelősséged használni/felhasználni – ezt senki más nem teheti meg helyetted. De nagyon megéri, majd meglátod… Mert kiegyensúlyozottabb leszel, könnyebben működik majd az életed (küszködésmentessé válhat), te pedig boldogabb leszel.

Ami nem lesz:

  * adótanácsadás,
  * befektetési tanácsadás,
  * ingatlan tanácsadás,
  * tőzsdei tanácsadás,
  * személyes pénzmenedzsment tanácsadás stb.

EZ az alkalom egy pénzügyi önismereti folyamat kezdete lehet számodra, vagy tovább folytatása, ha foglalkoztál már ezekkel a témákkal. És eldöntheted azt is, hogy a későbbiekben részt kívánsz-e venni a GazdagNők további pécsi előadásain, illetve tréningjein.

Mi történik majd a Pénz-Vonzó Bőség-Napon Pécsett?

A mostani első alkalommal a Pénz-Vonzó Bőség-Napon 2011. április 30-án, szombaton Pécsett 10 és 17 óra között többek közt

 • * tesztet fogsz kitölteni pénzügyi mítosz/hiedelem témában, melynek eredményét magaddal viheted;
 • * feladatokat végzel, és saját élményű, rituális elemekkel is gazdagított gyakorlatokban  lesz részed egy különleges helyszínen,
 • * az EFT szelíd kopogtatós módszere segít a blokkjaid oldásában, és a kívánatos új megerősítésében,
 • * a kristálytálas meditáció zsigeri szinten segíti a változást, a tudatosításodat,
 • * a közös megbeszélések tovább mélyítik általában, de különösen pénzügyi önismereti folyamatodat,
 • * rálátásod lesz helikopter nézőpontból az esetleges mintáidra, programozottságodra, a pénzzel kapcsolatos hiedelmedre, mítoszaidra,
 • * és legfontosabb útravaló feladataidat is meg tudod határozni majd, s inspirálva leszel arra, hogy változtass azon, amin saját előrehaladásod érdekében szükségesnek érzel és gondolsz, hiszel.

Magyarul: elindulhatsz problémázás helyett immáron megoldásokat keresve a pénzügyeid tekintetében lelki és spirituális vonatkozásban egyaránt a racionalitás mellett.

Ahogy azt a korábbi résztvevők is tették – olvasd az eredményeiket!

Ezek veled is megtörténhetnek:

fnetothkriszi-20070522_105134-205x3001Izgatottan készültem Ida nők és pénz tréningjére… ugyanakkor egyáltalán nem volt könnyű szembesülnöm azzal, hogyan bánok valójában a pénzzel.
Korábban egészen más képem volt a pénzügyi “magatartásomról”, mint amit itt kaptam. Rádöbbentem, hogy közel sem vagyok annyira kockázatkerülő, mint gondoltam. –
Fodorné Tóth Krisztina (Pécs), társadalmi és online kommunikációs szakértő

takacsgizus-0071017-199x3001A pénzről nekem mindig a “szükséges rossz” jutott az eszembe.

A “nők és pénz” tréningen Idával viszont egészen más megközelítésben beszéltünk a pénzről, s bizony a végére azon kaptam magam, hogy én is másként viszonyulok hozzá. Ez számomra nem csak hasznos, de igen tanulságos felismerés volt! – Takács Gizella (Kiskunhalas), gyesen lévő anya

lajtabrigi-portre1Évtizedek óta pénzügyekkel foglalkozom, és rengeteg személyiségfejlesztő tréningen vettem már részt. Éppen ezért semmi meglepő élményre nem számítottam. Az elmúlt években komoly összegeket kerestem, mégis újra és újra előröl kellett kezdenem a vagyonépítést. Eddig hittem valamit magamról… de a teszt alapvetően mást mutatott. Amikor átgondoltam részletesebben az elmúlt eseményeket, rájöttem, hogy teljesen egybevágnak a teszt eredményével.

Hasonló érdeklődésű nők között mindig születnek izgalmas felfedezések. Ez így volt ezúttal is. – Lajta Brigitta (Budapest), KB GMBH magyarországi referens

eniko_kozaryEddig, ha pénzről volt szó bármilyen társaságban vagy a családban, szinte mindig a struccpolitika volt a jellemző. Pénzről valahogy nem  szokás beszélni, csak olyan összefüggésben, hogy mire miért nincs. Úgy éreztem, hogy ez így nincs rendjén. Mindenkinek vannak a pénzzel kapcsolatban teendői, azt kezelni kell.

Nagyon kellemes baráti környezetben telt a program…  pedig korábban senkit sem ismertem a társaságból. A szünetben kisebb csoportban beszélgettünk, és kiderült, nagy vonalakban hasonló az élethelyzetünk a pénzkezeléssel kapcsolatban. Úgy elrepült az idő és még annyi minden megbeszélni valónk lett volna. Hihetetlen energiát ad, hogy nők együtt egy irányba haladunk.

Ami korábban rémisztő feladatnak látszott a pénzügyekben, az egyáltalán nem az, ha ismered saját szokásaidat. Teszt kitöltése után mindannyian megkaptuk az eredményt, milyen a pénzkezelési szokásunk, hogyan viszonyulunk hozzá. Nagyon érdekes, elgondolkodtató szembesítés volt…

Nagyon örülök, hogy részt vettem ezen az estén! Örülök, hogy egy ilyen csapat tagja lehetek!

Te, aki olvasod a véleményemet, és még nem jártál közöttünk (most már mondhatom így :) ), ha teheted, gyere el, és tapasztald meg saját magad is, mennyivel könnyebb, ha van kivel megbeszélned a pénzkezeléssel kapcsolatos aggályaidat. – Kozáry Enikő (Pomáz), lakberendező, feng shui tanácsadó

Kik tartják a pécsi női pénzügyi önismereti tréninget, a Pénz-Vonzó Bőség-Napot?

Jómagam Chi*** Csapó Ida női önismereti tréner, nők és pénz specialista leszek az egyik vezetőd ezen a napon.

A saját pénzügyeimet akkor tudtam egyre inkább a helyére tenni, amikor a saját pénzügyi hiedelmeim és mítoszaimat megismertem, e téren tudatossá váltam – ez indította el azt a változási folyamatot, ami a mai napig is tart. Tehát pontosan ismerem, milyen önismereti folyamaton mennek át a tréningjeimen résztvevő nők, még ha mindannyian kicsit mások is vagyunk.

A sikeres teremtés napi szinten nemcsak foglalkoztat, hanem mindennapjaimnak része. A leglényegesebbeket átadom e téren is a tudásomból a pécsi Pénz-Vonzó Bőség-Napon, illetve a “Nők és a pénz” című előadásomon.

Leitert Glória, a pécsi Teremtés Háza ötletadó alapítója és házi asszonya szervezőként messzemenően támogatja a Pénz-Vonzó Bőség-Nap sikerességét, ő lesz a programban a nagyon fontos társam. Ugyanakkor olyan új oldaláról mutatkozik meg a GazdagNők-tréningen, amit a pécsiek már ismerhetnek más alkalmakról.

A pénz blokkok oldását segíti Glória az EFT szelíd kopogtatós módszerével, illetve kristálytál játékával, hogy a női pénzügyi önismereti tréning még inkább sikeres legyen a résztvevő nők számára.

Glória a GazdagNők együttműködő partnereként Pécsett odaadásával, mélyen spirituális szemléletével és lelki hozzáállásával olyan hátteret és helyszínt biztosít, amiről a legtöbb partnert kereső csak álmodni tud – remek együtt dolgozni vele! :-)

Érdekel a GazdagNők 2. pécsi programja 2011. április 29-30-án?

Nem kell távolra utaznod, házhoz szállítjuk neked! Ne habozz hát jelentkezni! Azért, hogy megoldásokat találj, jobban megértsd önmagadat a pénzügyeid terén, és elindulhass a szükséges változtatások útján halogatásaid átalakításával, illetve a sikeresebb teremtés, pénz-vonzás felé.

Mindezt teheted támogató női körben, ahol önmagad lehetsz.

A csodát te tudod megtenni magaddal, mégpedig azzal, hogy kezedbe veszed magán pénzügyeid hajójának irányítását, megtanulsz érzelemmentesen viszonyulni a pénzhez. A helyszínen ehhez könyveket is vásárolhatsz -az egyik legfontosabb kötetet már árusítják a pécsi Teremtés Házában Barbara Wilder “A pénz: szeretet” című könyvét.

Mikor és hol lesz pontosan az előadás, a Pénz-Vonzó Bőség-Nap Pécsett?

A “Nők, férfiak és a pénz” témájú előadás időpontja: 2011. április 29-e, pénteken 18 órától. (Székes ültetéssel várhatóan.)

A Pénz-Vonzó Bőség-Nap időpontja és időtartama: 2011. április 30-a, szombat 10 és 17 óra között. (Délelőtt székes, délután pedig várhatón párnás ültetéssel, de székek is rendelkezésre állnak, ha mégis arra volna szükséged.)

Helyszín: Teremtés Háza – Pécs, Garay utca 13. fsz.

Mennyibe kerül a tréning, illetve az előadás?

A Pénz-Vonzó Bőség Nap, ami voltaképpen egy egész napos, rituális elemeket is tartalmazó női pénzügyi önismereti tréning, ennyibe kerül:

 • * új ügyfeleknek bruttó 14.400 forint,
 • * régi ügyfeleknek 12.500 forint.

Régi ügyfélnek az számít, aki részt vett már a GazdagNőknél fizetős rendezvényen (a könyvrendelés nem tartozik ide).

Mit tartalmaz a tréning ára?

 • * Részvételt az egész napos tréningen,
 • * a tréningen használt anyagokat, ill. tesztet,
 • * egy olyan bibliográfiát, mely azoknak a könyveknek a listája, amelyekből jómagam a legtöbbet tanultam pénzügyi önismeretem fejlesztése során, és jó szívvel tudom neked is ajánlani ezeket a könyveket,
 • * továbbá egy energia- és rezgésszintet növelő szendvics ebédet, ami elképesztően finom, élő ételekből készül! Ezt együttműködő partnerünk, a Teremtés Háza ötletadó lapítója, Leitert Glória készíti el személyesen neked.

Gondold végig, hogy a tréning részvételi díja hány fodrász vagy kozmetikus díját fedezi, és fontos, hogy tudatosítsd, hogy női pénzügyi önismereti tréningünkön olyan tudás birtokába jutsz, olyan azonnal (!) használható gyakorlatokat tanulsz (többet is!), olyan praktikákat sajátíthatsz el, amiket senki el nem vehet tőled, ezek mindig veled maradnak, a tiéid lesznek, és szó szerint gazdagíthatnak téged anyagilag is.

A tanulást a legjobb befektetésnek tartják – nem véletlenül – a milliomosok, a milliárdosok. Neked is messzemenően meg fogja érni! Gyere – tarts hát velünk! :-)

Az előadás belépő díja: bruttó 2000 forint.

FONTOS: kedvezményes lehetőség! Ha részt veszel a tréningen is, akkor az előadást fél áron kapod (tehát ekkor csak 1000 forintba kerül számodra).

Hogyan tudsz fizetni, illetve jelentkezni? Mi a kapcsolattartás módja?

A befizetést személyesen is megejtheted a pécsi Teremtés Házában (Garay utca 13. fsz.), ahol Leitert Glóriát kell keresned. De utalással is fizethetsz: a jelentkezésed után e-mailben megadjuk neked azt a bankszámlaszámot, ahova a részvételi díjadat előre utalással továbbíthatod.

Glóriát ezen az e-mail címen éred el: gloria.leitert (kukac) gmail.com , illetve hívhatod ezen a mobilszámon is: 30/996-42-52.

A jelentkezést az alább található megrendelési űrlap segítségével tudod megtenni.

Fürgén Fizetőknek ajándék!

Aki a jelentkezését követően 3 munkanapon belül utalja, illetve befizeti a részvételi díját ajándék csomagot kap. Az ajándék csomag tartalma:

 • * pénz-vonzó füstölő,
 • * pénz-vonzó szerencse pénz,
 • * pénz-vonzó szertartás gyertya.

Glóriával együtt várunk szeretettel ezen a különleges, számodra megoldásokat kínáló, gyakorlatias női pénzügyi önismereti tréningre, ahonnan nem úgy mégy el, ahogy jöttél – mindketten biztosak vagyunk abban, hogy pozitív irányba fogsz változni, és kiteljesedettebb életet élhetsz majd, ha a tanult praktikákat alkalmazod a hétköznapjaidban.

Jelentkezési űrlap itt a GazdagNők pécsi programjaira – máris jelentkezhetsz: töltsd ki!

Teljes neved:*

Keresztneved vagy beceneved:*

E-mail címed:*

E-mail címed még egyszer:*

Mobilszámod (szervezés miatt kérjük):*

Számlázási név és cím irányítószámmal:*

A következő(k)re jelentkezem:*

2011. ápr. 29, péntek este: előadás ÉS 2011. ápr. 30, szombat: tréning nap – új ügyfélnek 15.000 Ft

2011. ápr. 29, péntek este: előadás ÉS 2011. ápr. 30, szombat: tréning nap – régi ügyfélnek 13.000 Ft

CSAK 2011. ápr. 30, szombat: tréning nap – új ügyfélnek 14.000 Ft

CSAK 2011. ápr. 30, szombat: tréning nap – régi ügyfélnek 12.000 Ft

CSAK 2011. ápr. 29, péntek este: előadás – 2.000 Ft

Megjegyzés:


A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! Tehát jelentkezésed utána kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Utóirat: Ha bármi további kérdésed lenne, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy írj Glóriának ide: gloria.leitert (kukac) gmail.com, vagy hívd őt ezen a mobilszámon: 30/996-42-52