Pénzhiedelmeiddel, anyagi blokkjaiddal leszámolhatsz! Rásegít a nyári napfordulós fogyó hold!

Hogy sosincs elég pénze, Éva már maga is unja, hogy erről panaszkodjon. Ráadásul tudja, hogy amilyen rezgéseket bocsát ki a hangulatával, az érzéseivel, az tér vissza hozzá, azaz minél negatívabbak a gondolatai, annál inkább nem mennek a dolgai.  Sejteni véli, hogy az anyagi küszködései gyökerei micsodák, hol lehetnek az okok… Időnként bele is fog a változtatásba, de aztán hamarosan újra ugyanott találja magát. Tudja azt is, hogy másokkal együtt tán könnyebben változtathatna, mégis megveszi az újabb bőség könyvet, számtalan van már ilyen a könyvespolcán…

Ismerős ez a női alak számodra? Netán vannak közös vonásaid vele? Vagy ki tudnád bővíteni Éva tulajdonságait olyanokkal, amit nem írtam le, de simán benne lehet egy pénzügyeiben elakadt nő életében, pénzügyi portréjában?

Valamennyiünknek vannak negatív hiedelmei a pénzről, nemcsak Évának, és mindannyian rendelkezünk pénzügyi blokkokkal. No, meg pénzügyi hárításokkal is – nem véletlenül. A történetbeli Évának éppúgy érdemes ezekre figyelnie, mint nekünk is. Hogy miért?

Mert ezek a pénz kihívások pontosan mutatják az utat, hogy hol és miben kell változtatnunk. De nézzük meg alaposabban ezt a témát – olvasd csak tovább!

Szoktál ilyen pénz mondatokat mondani, gondolni, érezni?

 • ° sosincs elég pénzem
 • ° amikor végre fellélegezhetnék anyagilag, tuti, hogy beüt valamilyen krak
 • ° mindig vannak kifizetetlen számláim
 • ° alig jövök ki a pénzemből
 • ° hó végéig sosem elég a pénz(ünk)
 • ° állandóan össze kell húznunk a nadrágszíjat
 • ° valójában folyamatosan szorongok a pénz miatt, ha jól utána gondolok (és be merem vallani legalább magamnak)
 • ° a mi családunkban a pénz sosem jött könnyen
 • ° a pénzért keményen meg kell dolgozni
 • ° én aztán sosem nyerek semmit!
 • ° mindenki más szerencsésebb, mint én – tiszta pech
 • ° a mi köreinkből senki nem lett gazdag
 • ° egyébként is: tisztességes úton nem lehet meggazdagodni
 • ° a legtöbb gazdag smucig
 • ° folyton küszködöm azért, hogy kifizessem/kifizessük a hiteleimet/hiteleinket, a bérleti díjakat stb.
 • ° egyáltalán: a pénzzel való foglalkozás folyamatos stresszt jelent számomra
 • ° nagyon meg kell néznünk mire költünk
 • ° a takarékosság fontos erény
 • ° egyforma a bevételem, miközben a kiadások meg egyre nőnek – mi lesz ebből?
 • ° a pénz piszkos
 • ° jobb lenne, ha nem is lenne pénz!

Ha legalább 3-4 gondolat, érzés ismerős számodra, egyáltalán:

ha a pénzügyek terén azt tapasztalod, hogy egy helyben topogsz, akkor tarts velünk 2011. június 21-én kedden este

a GazdagNők nyári napfordulós Bölcs Hold Bőség Körének programjára, amit Budapesten tartunk 18.00 óra és 20.30 között.

Mire számíthatsz a Bőség Kör programján?

Számbavesszük a pénz-hiedelmeket: beazonosítjuk, hogy ezek a hangok honnan érkeznek – gyerekkorból, családi környezetből, tágabb rokonságból, oktatási intézmenyekből, munkahely(ek)ről, netán a média hatása ránk?  Alapvetően semmi gond ezekkel, mert pénzügyi előéletünk velejárói  a téves hiedelmek, valamennyien rendelkezünk ezekkel, tehát ez nem a te hibád! De az már fontos, hogy hajlandó legyél, és tudd tudatosítani őket! Első lépésként, sokszor már ez = a tudatosítás is elindítja a változásokat, aztán pedig rendszeres odafigyeléssel, gyakorlatokkal át tudod írni, át tudjuk közösen alakítani őket. Az éppen aktuális legfontosabbat kiemelheted most szakértői irányítás mellett, és ezzel foglalkozol az est folyamán.

Elengedjük a kiválasztott téveszméket, távozásra bírjuk a belső szabotőreinket erőteljes, szertartásos elemeket is tartalmazó gyakorlat keretében. Ehhez felhasználjuk a Nyári Napforduló és a Fogyó Hold energiáját és szimbolikáját is – nem véletlenül választottuk ezt az estét a Bölcs Hold Bőség Körre! :-)

Új, változást segítő és mélyre hatoló megerősítéseket alkotunk: ki-ki személy szerint megkreálja a saját, előre vivő pénz-mondatát/mondatait, hogy rá tudjon ülni a bőség áramlására.  Ezt újabb különleges gyakorlat segítségével megerősítjük, amikor is a Fogyó Holdhoz kapcsolódó egyik Istennő mítoszát és bőség szimbólumait is használjuk majd. A gyakorlatsort otthon is tudod majd alkalmazni, hogy ki tudd tessékelni sorban a többi pénz-téveszmédet.

Hold-kártyát is húzunk minden alkalommal – ezúttal is. Ilyenkor ki-ki megnézheti, hogy milyen üzenetet kap (nem véletlenül ;-)), és mi lehet számára annak jelentése.

Támogató női körben teheted mindezt, amikor is lehetsz az, aki vagy… És az elfogadás talaján, egy bizalommal teli női körben képes leszel elindítani a változásodat, gazdagítani belső fejlődésedet.

A kiscsoportos létszám biztosítja a bensőségességet – csak 12 fő részvételét/befizetését tudjuk fogadni!

Nem való neked ez a program,

 • ° ha túlságosan az agyadban, a fejedben, az elmédben élsz,
 • ° ha a világ racionális megközelítése az egyetlen mérvadó számodra,
 • ° ha úgy érzed és gondolod, nálad minden rendben van: semmin nem kell változtatnod,
 • ° ha idegen számodra a nőiség spirituális megközelítése,
 • ° és ha nem érted, hogy miért szükségesek a csak nőknek szóló programok.

Kiket várunk a Bölcs Hold Bőség Kör résztvevői közé?

Azokat, akik

 • ° nyitottak az újfajta megközelítésre,
 • ° készek változni, változtatni,
 • ° elkötelezettek saját belső fejlődésük mellett,
 • ° igazán érdekli őket a spirituális nőiség sajátos megközelítése a Hold-ciklusokhoz kapcsolódva, ezúttal a Nyári Napforduló energiájához is kötődve,
 • ° készek arra, hogy új szokásokat vegyenek fel, a tanult rítusokat, gyakorlatokat beépítsék a hétköznapjaikba,
 • ° hajlandóak másokat elfogadó módon támogatni pozitív rezgésükkel, ítélkezések nélkül stb.

A 2010 szeptemberében indított Bölcs Hold Bőség Kör program eddigi 9 kis csoportos találkozóján már 75 nő vett részt.

A korábbi Bölcs Hold Bőség Kör résztvevői megosztják  veled az élményeiket – ezek veled is megtörténhetnek!

Az ő visszajelzéseik “láttatják” valamelyest azt, amit együtt átélhettünk – neked is lehetnek hasonló tapasztalataid, élményeid, ha velünk tartasz most a Nyári Napforduló és Fogyó Hold idején: 2011. június 21-én, kedden este 6 óra és fél 9 között.

* Hálás vagyok a napért mindenkinek, és örülök, hogy megajándékoztam magamat. A hasznos gondolatokkal, gyertyalángokkal, teremtő energiákkal teli délutánon maradandó és gazdag születésnapi ajándékot kaptam. Köszönöm az élményt! Nagyon jól éreztem magam. Vajda Márta

** Újra megéljem azt a sokat emlegetett Egység-et a sorstársaimmal… Ebben támogatott a Bölcs hold találkozó. Bár jól tudom, hogy “nem vagyok egyedül” mégis van, hogy ezt alig érzem egy feloldatlan konfliktus, vagy fájdalom miatt. Mindig jelentőséget tulajdonítok annak, ki mellé ülök, vagy kikkel sikerül valamilyen kontaktust kialakítanom.  …számos megerősítést és sok derűs percet éltem meg Veletek. Az együttesen átélt élmények, szertartások minden alkalommal megsokszorozzák a résztvevők szándékait! Hazafelé menet pedig örültem, hogy újra felvehettem a kapcsolatot egy régebbi ismerős nőtársammal, akivel ezen a programon találkoztunk újra! Érdemes volt beküldenem a vágy koszorús képet a pályázatra:-) Annak idején, amikor kiderült, hogy én nyertem meg az ajándék részvételt erre a Bölcs Hold együttlétre, azonnal elhatároztam, hogy valamilyen módon ki fogom fejezni a bőség-tudatomat (amin már egy jó ideje dolgozom!…) és elősegítem a bőség áramlását! …és láss csodát: a rengeteg, lehangoló álláskeresési kísérlet után egy ígéretes elfoglaltságot (munkát) kaptam a következő héttől kezdve!  Jelszó:  “Jó kedvvel, bőséggel!” És szeretettel: Pintér Éva

*** Nagyon gyorsan eltelt ez a három óra, szívesen maradtam volna még! :) Sok értékes információt kaptam, meleg szeretettel és odafigyeléssel beburkolva. Amiben nagy segítségemre volt ez a délután: a korlátozó dolgok elengedésével már régóta foglalkozom, és most a Bölcs Hold Bőség Körnek köszönhetően sikerült rájönnöm és igazán pontosan megfogalmaznom azt, amire nincs szükségem és ezáltal elengedni. Nagyon szemléletes volt és tetszett, amikor a banyaüstben el is égettük ezeket a gátakat :-). Mindezt megkoronázta az, hogy utána megfogalmaztuk, mit is szeretnénk és “varázsoltunk” is a megteremtésük érdekében. :) Annyi pozitív energia és segítség hatására, amit itt kaptunk, biztosan meg fognak valósulni ezek a céljaink! Köszönöm hogy részese lehettem! A találkozón mondtad, hogy szívesen veszed az oltárképeket. Amikor hazajöttem a Bölcs Hold Körről Ő született meg :) Szeretettel: Majoros Melinda

****  A közös női energiák összeadódását, koncentrálódását jó érzés volt megélni. Nagy szüksége van a Föld Anyának erre! Nagyon természetes és őszinte vagy, Ida… Ezt köszönöm, köszönjük, ez legalább akkora segítség jó minta és attitűd, amit mutatsz és nyújtasz,  mint bármi más tőled! Jó egészséget és kitartást ehhez! – Emi

Ki lesz a vezetőd?

Jómagam: Chi*** Csapó Ida női önismereti tréner, nők és pénz specialista. Mentálhigiénés szakember vagyok, és 2. évemet kezdtem el 2010 novemberében Veres Kriszta Papnő iskolájában – sok szunnyadót előhozott belőlem. Mindent átadok neked/nektek, amit alakuló papnői mivoltom közvetíteni enged.

Célom az a női teremtő és kreatív erőket is mozgósító mostani találkozóval, hogy mindent kihozzon belőled, ami csak lehetséges ott és akkor – mégpedig azért, hogy a legfontosabb pénzhiedelmed átírásával még inkább pénzvonzó és bőségben élő nő legyél! :-)

Közösen fogunk teremteni – a fentiekkel együtt ezt hangsúlyozni kívánom. Tehát az átadó és befogadó oldal teljes felelősségvállalása egyaránt szükséges. És nyitottsága is. Szóval rád is szükség van, nagyon is! :-)

Hol lesz és hány főnek a Bölcs Hold Bőség Kör nyári napfordulós, fogyó holdas találkozója?

Budapesten tartjuk a programot. A pontos helyszín függ a tényleges résztvevői létszámtól – a jelentkezőket időben értesíteni fogjuk erről.

A létszám limitált, mert a találkozó kis csoportos. Az első 12 olyan nő jelentkezését tudjuk fogadni, akik a részvételi díjukat el is utalják. Tehát célszerű minél inkább igyekezned a jelentkezéssel.

Amint betelik a létszám, ezt itt a honlapon, illetve a GazdagNők hírlevelében is jelezzük!

Mikor lesz pontosan és milyen időtartamban a nyári napfordulós, fogyó holdas Bölcs Hold Bőség Kör?

2011. június 21-én, kedden 18 és 20.30 között tartjuk a programot.

Regisztráció: 17.30-tól, tehát nyugodtan érkezhetsz fél órával korábban. Várhatóan a végleges zárás időpontja 21.00 óra, mert a program végeztével még kötetlenül együtt lehet maradni.

A regisztárció idejétől, illetve a program után a végleges zárásig vásárolni is lehet. Mert viszünk témába vágó termékeket (bőséghez és Holdhoz kötődő kristály csomagokat, Hold Istennő szobrot, PénzVonzó BőségKendőt, mágikus ékszereket stb.), illetve személyiségfejlesztő könyveket.

Mennyi a részvételi díj? Hogyan kell kifizetni?

A mintegy 3 órás program díja bruttó 4.500,- Ft.

A régi ügyfeleink ajándékot kapnak. Hogy mit, ez hadd legyen meglepetés! ;-)

Régi ügyfélnek az számít, aki a GazdagNőknél igénybe vett már fizetős szolgáltatást (a termékeladások, tehát a könyv- és magazin megrendelések, kristály- és ékszervásárlások stb. nem számítanak ide).  A jogosultságot a régi ügyfél státuszra mindenkinél ellenőrizzük, és az esetleges eltérést e-mailben jelezzük. Ha bármiben bizonytalan lennél írj ide: ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu

A jelentkezési díj tartalmazza

 • ° a találkozó programján a részvételt,
 • ° teát, kis ropogtatni valóval,
 • ° Fogyó Hold istennő színesben kinyomtatott képét,
 • ° a kihúzott Hold-kártyát, amely elvihető,
 • ° a helyszínen esetlegesen használt további anyagokat.

Nem tartalmazza a jelentkezési díj az utazási és étkezési költséget.

Fizetési mód:

 • ° Kérjük, hogy a bruttó 4.500 forintos részvételi díjadat lehetőleg utalással egyenlítsd ki. A visszaigazoló e-mailben megkapod a megfelelő bankszámla számot.
 • ° Amennyiben bankfiókban készpénzben fizetnél be, vagy rózsaszínű postai csekken postán adnád fel az e-mailben számodra eljuttatott bankszámlaszámra, akkor a részvételi díjhoz szíveskedjél hozzáadni +100 forintot, ugyanis még ennyivel több banki költség terheli – ezért is célszerű inkább utalnod. Köszönjük a megértésedet… Ezekben az esetekben tehát a részvételi díj: bruttó 4.600,- Ft.

FONTOS: számlát kiállítani csak arra a névre tudunk, ahonnan az utalásod érkezik – kérünk, hogy erre nagyon figyelj!

Ajándékcsomag a Fürgén Fizetőknek!

Akik a megrendelésüket követően 3 banki napon belül kifizetik részvételi díjukat, őket ajándékcsomaggal örvendeztetjük meg.

Az ajándékcsomag tartalma:

 • ° Hold mécses,
 • ° pénzgyűjtő GazdagNők üveg (a környezetvédő újrahasznosítás jegyében ;-)),
 • ° Bőség Vonzó szerencsepénzes szalag karkötő, ami kimondottan erre az alkalomra készül és a program során tovább energetizálódik.

A megrendelésed után visszaigazoló e-mailt kapsz a részvételi díjad utalásával kapcsolatos minden részletes információval. Várunk szeretettel!

Ha érdekel a Bölcs Hold Bőség Kör 2011. június 21-i, kedd esti Nyári Napfordulóhoz és Fogyó Holdhoz kötődő programja, akkor mielőbb töltsd ki az alábbi megrendelő lapot, mert ne feledd: a létszám limitált!

Név:*
E-mail:*
E-mail mégegyszer:*
Keresztneved:*
Mobil telefonszámod (szervezési okok miatt kérjük):*
Ezt a részvételi díjat választottam jogosultságom alapján:* banki utalással bruttó 4.500,- forint

készpénzben bankban befizetve, illetve rózsaszínű postai csekken feladva bruttó 4.600,- forint

Számlázási név és pontos számlázási cím:*
Megjegyzés:


A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! A jelentkezésed után kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Utóirat: Ha bármi további kérdésed lenne a Bölcs Hold Bőség Körrel kapcsolatban, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen! Vagy hívd Majoros Melinda ügyfélkapcsolati menedzserünket: 30 – 58-43-975