Pénztárcakímélő, minőségi ruhatár – legalább 22 variációban… Jelentkezhetsz 1 napos stílustanácsadásunkra!

Már csak 3 fő jelentkezését tudjuk fogadni a 2012. március 9-i, pénteki, budapesti kiscsoportos, egész napos stílustanácsadásunkra!

Szín- és stílustanácsadónak, stíluskommunikátornak vallja magát Radics Edit, a Stíluskommunikátor.hu honlap tulajdonosa, aki 1996 óta foglalkozik ezzel a témával. Edit 2012. március 9-én, pénteken egész napos stílustanácsadást tart Budapesten, és erre Te is tudsz jelentkezni (a jelentkezési lehetőséget az oldal alján találod)! Beszélgetésünket azzal kezdtük, hogy

tudunk-e egyáltalán, és hogyan spórolni az öltözködésen?

És főleg mit tudunk tanulni ebből a szempontból Edittől.

A beszélgetésünket megnézheted videóról itt, de le is töltheted a szövegét pdf-formátumban: Pénztárcakímélő, minőségi ruhatár (Radics Edit szín- és stílustanácsadó) (1400) A videó után a beszélgetést olvashatod blogbejegyzésként is, aminek egyébként a végén már jelentkezni is tudsz az egy napos csoportos stílustanácsadásra.

– Mindenütt, ahol nőkkel találkozom – rendezvényeken, baráti körben – , ahol téma a stílusépítés, meg szoktam kérdezni – kezdte Radics Edit szín- és stílustanácsadó, stíluskommunikátor a beszélgetésünket -, hogy ki az, akinek van a szekrényében olyan holmi, amit nem vesz föl. Ez nagy derültséget okoz általában, és szinte minden kéz a levegőbe lendül. Innen lehet tudni, hogy vannak melléfogásaink.

– Magyarul: van egy csomó felesleges ruhánk.

– Így van. És úgy teszem fel a kérdést, hogy van-e olyan ruhadarabjuk, amit soha nem vesznek föl.

– Mert nem szeretik?

– Mert rosszul választottak. Az egy másik kérdés, hogy a ruhatárunk egyharmadát használjuk rendszeresen, de a maradék kétharmadba tartozik az, amit viszont soha nem vennénk fel, és nem is veszünk fel. Valami miatt megtetszett annak idején… Máson láttuk, trend színű volt, tetszett az anyaga… De amikor felveszi valaki az ilyen ruhadarabot otthon, akkor látja, hogy a ruha elnyomja, elsápasztja, de ő nem szép általa.

– Többnyire rosszul is érzi magát benne.

– Természetesen…

Szín és forma – mindenkor összhangban

– Ezeket a melléfogásokat hogyan tudjuk kiküszöbölni? Te miben tudsz segíteni? Te megtanítasz bennünket olyasmire, amikkel ezeket a baklövéseket el tudjuk kerülni?

– Két alapvető dologra hívom fel a figyelmet, és abban az időkeretben, ami rendelkezésre áll, kicsit gyakoroljuk is. Az együttlét után úgy távoznak a lányok, az érdeklődők, hogy ők maguk ki tudják választani a színkavalkádból a színcsoport meghatározás után, ami az ő színcsoportjukba tartozik, amik úgymond az ő színeik. Tehát tudatossá válik a színek kiválasztása, és ez a legfontosabb, ez a lényeg. A másik a forma. Ott pedig tudatossá válik az, hogy milyen hosszak, milyen szabásvonalak előnyösek az éppen aktuális testsémához, tehát a saját alakjukhoz.

– Ez egyben azt is jelenti, ha jól választom ki a nekem megfelelő színeket, tudom, hogy formai szempontból számomra mi az előnyös, miben érzem jól magamat, akkor kisebb darabszámból jön ki egy többféle variációs lehetőséget biztosító ruhatár, és kevésbé állnak a ruhák a szekrényemben?

– Igen. És nem leszünk boltkórosak, nem impresszió alapján és nem elsősorban a divatot követve választjuk meg a ruháinkat. Lesz egy alapruhatár, amiben sokkal több lesz a variációs lehetőség. Részben azért, mert az azonos színcsoportba tartozó színek mind hordhatóak egymással, részben pedig azért, mert formailag az alapruhatár olyan, ami több variációs lehetőséget biztosít, mint ha egye-egy öltözetet külön-külön választunk magunknak.

– Ha jól gondolom, akkor arról van szó, ha megveszek csak úgy, kevésbé tudatosan például egy nadrágkosztümöt, egy kosztümöt, meg néhány blúzt, ezeket magukban tudom ugyan használni, de nem tudom jól variálni egymással. Ha megtanuljuk viszont azt, amit meg lehet tanulni tőled, akkor az egyes darabokat többféle variációban, meg jó kiegészítőkkel jobban ki tudjuk használni.

Minőségi ruhatár, ami pénztárcakímélő

– Röviden elmondom, hogy mi tartozik egy alapruhatárba: egy nadrágos kétrészes, egy szoknyás kétrészes – ez lehet dzseki, mellény, tehát mindenkinek a stílusa szerint, nem feltétlenül kosztüm -, egy szóló ruha, egy szóló nadrág, egy szóló kabátka, egy szóló szoknya. Ezekből 22 féle variációt tudunk előállítani. Ezt öltöztető babákon kicsit kreatívkodva a programon résztvevő lányok saját maguknak összeállítják. Nagyon tetszik nekik mindig ez a játék, és önmaguk látják, hajtogatják, ollóval elvagdossák azokat a ruhaformákat, ami számukra ajánlott, és mindezt nagy örömmel teszik. Születnek ilyenkor nagy felismerések. Például azt mondják: ó, most már értem, az a ruhadarab miért nem állt jól nekem!

– Ha jól értem ezzel a pénzünket sem pazaroljuk, meg tudjuk takarítani fontosabb dolgokra.

– Abszolút így van. Sokkal kevesebb pénzt fordítanak eztán a résztvevők ruhára. A férfiaktól kaptam az első visszajelzésekben azt – én 1996 óta foglalkozom stílustanácsadással -, hogy milyen hálásak, mert azóta, hogy a párjuk részt vett nálam stílustanácsadáson, kevesebb pénzt költenek az asszonyok az öltözködésre. Minőségibb a ruhatáruk, és nagyobb harmóniában van velük a szín is, és a forma is.

– Tehát tudatosabb vásárlók lehetünk e téren is.

– Abszolút. A programon résztvevők ugyanis tudatában vannak annak, hogy miért azt a színt, és miért azt a formát választják. És később is erre áll rá a szemük, és ezt keresik. Továbbá azt hallják másoktól, hogy jól nézel ki, és nem azt, hogy jó a ruhád.

„Jól nézel ki!”

– Mennyire függ össze mindez az önbizalommal?

– Teljesen. Mert azt a visszajelzést kapja, hogy jól nézel ki, és mindenki jól szeretne kinézni, azaz nem a ruhát szeretné, hogy az virítson ő rajta, nem a ruhát akarja reklámozni, hanem szeretné, hogy komplett egésszé váljon a megjelenéssel, a ruhájával együtt. Adjon, keltsen valami olyan benyomást, ami belülről jön ugyan, de ha ezt ki tudja projektálni, föl tudja tudatosan építeni, akkor sikeresebbé válik. És a sikerességre a többiek is reagálnak.

– Tulajdonképpen a belső kisugárzás összefügg azzal, és még jobban összhangba tudjuk hozni azzal, hogy kívülről hogyan nézünk ki.

– Igen, a kép kerek egész lesz.

„Mindenki úgy szép, ahogy van…”

– Úgy tudom, foglalkoztál munkanélküli nőkkel is, akik otthon voltak, és nagyon elvesztették már az önbizalmukat, önbecsülésüket is. Megmutattad nekik, hogy másképp is lehet. Hova vitted őket?

– Turkálóba vittük a lányokat válogatni. Ahogy ezt a munkát én végzem, azaz az én filozófiám az, hogy nem Barbie-babákat gyártunk, nem pláza cicákat, hús-vér nőkkel és férfiakkal foglalkozunk, akik hál’ Istennek nem tökéletesek, mert nem vagyunk klónozva. És mivel „hozott anyagból” dolgozunk, mindenki úgy szép, ahogy van. Nagyon büszke vagyok rá, hogy még a nagyobb média kampány előtt mi elindítottuk a duci programunkat Somával, amit a weblapunkon vissza lehet hallgatni, meg lehet nézni. A honlapomon ennek az oldalnak a látogatottsága a legnagyobb. Kiírtunk egy pályázatot is azok számára, akik úgy látják szépnek magukat, hogy ők ducik. A mi filozófiánk az, hogy nem megváltoztatni, nem átváltoztatni szeretnénk a nőket, hanem azt szeretnénk, hogy megtanulja, hogy ő maga hogyan tudja tudatosan felépíteni a saját stílusát, vagy a meglévőt hogyan tudja egy kicsit megújítani.

„Minőségi, pénztárcakímélő ruhatár” címmel tart Radics Edit stíluskommunikátor egész napos, csoportos stílustanácsadást 2012. március 9-én, pénteken Budapesten. Ide várunk Téged is!

Mit tartalmaz az egynapos stílustanácsadás?

1. Önismeretet a külcsín és a belbecs összefüggéseiben – tesztet tölthetsz ki, amit ki is értékelnek a résztvevők a programot vezető Radics Edit szín- és stílustanácsadóval, stíluskommunikátorral

2. Színtanácsadás – ennek keretében színkendők segítéségével be tudod azonosítani a saját színcsoportodat, és a helyszínen meg tudod vásárolni a saját színkártyádat (bruttó 2.500 forint)

3. Formatanácsadás – be tudod azonosítani a saját testformádat, és megtanulod, mit előnyös ehhez hordanod, mit és mivel célszerű viselned.

4. Ruhatárösszeállítás – azért, hogy ne költs feleslegesen ruhára, és az alapruhatáradat gazdagon tudd variálni sokféle helyzetre, sokféle módon. Továbbá a későbbiekben jól tudd kiegészíteni a saját személyiségednek és öltözködési stílusodnak megfelelően.

A létszám limitált: 20 fő!
Már csak 3 hely van! Tehát érdemes mielőbb befizetéssel lefoglalnod a helyedet!

No, de mennyi a részvételi díj?

Az 1 napos stílustanácsadás bruttó 17.000,- Ft/fő.

11.000,- Ft előleget kérünk (a további 6.000,- Ft majd a helyszínen fizetendő).

Azért az előlegfizetéses verziót választottuk, hogy bárki részt tudjon venni a kiscsoportos, és éppen ezért exkluzív stílustanácsadáson, anyagi akadálya ne legyen a távolmaradásnak.

A részvételi díj nem tartalmaz utazási költséget, étkezési díjat, gyerekfelügyelet árát, de tartalmazza a program írásos anyagát. A színcsoportodnak megfelelő színkártyát bruttó 2.500 forintért tudod megvenni, amennyiben ezt igényled.

A régi ügyfeleink legalább 2 ezer forint értékű szépség/egészség csomagot kapnak ajándékba.

Régi ügyfélnek az számít, aki a GazdagNők saját programjainál igénybe vett már fizetős szolgáltatást (a termékeladások, tehát a könyv- és magazin megrendelések, kristály- és ékszervásárlások stb., ill. általunk szervezett, de más trénerek által tartott programok nem számítanak ide).

A jogosultságot a régi ügyfél státuszra mindenkinél ellenőrizzük, és az esetleges eltérést e-mailben jelezzük. Ha bármiben bizonytalan lennél írj ide: ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu

Mikor lesz és milyen időtartamban?

Időpont és időtartam: 2012. március 9-e, péntek 10 és 17 óra között.

Ezt az időtartamot azért alakítottuk így ki, több éves gyakorlat alapján, mert így a legtávolabbi vidéki helyszínről is el tudtok jönni, és még időben haza is tudtok indulni :-)

A regisztrációra 9.30-tól várunk benneteket.

Ha bármi kérdeznivalód lenne, akkor tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – noivallalkozok.hu e-mail címen! Vagy hívd Majoros Melinda ügyfélkapcsolati menedzserünket: 30 – 584-39-75

A létszám limitált: 20 fő!
Már csak 3 hely van! Tehát érdemes mielőbb befizetéssel lefoglalnod a helyedet!

Hol lesz?

Helyszín a 2012. március 9-i, pénteki stílustanácsadás esetében: Sziddhárta Spirituális Központ, magas földszint jobbra: Árnika terem.

Cím
: Budapest VI. kerület Andrássy u. 98.

Megközelíthetőség: a Kodály Körönd kismetró megállóhoz van közel a helyszín, illetve a 105-ös busszal is lehet érkezni tömegközelekedés esetén (Bajza utcai megállók mindkét irányból).

Kérhetsz ebédet, de még gyermekfelügyeletet is!

Ebédet tudsz rendelni, ami a helyszínen elfogyasztható (3 fogásos, bőséges vegetáriánus menű, mindig nagyon finom; mi magunk is ezt fogyasztjuk, és őszintén ajánlani tudjuk neked is): 1.400,- Ft.

Ha kéred, ezt majd a regisztrációkor az érkezésedkor kell fizetned, ebbéli igényedet külön tudod jelölni az alábbi jelentkezési űrlapban.

Ha gyermeked van, és nem tudod senkire rábízni, ez sem akadály! Ugyanis a Sziddhárta Közösségi Házban elképesztően kedvező áron, 100 Ft/óra díjért vigyáznak a gyermekedre hozzáértők. Ez a mi rendezvényünk idejére 1 gyermek felügyelete után egész napra mindösszesen 700 Ft. A gyermeked étkezéséről viszont neked kell gondoskodnod. A szünetekben, ebédszünetben tudsz is, illetve célszerű a gyermekeddel találkozni.

Ezen igényeidet az alábbi jelentkezési lapon tudod jelezni.

Kinek érdemes eljönni?

Azoknak,

  • * akiknek elegük van a “mit vegyek fel, nincs egy rendes rongyom” felkiáltásokból :-), azaz a ruhatáruk össze-visszaságából,
  • * akik ki akarnak lépni a megszokottból, a változtatás igényét érzik magukban,
  • * akik a pénztárcájukat kívánják kímélni a jövőben a ruhavásárlásoknál,
  • * akik igényesek a belső és külső összhangra,
  • * akik új felismerésekre és tudásra vágynak,
  • * akik új képességeket és készségeket akarnak elsajátítani a színek és formák világában,
  • * akik magabiztosabb fellépést szeretnének és nagyobb elégedettséget önmagukkal,
  • * akik egy inspiráló, igazán női közegben jól akarják magukat érezni – miközben tanulnak elsősorban önmagukról, de másokról is.

Gyere, várunk!

Köszönjük a bizalmadat! Jól döntesz, ha részt veszel a “Minőségi, pénztárcakímélő ruhatár” című egy napos stílustanácsadáson, amelynek segítségével minőségibb ruhatárat tudsz kialakítani, s hosszútávon pénztárcakímélő módon.

A létszám limitált: 20 fő!
Már csak 3 hely van! Tehát érdemes mielőbb befizetéssel lefoglalnod a helyedet!

A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! Tehát a mostani jelentkezésed után kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Igen, érdekel a GazdagNők 1 napos pénztárca kímélő stílustanácsadása,
szívesen jövök 2012. március 9-én, pénteken!
Máris kitöltöm a jelentkezési lapot:

Név:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Keresztneved vagy beceneved (ahogy szólíthatunk):*
Mobilszámod (szervezés miatt kérjük):*
Vezetékes telefonszámod, ha van (szintén szervezés miatt kérjük):
Számlázási név és cím irányítószámmal:*
Részvételi díj:* Bruttó 17.000 Ft (11.000,- ft. előleg helyfoglalásra)
Kérem a 3 fogásos vegetáriánus ebédet (ára 1400,- Ft):* Igen Nem
Gyerekfelügyeletet kérek (100 Ft/óra; összesen 700 Ft):* Igen Nem
Megjegyzés/üzenet:


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Utóirat: Ha bármi kérdésed, jeleznivalód lenne a megrendeléssel kapcsolatban, írj ide: ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu, illetve hívd Majoros Melinda ügyfélkapcsolati menedzserünket ezen a mobilszámon: 30 – 58-43-975