PénzVonzó Bőség Dobozt és Csoda Tükröt készíthetsz! Chi*** Csapó Ida Paverpol Kreatív Művészeti Iskolája indul!

 FONTOS:  maximum 8 főt tudok fogadni a 2013. május 11-én, szombaton tartandó Kikelet Paverpol Kreatív Művészeti Iskola 1. Kezdő Kurzusra! 6 hely már elkelt! Tájékozódj hát mihamarabb, mert nagyon gyorsan szoktak fogyni a helyek a kreatív programjaimra!

paverpol tukor kozeli Chi kreativ adj 1Kikelet Paverpol Kreatív Művészeti Iskola indul: kezdő kurzus 1. Azonnal el is árulom, hogy mit tudsz készíteni: PénzVonzó Bőség Dobozt és Csoda Tükröt! A lényeg pedig ez: alkotni fogunk a Paverpol Kreatív Művészet jegyében…

A Paverpol technika forradalmian új még Magyarországon, és az elsők között lehetsz, aki elsajátítja. Meg ne ijedj: semmilyen előzetes tudás nem szükséges. Sőt! Bármilyen hihetetlennek tűnik számodra fényképen láthatóhoz hasonló alkotást te is elkészíthetsz, mert a tükör lesz az egyik funkcionális tárgy, amit textil plasztika segítségével feldobunk (ehhez használjuk a Paverpol textil keményítő-ragasztót).  És te is képes vagy ilyen alkotásra,erre, nekem elhiheted! Ráadásul sokszor hasznavehetetlennek ítélt, vagy otthon heverő dolgok (maradék ruhaanyagok, bizsuk, gyöngyök, kagylók stb.) felhasználásával, azaz ökotudatos újrahasznosításával.  Viszont folytatásként nézzük meg a következőt:

Mi az a Paverpol?

A Paverpol termékcsalád újdonságként került Magyarországra, s ezzel forradalmosította a kreativitásban rejlő lehetőségeket mindenki (!) számára. Tehát nemcsak a művészeknek, hanem az átlagos, hétköznapi, de kreatív késztetésű emberek, a hobbi alkotók számára is. A termék nem más, mint egy levegőre száradó speciális keményítő és ragasztó anyag. Ezt textil, papír, selyem, puha bőr, gipsz és más természetese anyagokkal lehet felhasználni. A Paverpol azért is örvend nagy népszerűségnek, ahol elterjedt vagy már terjedőben van, mert megunt ruhanemű, már nem használt kiegészítők, otthon heverő lim-lomok, kacatok nyernek új értelmet, tehát a Paverpol az újrahasznosítás, az ökodizájn lehetőségét is magában foglalja a kreativitás mellett. Adott esetben még drót, alufólia az, ami segíti egyedi műalkotások, ajándék-, illetve dísztárgyak létrehozását alkotójuknak. Készíthetünk vele domborműveket, ékszereket, kül- és beltéri szobrokat, és a már említett ajándéktárgyakat is – csak a képzeletünk szab határt a kreatív felhasználásának. De többnyire az a tapasztalat, hogy a Paverpol inkább felszabadítja a képzeletet, és árad a kreativitásunk miközben önfeledten alkotunk. A termék maga is öko termék, ugyanis emberre, állatra és a környezetre teljesen ártalmatlan.

Kiket várok  a 2013.  május 11-én, szombaton tartandó 1. Paverpol Kezdő Kurzusra?

 1. Elsősorban azokat várom, akik el akarnak sajátítani egy új technikát egy új alapanyag-család segítségével, és már kreatív késztetésűek, hobbiként vagy fő hivatásként alkotó életstílust élnek, és szívesen bővítenék a palettájukat (lehet, h. annyi kísérletezés után MOST fogsz rá találni arra a technikára, kreatív alapanyagra, amit mindig is kerestél, még ez is könnyen megeshet, ahogy másokkal is megtörtént ez már – pl. velem is :-))
 2. Kimondottan várok olyanokat, akik kétbalkezesnek hiszik/tudják magukat. Hogy miért? Hogy áttörjük meglévő hiedelmeidet, mert ez biztosan megtörténhet, garantálom!
 3. Várom azokat is, akiknek a kézzel fogható kreativitás jelen volt valaha/valamikor a hétköznapjaikban, és immáron újra elővennék. Hogy miért? Mert itt egy ragyogó új lehetőség: új módszert kipróbálni már ismert anyagokon/anyagokkal, tárgyakon/tárgyakkal. Garantálom neked is, hogy nagyon fogod élvezni, és újra a hétköznapjaid része lehet a kreatív ténykedés a Pavarpol Kreatív Művészet révén!

Kiknek nem való?

Azoknak nem való,

 • akiknek a saját kézügyességéről alkotott hitrendszere megingathatatlan,
 • akik nehezen fognak bele bármilyen új dologba,
 • akik tisztaságmániásak, és ódzkódnak attól, hogy a kezük ragacsos legyen bármilyen anyagtól (bár kesztyűt használni lehet természetesen, de vannak munkafolyamatok, amikor jobb enélkül dolgoznod, és óhatatlanul festékes, ragasztós, paverpolos lehetsz :-)),
 • akik nem szívesen osztoznak az alkotás folyamatában másokkal, s a saját ötleteiket mindenhatónak vélik, így nem szívesen merítenek mások tippjeiből,
 • akik nehezen fogadják el a vezetést olyan területen, amit még sosem próbáltak, v. ha próbálták már, akkor kevésbé nyitottak új megoldásokra, lehetőségekre, ötletekre, tippekre stb.

Mi a május 11-én tartandó 1. Paverpol Kezdő Kurzus Kör részletesebb programja?

paverpol penzvonzo boseg doboz fedele teljes kep Chi kreativ adj 1Ezzel a kurzussal elindítom a saját Kikelet Paverpol Kreatív Művészeti Iskolámat – előzetesen erről mindenképp informálni akarlak :-). Tehát ha most eljössz, akkor úttörőként vehetsz részt az első alkalmon. Folyamatosan hirdetem meg a jövőben a kezdő paverpol kurzusokat (4 lesz belőle összesen), és legalább kettőn érdemes részt venned ahhoz, hogy a középhaladó paverpol kurzusokba benevezzél. A kezdő csoportokban elsajátított technikák, mesterségbeli fogások, több fontos “apróság” támogat téged ugyanis abban, hogy valóban minőségi kreatív munkát adjál ki a kezedből. Természetesen az a legjobb, ha otthon is folytatod, és tovább alkotsz (ehhez alapanyagot rajtam keresztül be tudsz majd szerezni). Hogy konkrétan mi lesz most május 11-én szombaton, azaz mit csinálunk, mit tanulsz meg a tervezett 4 óra alatt:

 1. elkészíthetsz egy, a fenti fotóhoz hasonló tükröt, ehhez az alapot egy tükörcsempe formájában én adom.  A lényeg az, hogy a tükröt textilekkel körbeágyazzuk, strukturáljuk, díszítjük, festjük stb.

2. egy dobozt újrahasznosítunk (ez lehet fém vagy papír doboz egyaránt, de a felületi mérete nem haladhatja meg az A5-ös papírlap méretét).   A jobb oldalt látható fotón egy kemény kartonból készült, karácsonyi díszdoboz újrahasznosítását látod: saját munkám, és egy közönséges, zöld színű pamut trikót használtam fel hozzá. A dobozodhoz kapsz tőlem ajándékba egy arany színű fém “tallért”, amit az én dobozomon is látsz, de természetesen te is hozhatsz akár külföldi utadról megmaradt fémpénzeket. A többi pedig legyen titok, azaz meglepetés ;-)

 Mi az a többlet, amit még kapsz?

Átadok némi elméleti tudást a színekről, bár a gyakorlaton van a hangsúly természetesen. Fontos tudatosítani, hogy például a színek esetében mit mitől érezünk harmonikusnak, s így mire célszerű törekedned a Paverpol Kreatív Művészeti Iskolám 1. Kezdő Kurzusán. Az elkészítendő 2. dekoratív, textilplasztikával díszített tárgy funkciója szerint PénzVonzó Bőség Doboz lesz, s a pénzvonzáshoz elvégzünk egy kisebb szertartást, illetve pénzvonzó rítus(ok)ról is beszélni fogok. Célom az, hogy a gazdagság-bőségtudatod erősödjön, ezáltal javuljon az anyagi helyzeted is.  Az ugyancsak textilplasztikával díszített tükröd esetében is megbeszéljük, mitől lesz Csoda Tükör! ;-) Amit mindenképpen kapsz még, mert a Paverpol Kreatív Művészet alapvetően erre épül: ökotudatos újrahasznosítást.

Ez alkalommal is látni fogod, hogy szinte bármi lehet e módszer/technika alapja: bármilyen tárgy, sokféle anyag, bár a természetes alapanyagok a legjobbak. Jómagam számára a kreativitás és a spiritualitás mellett az ökotudatosság rendkívül fontos, ezért is lettem azonnal a Paverpol rajongója. És nem utolsó sorban igazán szeretettel várunk családias, bensőséges légkörben, támogató női térben, hogy elkezdd vagy folytasd kreatív életedet.

paverpol Pandi Ani kollazs 3. Kikelet Kreativ Kor 2013 apr. 18 Vas adj 1 feliratosA kreativitás senkinek nem kiváltsága! Ráadásul a Paverpol Kreatív Művészet magyarországi képviselői azt hangsúlyozzák, hogy mindenki művész! Jómagam ezzel maximálisan egyetértek: hiszen mindenkiben lakozik egy művész – kérdés: ki mennyire engedi ezt kibontakozni? A tapasztalat szerint a Paverpol Kreatív Művészet még azokra is nagyon felszabadítóan hat, akik magukat ügyetlennek, kétbalkezesnek tartják. Olvasd csak el mit mond a 3. Kikelet Kreatív Köröm egyik résztvevője, aki a Magyarországon még mindig forradalmian újnak számító Paverol segítségével alkotott:

Nem hittem el, hogy előképzettség nélkül csodálatos dolgokat tudok alkotni, ezzel önbizalmamat erősíteni. Hihetetlennek tűnt, hogy kidobásra szánt dolgokból, csodákat lehet készíteni! A Paverpol módszer új lehetőség az alkotni vágyó kreatív emberek körében……., de ha nem kreatív, akkor is pillanatokon belül azzá válik.

A hatás nem maradt el, aki látta “műveimet”, attól elismerésben részesültem. 

Ajánlom minden alkotó kedvű Nő-társnak, hiszen a sikert a nap végére foghatóan a kezünkben tarthatjuk, köszönhetően magunknak, és nem utolsó sorban Idának, aki a rejtelmek tudója és átadója!
Köszönöm, hogy részt vehettem a “Kikelet Kreatív Kör” c. csoportodban, amely a mai napig hatással van rám.
Szeretetteljes üdvözlettel: Pándi Ani (Bp.)
~~ A fotón Anit láthatjátok az alkotásaival.

Ki alapította a Kikelet Paverpol Kreatív Művészeti Iskolát, és ki vezeti az egyes kurzusokat? 

paverpol oktatoi oklevelellel Chi Katonane Toth Judit kepzok oktatoja Tata 2013 apr 17 szerda vagva DSC09080 Chi*** Csapó Ida Kikelet Paverpol Kreatív Művészeti Iskoláját értelemszerűen jómagam alapítottam, és vezetem ennek keretében a kezdő, középhaladó és haladó kurzusokat. Teszem ezt kreatív lelki egészségőr, azaz mentálhigiénés szakember, illetve az Istennő ökotudatos papnőjeként.

A Paverpol technikáról, amikor először hallottam azonnal utánanéztem, és rögtön beleszerettem. Nagyon rövid időn belül ki is próbáltam, és azonnal feltett szándékom lett, hogy EZT tanítani akarom másoknak is! Elvégeztem a Paverpol Oktatói Tanfolyamot, és immáron hivatalosan is oktathatom Paverpol Kreatív Művészetet.  (A mellékelt fotón az oktatói tanfolyam elvégzése után a kapott oklevéllel Katonáné Tóth Judit társaságában láthatsz, aki hazánkban nemcsak a Paverpol márkaképviseletet látja el, hanem ő jogosult a Paverpol Kreatív Művészet oktatóinak képzésére is.)

Hogy miért akartam azonnal és miért akarom változatlan elszántsággal tanítani a Paverpolt (nevezzük most egyszerűen csak így)? Nézzük tehát, hogy

mi a Paverpol Kreatív Művészet gyakorlásának eredménye?

 • Nagyon gyorsan sikerélményt ad bárkinek is, ezáltal önbizalomnövelő.
 • Látványos, aminek ráadásul gyorsan érzékeled a kézzelfogható eredményét.
 • Lelkessé tesz, felvillanyozza az egész lényedet (az előbbiek hatására is).
 • És mindezek révén az élet elevenségét magát tapasztalod meg azonnal és a saját bőrödön.
 • Boldog órákat adhat neked a Paverpol technika, amikor engeded a saját kreativitásodat áramolni, hagyod hogy a Benned Élő Művész megnyilvánuljon. Csak rajtad múlik!

A lényeg tehát az, hogy örömtelibb, és alkotóbb lehet az életed a korábbiakhoz képest, bővül ugyanis egy új technikával, az ökotudatos és 3dimenziós Paverpol Kreatív Művészettel. Érdemes kipróbálnod a textilplasztikát (és majd a textilszobrászatot is), ezt nyugodtan és jó szívvel ajánlom neked!

A kézzel végzett tevékenység bizonyítottan nagyobb kiegyensúlyozottságot, megelégedettebb életet, több harmóniát, boldog és kreatív pillanatokat hoz neked,  és mindezt teheted ráadásul jó társaságban, támogató létkörben, egy remek aurájú, pozitív kisugárzású lakás hangulatában. Ráadásul most az úttörők között lehetsz, ugyanis az első között vehetsz részt az épp induló Kikelet Paverpol Kreatív Művészeti Iskolám kezdő kurzusán. Ha mindezt te is szeretnéd, akkor tarts velem a 2011. május 11-én szombaton tartandó 1. Paverpol Kezdő Kurzusra !

Teremtsük újra, teremtsük meg az együttlét örömét, a kreatív alkotás közös élményét, még ha ki-ki maga is dolgozik saját tárgyán, másnak vagy magának készítendő ajándékán, hiszen mindig vannak közös találkozási pontok, tapasztalatok és élmények az előzőek tekintetében is. Gyere tarts hát velünk, hogy a fentieket, vagy azok egy részét te is átélhesd. Várlak szeretettel 2013. május 11-én szombaton a Kikelet Paverpol Kreatív Művészeti iskolám 1. kezdő kurzusára az ökotudatosság jegyében is.

FONTOS: csak 8 résztvevőt tudok fogadni! 6 hely már elkelt! Így érdemes mielőbb tájékozódnod, és döntened a jelentkezésedről!

Mikor lesz pontosan és hol?

kikelet Chi kreativ vilagom tavasszal reszlet ablak kozeli adj 1 Chi szignos DSC07698A paverpol kezdő kurzus 2013. május 11-én, szombat 10 és 14 óra között lesz.
Regisztráció 9.50-től.

Helyszín: Budapest, III. kerület Kaszásdülő A pontos címet a jelentkezőknek megadjuk e-mailben a bejutási lehetőséggel együtt. Előzetesen annyit, hogy a megközelíthetőség tömegközlekedéssel legegyszerűbben a HÉV Kaszásdülő megállójától lehetséges.

Kapcsolattartás: ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566

Ez mind szép, de mennyibe kerül? 

A részvételi díj bruttó 5.800,- Ft 4 óra hosszára. Azért  ennyi,  mert szükség van megfelelő mennyiségű Paverpolra, többféle kellékre, mint  amit a szokásos Kreatív Körökön használtunk eddig.
Az ár tartalmazza a helyszínen felhasznált anyagokat, a tükörcsempét én adom az alkotásodhoz, és amit elkészítesz, azt természetesen magaddal viheted. Hozzál magaddal otthonról egy újrahasznosítható papír vagy fémdobozt,  illetve díszítéshez, amit te szeretnél használni,  vagy maradék ruhaanyagot, csipkét – minden olyasmit, amire amúgy nem kell költened, és szívesen újrahasznosítanád. Természetesen én magam is szolgálok ezekkel, hogy legyen elegendő választék (egyébként is az a tapasztalat, hogy a másé sokszor izgalmasabb, érdekesebb, ezért is érdemes alkalmasint bedobni a közösbe, amit feleslegesnek ítélünk/gondolunk, mert gyakran “kincseket” kapunk/lelünk cserében ;-)).

Teára vendégem vagy – ha kedved van: többféléből tudsz majd választani.
Ha hozol magaddal ennivalót, azt el tudod fogyasztani a helyszínen, melegítésre is van lehetőség.

Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566

Kik kaphatnak ajándékot?

A Fürgén Fizetők, azaz azok, akik a jelentkezésüket követően 3 banki napon belül eljuttatják hozzánk részvételi díjukat ők további ajándékokat kapnak, nevezetesen:

 • gipsz figurát, amit későbbi PaverPol alkotásaidhoz felhasználhatsz (v. bármi más technikához, ha azt szeretnéd) dekupázs szalvéta kíséretében,
 • vidám, rajzos arcocskákból egy papírkártya-gyűjteményt, amiknek a nézegetése garantáltan felvidít. :-)

Hányan jöhetnek?

paverpol 3. kikelet kreativ kor 2013. apr. 28 Vas csoportkep DSC09444FONTOS tudnod, hogy a létszám limitált! Maximum 8 főt tudok fogadni! A létszám állásáról itt a honlapon folyamatosan informálódhatsz, illetve a hírlevélből is. 6 hely már elkelt!
A lényeg: amíg itt alább látod a jelentkezési űrlapot, addig még tudsz jelentkezni. Ezek az alkalmak családias hangulatban, afféle “lakás-tréningként” zajlanak, és csak a kis létszám biztosítja a szükséges meghittséget.
Javaslom, ha úgy érzed megérintett ez a lehetőség, akkor mielőbb foglald le a részvételi díj előre utalásával a helyedet. (A mellékelt fotón egy korábbi paverpolos csoportomat láthatod, hasonlóan kis létszámban és a mostani kurzus helyszínén egyébként.)

Most úttörő lehetsz, mert még mindig az elsők között tanulhatod meg a Magyarországon még forradalmian újnak számító Paverpol technikát – csatlakozz hát hozzánk a Kikelet Paverpol Kreatív Művészeti Iskola indulásánál!
Ezúttal is egy új izgalmas folyamat része lehetsz, amit együtt élünk át. Remélem, hogy hamarosan találkozunk személyesen :-)

Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566.

A jelentkezésed után kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz ezzel véglegesíted a programra való feliratkozásodat.

Ha megszólítva érzed magad, akkor töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot, és tarts velem a Kikelet Paverpol Művészeti Iskola 1. kezdő kurzusára 2013. május 11-én, szombaton:

Teljes név:*
Keresztneved vagy beceneved (ahogy szólíthatunk):*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Mobilszámod (szervezés miatt kérjük):*
Vezetékes telefonszámod/Skype-od (szintén szervezés miatt kérjük – ha nincs, akkor írd be ezt):
Részvételi díj: bruttó 5.800,- Ft (jelöld be, kérlek…):* bruttó 5.800,- Ft
Számlázási név és cím irányítószámmal:*
Megjegyzés/üzenet:

Ha elküldted a jelentkezésedet, utána kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz ezzel véglegesíted a programra való feliratkozásodat.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566