Rongyból csodát? Gyors, látványos eredmény, boldogság hormon Paverpollal!

“A kiegyensúlyozott, teljes élethez nélkülözhetetlen, hogy rátaláljunk a kreatív elemünkre.” ~ Sir Ken Robinson

És igen: lelkesít, felvillanyoz, gyorsan hoz látványos eredményt, így aztán igazán boldoggá is tesz! Mert segítségével rátalálsz v. megerősíted a benned lévő kreatív elemet, kreatív lényt!

Hogy miről van szó? Azaz mit jelent az, hogy rongyból csodát tudsz alkotni? Nézzük rögtön ezt is:

Mi az a Paverpol textildekorációs, textilplasztika, vagy másképpen Paverpol Kreatív Textil Művészet?

paverpol_teas_doboz_csukva_chi_kez_kreativ_adj_1_1368660744A Paverpol termékcsalád újdonságként került Magyarországra, s ezzel forradalmasította a kreativitásban rejlő lehetőségeket mindenki (!) számára. Tehát nemcsak a művészeknek, hanem az átlagos, hétköznapi, de kreatív késztetésű emberek, a hobbi alkotók számára is. A termék nem más, mint egy levegőre száradó speciális keményítő és ragasztó anyag. Ezt textil, papír, selyem, puha bőr, gipsz és más természetes anyagokkal lehet felhasználni.

A Paverpol Kreatív Textil Művészet azért is örvend nagy népszerűségnek, ahol elterjedt vagy már terjedőben van, mert megunt ruhanemű, már nem használt kiegészítők, otthon heverő lim-lomok, kacatok nyernek új értelmet, tehát a Paverpol az újrahasznosítás, az ökodizájn lehetőségét is magában foglalja a kreativitás mellett. Adott esetben még drót, alufólia az, ami segíti egyedi műalkotások, ajándék-, illetve dísztárgyak létrehozását alkotójuknak.

Készíthetünk vele domborműveket, ékszereket, kül- és beltéri szobrokat, és a már említett ajándéktárgyakat is – csak a képzeletünk szab határt a kreatív felhasználásának. De többnyire az a tapasztalat, hogy a Paverpol inkább felszabadítja a képzeletet, és árad a kreativitásunk miközben önfeledten alkotunk.

A termék maga is öko termék, ugyanis emberre, állatra és a környezetre teljesen ártalmatlan.

Tehát egy Magyarországon még mindig forradalmian újnak számító kreatív módszerrel ismerkedhetsz meg, s kaphatsz ezzel kapcsolatban információkat az általam létrehozott Paverpolhírlevélre, csoportba feliratkozva. Itt ingyenes és fizetős lehetőségekről egyaránt információhoz jutsz: küldök számodra egy ingyenes hírlevélsorozatot a Paverpollal kapcsolatban, és informállak az éppen aktuális kreatív paverpolos kurzusaimról is.
A hírlevélre való feliratkozás nem jelent számodra kötelezettséget, bármikor le tudsz róla iratkozni (én természetesen azt szeretném, ha maradnál :-)).

paverpol Holdasszonyok csoportkep 2013 okt. 19 mosolygos adj 1Még lelki gazdagodásodat is segíti, kiegyensúlyozottabbá is tehet a kreatívitás, a kézműves tevékenység, biztos vagyok benne, mert ez saját tapasztalatom. De ezt látom sok-sok ügyfelemen is, akikkel már rengeteg önfeledt és boldog órát töltöttünk együtt.  Akkor amikor közösen = kis csoportban paverpolozással alkottunk.
Mitöbb a kézműves kreativkodás lassítja az öregedést, és az agyat is frissebben tartja. :-)

Gyere, tarts velem, tarts velünk!

Ha megszólítva érzed magadat, akkor iratkozz fel a paverpolos textildekorációs hírlevelemre itt:

Teljes név:*
Keresztneved vagy beceneved (ahogy szólíthatunk):*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Irányítószámod:*
Mobilszámod (nem kötelező!):
Megjegyzés/üzenet: