Segíti vágyaid beteljesítését! Textilszobor készítésére = spirituális kézműveskedésre várlak 2014. április 26-án szombaton!

Álló textilszobrot is tudsz készíteni a paverolos textildekorációval!
És ha a vágyadnak megfelelő nőalakot alkotod meg, illetve képzeletbeli, vagy nevezheted spirituális kísérődnek is, akkor még kivánságbeteljesítő segítőd is lesz!  ;-)
Rongyból csodát – ezúttal tehát textilszobor megalkotásával! 5 hely van még!

Erre a  haladó paverpolos textilplasztikai kurzusra akkor célszerű jönnöd, ha legalább egy alapozó/kezdő kurzuson voltál már nálam, s kész vagy arra, hogy elkészítsd az első textilszobrodat egy álló női alak formájában. De ha van rendszeres kreatív praxisod, azaz rendszeresen végzel valamilyen kreatív hobbit vagy művészeti tevékenységet folytatsz, és igencsak vállalkozó szellemű vagy, akkor is jelentkezhetsz. :-)

paverpol ezust szurka lady chi kreativ adj. 1Álló textilszobrot = nő alakot készítését tudod megtanulni a haladó kurzuson 2014. április 26-án szombaton. Hogy miről van szó pontosabban arra itt láthatsz jobbra egy példát tőlem… A haladó kurzuson ehhez hasonlót te is elkészíthetsz, persze lehet más a mozdulata, a ruhája formája, a színezése, a fejének befedése (majd mutatok még további példákat).. Ez idő-, anyag- és eszközigényesebb, mint a többi paverpolos kreatív kurzus, ezért hosszabb időtartamban is tartom az alapozó/kezdő kurzusokhoz képest.

A Paverpol technika forradalmian új még Magyarországon, és még mindig az elsők között lehetsz, aki elsajátítja, mert még sokan nem ismerik, terjedőben van még csak itthon. Meg ne ijedj: semmilyen előzetes tudás nem szükséges hozzá. Sőt! Bármilyen hihetetlennek tűnik számodra fényképeken láthatóhoz alkotásokat te is elkészíthetsz, ehhez használjuk a Paverpol textil keményítő-ragasztót. És te is képes vagy ilyen alkotásokra, nekem elhiheted!

Ráadásul sokszor hasznavehetetlennek ítélt, vagy otthon heverő dolgok (maradék ruhaanyagok, bizsuk, gyöngyök, kagylók stb.) felhasználásával, azaz ökotudatos újrahasznosításával. Viszont folytatásként nézzük meg a következőt (vagy ha olvastad már ezt az ismertető szöveget, akkor ugorj a következő kiemelt címekhez):

Mi az a Paverpol?

A Paverpol termékcsalád újdonságként került Magyarországra, s ezzel forradalmasította a kreativitásban rejlő lehetőségeket mindenki (!) számára. Tehát nemcsak a művészeknek, hanem az átlagos, hétköznapi, de kreatív késztetésű emberek, a hobbi alkotók számára is. A termék nem más, mint egy levegőre száradó speciális keményítő és ragasztó anyag. Ezt textil, papír, selyem, puha bőr, gipsz és más természetese anyagokkal lehet felhasználni.

A Paverpol azért is örvend nagy népszerűségnek, ahol elterjedt vagy már terjedőben van, mert megunt ruhanemű, már nem használt kiegészítők, otthon heverő lim-lomok, kacatok nyernek új értelmet, tehát a Paverpol az újrahasznosítás, az ökodizájn lehetőségét is magában foglalja a kreativitás mellett. Adott esetben még drót, alufólia az, ami segíti egyedi műalkotások, ajándék-, illetve dísztárgyak létrehozását alkotójuknak.

Készíthetünk vele domborműveket, ékszereket, kül- és beltéri szobrokat, és a már említett ajándéktárgyakat is – csak a képzeletünk szab határt a kreatív felhasználásának. De többnyire az a tapasztalat, hogy a Paverpol inkább felszabadítja a képzeletet, és árad a kreativitásunk miközben önfeledten alkotunk.

A termék maga is öko termék, ugyanis emberre, állatra és a környezetre teljesen ártalmatlan.

Kiket várok a 2014. április 26-án szombaton Budapesten tartandó haladó paverpolos textilszobrászat kurzusra?

 1. Elsősorban azokat várom, akik el akarnak sajátítani egy új technikát egy új alapanyag-család segítségével, és már kreatív késztetésűek, hobbiként vagy fő hivatásként alkotó életstílust élnek, és szívesen bővítenék a palettájukat (lehet, h. annyi kísérletezés után MOST fogsz rá találni arra a technikára, kreatív alapanyagra, amit mindig is kerestél, még EZ  is könnyen megeshet, ahogy másokkal is megtörtént EZ már – pl. velem is :-))
 2. Kimondottan várok olyanokat, akik kétbalkezesnek hiszik/tudják magukat. Hogy miért? Hogy áttörjük meglévő hiedelmeidet, mert ez tényleg könnyen megtörténhet!
 3. Várom azokat is, akiknek a kézzel fogható kreativitás jelen volt valaha/valamikor a hétköznapjaikban, és immáron újra elővennék. Hogy miért? Mert itt egy ragyogó új lehetőség: új módszert kipróbálni már ismert anyagokon/anyagokkal, tárgyakon/tárgyakkal. Garantálom neked is, hogy nagyon fogod élvezni, és újra a hétköznapjaid része lehet a kreatív ténykedés a Pavarpol Kreatív Művészet révén!
 4. És várom azokat is, akik jártak már nálam paverpolos kreatív művészeti kurzuson, mert ezúttal teljesen új tárgyakat készítünk, s új módszert is tanulhatsz, illetve haladóbb szintre emelheted a paverpolos tudásodat! :-)

FONTOS: a LÉTSZÁM LIMITÁLT! Max. 9 főt tudok fogadni a kreatív paverpolos kurzusra 2014. április 26-án szombaton Budapesten! 5 hely van még!

Kiknek NEM való?

Azoknak nem való,

 • akiknek a saját kézügyességéről alkotott hitrendszere megingathatatlan,
 • akik nehezen fognak bele bármilyen új dologba,
 • akik tisztaságmániásak, és ódzkódnak attól, hogy a kezük ragacsos legyen bármilyen anyagtól (bár kesztyűt használni lehet természetesen, de vannak munkafolyamatok, amikor jobb enélkül dolgoznod, és óhatatlanul festékes, ragasztós, paverpolos lehetsz :-)),
 • akik nem szívesen osztoznak az alkotás folyamatában másokkal, s a saját ötleteiket mindenhatónak vélik, így nem szívesen merítenek mások tippjeiből,
 • akik nehezen fogadják el a vezetést olyan területen, amit még sosem próbáltak, v. ha próbálták már, akkor kevésbé nyitottak új megoldásokra, lehetőségekre, ötletekre, tippekre stb.

Mi a 2014. április 26-i szombatati paverpolos textilszobrászati kreatív kurzus részletesebb programja?

Előzetesen annyit, hogy a  paverpolos kreatív műhelyben általam átadott és általam kipróbált mesterségbeli fogások, több fontos “apróság” támogat téged abban, hogy valóban minőségi kreatív munkát adjál ki a kezedből. Természetesen az a legjobb, ha otthon is folytatod, és tovább alkotsz (ehhez alapanyagot, nekem jól bevált kellékeket tőlm/rajtam keresztül be tudsz majd szerezni).

Nézzük, hogy konkrétan mit tudsz készíteni  április 26-án szombaton a paverpolos kurzuson:.

paverpol bronz lady lepcson kovacsolt vas korlat hatter Chi kreativ adj. 1

álló textilszobrot = nő alakot készítését tudod megtanulni – s erre itt láthatsz jobbra egy további példát tőlem…

 • megtanulod elkészíteni a szoborhoz szükséges vázat,
 • felöltözetjük textileket, ruhaanyagok újrahasznosítva paverpolos textilkeményítő-ragasztó segítségével,
 • díszítjük ízlésednek és késztetésednek megfelelően (ehhez lehet használni gyöngyöket, strasszokat, csipkéket, kagylókat, színes köveket, megunt bizsukat, amiből nálam is lesz, de te is hozhatod a sajátjaidat stb.)
 • festjük (patinázzuk, antikoljuk), hogy még jobban kiemeljük a formákat stb.

A Paverpol textilkeményítő-ragasztó segítségével kültéren is elhelyezhetőek a textilszobrok, bár ilyenkor célszerű matt vagy fényes lakkal is bevonni. Sok kertben, balkonládán megtalálhatóak világszerte már a paverpolos szoboralakok, kis szobrocskák.

A haladó kurzuson a fotón látható női alakhoz hasonlót te is megtanulsz elkészíteni. Ez idő-, anyag- és eszközigényesebb, ezért hosszabb is időtartamban a mostani alkalom az alapozó/kezdő kurzusokhoz képest.

Mi az a többlet, amit még kapsz?

Amit mindenképpen kapsz, mert a Paverpol Kreatív Művészet alapvetően erre épül: ökotudatos újrahasznosítást. Ez alkalommal is látni fogod, hogy szinte bármi lehet e módszer/technika alapja: bármilyen tárgy, sokféle anyag, bár a természetes alapanyagok a legjobbak. Nekem a kreativitás és a spiritualitás mellett az ökotudatosság mint érték rendkívül fontos, ezért is lettem azonnal a Paverpol rajongója! :-)

Megemelt rezgésszint a közös örömteli alkotás révén szinte garantált!
Családias, bensőséges légkörben, támogató női térben zajlanak a kreatív programjaim ~ ide várlak szeretettel, hogy elkezdd vagy folytasd kreatív életedet.

A kreativitás senkinek nem kiváltsága!
Ráadásul a Paverpol Kreatív Művészet magyarországi képviselői azt hangsúlyozzák, hogy mindenki művész! Jómagam ezzel maximálisan egyetértek: hiszen mindenkiben lakozik egy művész – kérdés: ki mennyire engedi ezt kibontakozni. A tapasztalat szerint a Paverpol Kreatív Művészet még azokra is nagyon felszabadítóan hat, akik magukat ügyetlennek, kétbalkezesnek tartják.

Olvasd csak el mit mond egyik résztvevőm, aki a Magyarországon még mindig forradalmian újnak számító Paverol segítségével alkotott:

Olah Emese FB portre“Egy ideje figyeltem Ida szebbnél-szebb paverpolos technikával készült alkotásait és felébredt bennem a vágy, hogy szeretném megtanulni. Örültem a lehetőségnek és elsőként jelentkeztem 2013-ban az első őszi kurzusra.
Meglepett a könnyed elkészítési mód! Mindenkinek ajánlom, akiben csak egy pici alkotó vágy is él, hiszen bárki (!) azonnal sikert tud elérni vele! Igen, bárki, csak bátran álljatok neki.
Határtalan fantáziát látok benne. Azóta fejben már sok ötletem megszületett, amit szeretnék megvalósítani. Könnyű elkészíteni, azonnali siker, kreativitás, újrahasznosítás – így tudom összefoglalni.” ~ Oláh Emese – Budapest (www.morrison.hu)

Itt pedig 2 videót tudsz megnézni ~ mindkettőben egy-egy álló női textilszobrot mutat be alkotója.

Árva Tóth Ildikó “nőiesre vette a formát” ;-):

Ráduly Judit is érzelemtelítetten mesél átélt élményeiről miközben alig hiszi, hogy tényleg ő alkotta ezt a paverpolos női szoborcsodát?

Nos, ilyen textilszobrokat te is tudsz készíteni, illetve valami hasonlót biztosan!
Tarts velünk 2014. április 26-án szombaton!

Ki alapította a Kikelet Paverpol Kreatív Művészeti Iskolát, és ki vezeti az egyes kurzusokat?

paverpol oktatoi oklevelellel Chi Katonane Toth Judit kepzok oktatoja Tata 2013 apr 17 szerda vagva DSC09080 Chi*** Csapó Ida Kikelet Paverpol Kreatív Művészeti Iskoláját értelemszerűen jómagam alapítottam, és vezetem ennek keretében a kezdő, középhaladó és haladó kurzusokat. Teszem ezt kreatív lelki egészségőr, azaz mentálhigiénés szakember, illetve az Istennő ökotudatos papnőjeként.

A Paverpol technikáról, amikor először hallottam azonnal utánanéztem, és rögtön beleszerettem. Nagyon rövid időn belül ki is próbáltam, és azonnal feltett szándékom lett, hogy EZT tanítani akarom másoknak is! Elvégeztem a Paverpol Oktatói Tanfolyamot, és jó egy éve hivatalosan is oktatom Paverpol Kreatív Művészetet. (A mellékelt fotón az oktatói tanfolyam elvégzése után a kapott oklevéllel Katonáné Tóth Judit társaságában láthatsz, aki hazánkban nemcsak a Paverpol márkaképviseletet látja el, hanem ő jogosult a Paverpol Kreatív Művészet oktatóinak képzésére is.)

Hogy miért akartam azonnal és miért akarom változatlan elszántsággal tanítani a Paverpolt (nevezzük most egyszerűen csak így)? Nézzük tehát, hogy

mi a Paverpol Kreatív Művészet gyakorlásának eredménye?

 • Nagyon gyorsan sikerélményt ad bárkinek is, ezáltal önbizalomnövelő.
 • Látványos, aminek ráadásul gyorsan érzékeled a kézzelfogható eredményét.
 • Lelkessé tesz, felvillanyozza az egész lényedet (az előbbiek hatására is).
 • És mindezek révén az élet elevenségét magát tapasztalod meg azonnal és a saját bőrödön.
 • Boldog órákat adhat neked a Paverpol technika, amikor engeded a saját kreativitásodat áramolni, hagyod hogy a Benned Élő Művész megnyilvánuljon. Csak rajtad múlik!

A lényeg tehát az, hogy örömtelibb, és alkotóbb lehet az életed a korábbiakhoz képest, bővül ugyanis egy új technikával, az ökotudatos és 3dimenziós Paverpol Kreatív Művészettel. Érdemes kipróbálnod a textildekorációt: először textilplasztikát és majd a textilszobrászatot is, ezt nyugodtan és jó szívvel ajánlom neked!

A kézzel végzett tevékenység bizonyítottan nagyobb kiegyensúlyozottságot, megelégedettebb életet, több harmóniát, boldog és kreatív pillanatokat hoz neked, és mindezt teheted ráadásul jó társaságban, támogató létkörben, egy remek aurájú, pozitív kisugárzású lakás hangulatában. Ráadásul most még mindig az úttörők között lehetsz e kreatív módszer elsajátításával vagy megszerzett paverpolos tudásod továbbmélyítésével, gazdagításával. Ha mindezt te is szeretnéd, akkor tarts velem a 2014. április 26-án paverpolos textilszobor-készítésre!

Teremtsük újra, teremtsük meg az együttlét örömét, a kreatív alkotás közös élményét, még ha ki-ki maga is dolgozik saját tárgyán, másnak vagy magának készítendő ajándékán, hiszen mindig vannak közös találkozási pontok, tapasztalatok és élmények az előzőek tekintetében is.

FONTOS: max. 9 résztvevőt tudok fogadni! Így érdemes mielőbb tájékozódnod, és döntened a jelentkezésedről, mert előzetesen 3-4 helyre már a meghirdetés előtt voltak jelentkezők! Itt mindig látod a létszámállást, folyamatosan frissítem ugyanis. Illetve amíg az oldal alján megtalálható a jelentkezési űrlap addig lehet jelentkezni.
5 hely van még!

Mikor lesz pontosan és hol?

kikelet Chi kreativ vilagom tavasszal reszlet ablak kozeli adj 1 Chi szignos DSC07698

A paverpol haladó kurzus 2014. április 26-án, szombaton 10 és 15 óra óra között lesz. Regisztráció 9.55-től.

Helyszín: Budapest, III. kerület Kaszásdülő
A pontos címet a jelentkezőknek megadjuk e-mailben a bejutási lehetőséggel együtt.

Előzetesen annyit, hogy a megközelíthetőség tömegközlekedéssel legegyszerűbben a HÉV Kaszásdülő megállójától lehetséges.

Kapcsolattartás: ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566

Ez mind szép, de mennyibe kerül?

A részvételi díj a haladó paverpolos kurzuson 2014. április 26-án bruttó 8.500,- Ft 5 óra hosszára, de már 4.000,- Ft előleggel tudsz foglalni! Jó volna, ha nem sietnél el a kurzusról, mert ha nem fejezed be a textilszobrodat netán (bár én azon leszek, h. ne így történjen), akkor még maradhatsz max. fél órát.

Azért ennyibe kerül egyébként ez a textilszobor-készítő paverpolos kurzus, mert szükség van megfelelő mennyiségű paverpolos textilkeményítő-ragasztóra, többféle kellékre, mint amit a korábban paverpolos kurzusokon használtunk eddig, és hosszabb időre is.

FONTOS! A helyedet tehát  már az előleg = 4.000,- Ft előreutalásával is tudod foglalni, a fennmaradó részt pedig majd a helyszínen rendezzük, de egy összegben előre is utalhatsz (bruttó 8.500,- Ft)

Az ár tartalmazza a helyszínen felhasznált anyagokat (a textilszobor vázát, gipsz arcot, a Paverpol textilkeményítő-ragasztót stb.), és amit elkészítesz, azt természetesen magaddal viheted. Hozhatsz magaddal otthonról különböző textileket, függönyanyagot stb., amit már nem akarsz használni, illetve díszítéshez, amit te szeretnél alkalmazni. Szóval minden olyasmit, amire amúgy nem kell költened, és szívesen újrahasznosítanád. Természetesen én magam is szolgálok ezekkel, hogy legyen elegendő választék (egyébként is az a tapasztalat, hogy a másé sokszor izgalmasabb, érdekesebb, ezért is érdemes alkalmasint bedobni a közösbe, amit feleslegesnek ítélünk/gondolunk, mert gyakran “kincseket” kapunk/lelünk cserében ;-)).

Teára vendégem vagy – ha kedved van: többféléből tudsz majd választani.
Ha hozol magaddal ennivalót, azt el tudod fogyasztani a helyszínen, melegítésre is van lehetőség.

Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566

Kik kaphatnak ajándékot?

A Fürgén Fizetők, azaz azok, akik a jelentkezésüket követően 3 banki napon belül eljuttatják hozzánk részvételi díjukat ők további ajándékokat kapnak, nevezetesen:

 • olyan egyszínű,
 • olyan mintás anyagokból egy csomagot, amely kiváló a paverpolos textildekorációhoz.Javaslom, hogy jelentkezésed után mielőbb indítsd el az utalást, s ne feledd: elég most az előleg előreutalásával lefoglalni a helyedet! A maradék összeget elég lesz, ha a helyszínre hozod október 19-én, szombaton.

Hányan jöhetnek?

paverpol Holdasszonyok csoportkep 2013 okt. 19 mosolygos adj 1FONTOS tudnod, hogy a létszám limitált! Maximum 9 főt tudok fogadni!

A létszám állásáról itt a honlapon folyamatosan informálódhatsz, illetve a hírlevélből is. A lényeg: amíg itt alább látod a jelentkezési űrlapot, addig még tudsz jelentkezni.
5 hely van még!

Ezek az alkalmak családias hangulatban, afféle “lakás-tréningként” zajlanak, és csak a kis létszám biztosítja a szükséges meghittséget.

Javaslom, ha úgy érzed megérintett ez a lehetőség, akkor mielőbb foglald le a részvételi díj előre utalásával a helyedet. (A mellékelt fotón egyik paverpolos csoportomat láthatod, hasonlóan kis létszámban és a mostani kurzus helyszínén egyébként.)

Most úttörő lehetsz, mert még mindig az elsők között tanulhatod meg a Magyarországon még forradalmian újnak számító Paverpol technikát, illetve továbbmélyítheted korábban már megszerzett paverpolos tudásodat – csatlakozz hát hozzánk! Ezúttal is egy új izgalmas folyamat része lehetsz, amit együtt élünk át. Remélem, hogy hamarosan találkozunk személyesen :-)

Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566.

A jelentkezésed után kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz ezzel véglegesíted a programra való feliratkozásodat.

Ha megszólítva érzed magad, akkor töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot, és tarts velem önfeledt és örömteli kreatívkodásra 2014. április 26-án paverpolos textilszobrot készíteni!

Teljes név:*
Keresztneved vagy beceneved (ahogy szólíthatunk):*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Mobilszámod (szervezés miatt kérjük):*
Vezetékes telefonszámod/Skype-od (szintén szervezés miatt kérjük – ha nincs, akkor írd be ezt):
{mezo_Részvételi díj: bruttó 8.500,- Ft (bruttó 4.000, Ft előleggel vagy bruttó 8.500,- Ft teljes összeg utalásával történik a helyfoglalás)} ~ jelöld be a gombot!* bruttó 8.500,- Ft
Számlázási név és cím irányítószámmal:*
Megjegyzés/üzenet:Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.
Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566