Szeretet, Fény, Gazdagság… Tízmilliószoros Női Teremtő Nap 2012. 02. 22-én a GazdagNőknél!

Már csak a harmadik legkedvezőbb árú jegyekből van!

Szeretet, félelem. EZ a kettő nem létezik együtt – úgy értem, hogy képtelen vagy mindkettőt egyszerre érezni, mert kioltják egymást. Vagy a Szeretetet érzed, vagy a félelmet, a szorongást, tehát a negatív dolgokat.

A Teremtést a Szeretet magas rezgés szintje támogatja. És erre jobban szüksége van a Világnak, s benne nekünk magunknak is, embertársainknak, FöldAnyának, mint valaha. Ezért lesz EZ, azaz a Szeretet, illetve a félelem, a negatív érzések átfordítása pozitívba, mindent átölelő, feltétel szabás, elvárás nélküli Szeretetbe a központi témája a GazdagNők idei évi első Tízmilliószoros Női Teremtő Napjának. Ezt 2012. 02. 22-én, szerdán tartjuk Budapesten – azért ekkor, mert ez az idei év első buddhista Tízmilliószoros Teremtő napja.

Belülről indulunk kifelé ezúttal is, mint mindig. Sőt: a palettára felkerül a Hoponopono is, azaz a teljes felelősségvállalás azért is, ami a külső világunkban történik.

Gyógyítani, szeretni fogjuk magunkat, és a külvilágból hozzánk érkező impulzusokat, az emlékeinket – legyen szó EGÉSZségünkről, a pénzről, a kapcsolatainkról, a munkánkról/hivatásunkról, a szabadidőnkről, az álmainkról és a vágyainkról, a családunkról stb. Mindehhez kapcsolódunk egy idei évi új, de immáron hagyományosnak számító programunkkal (évente kétszer, az év első és 2. felében tartunk ilyen Tízmilliószoros Női Teremtő Napokat évek óta rendszeresen) – tarts hát velünk kedves NőTársunk! ;-)

FONTOS: használati “utasítás” :-) az olvasáshoz. A lényeg: hosszú ismertetőre számítsál itt alább, mert alaposan le akartam írni mindent, hogy jó döntést tudjál hozni. Javaslom, hogy ülj a szokásos frissítőddel a számítógéped elé, és úgy olvasd az alábbiakat. Hogy gyorsabban tudjál haladni, ezért zölddel kiemeltem a főbb témák címeit, de más kiemeléseket is alkalmaztam, hogy akár pásztázva tudjál haladni, ha így érzed/gondolod/látod jónak. A jelentkezési lap az oldal legalján található, ha esetleg már egyből azt keresnéd elsőre :-), vagy az újbóli visszatérésnél.

Nézzük is rögtön ezt:

Különleges nap lesz 2012. 02. 22-e! Miért?

1. Tízmilliószoros Teremtő Nap ez a nap a tibeti buddhisták szerint.

Minden teremtésünk 10 milliószoros erővel hat vissza ránk ezeken a napokon – tartják. A pozitív teremtő energiák és a negatív teremtő energiák éppúgy felerősödnek, ezért nagyon oda kell figyelnünk a gondolatainkra, szavainkra, tetteinkre… minden nap, de ezeken a napokon különösen :) Amit teremteni szeretnél az életedben – fontos, hogy erre gondolj! EZ lesz az egész napunk fókuszában, mégpedig úgy, hogy a teremtés “hogyan”-ját, csínját-bínját vesszük végig – természetesen nemcsak elméletben, hanem gyakorlatokkal, mágikus praktikákkal ;-). Tehát hozd a bal agyféltekéden kívül a jobb agyféltekédet is, egymást támogató kapcsolatukra épp úgy szükség lesz, mint a racionális, lelki és spirituális megközelítés egységére, holisztikus szemléletmódra. Ezek összhangja a sikeres teremtés alapja – ezt fontos észben tartanod, de szívedben és lelkedben is.

A nagy terheid feloldását is érdemes erre a napra időzíteni – így hangzik a további javaslat, amit az interneten is több helyütt olvashatsz. Abszolút egyet értek vele. Ezt is megtesszük Tizmilliószoros Női Teremtő Napunkon 2012. február 22-én szerdán! Tehát ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel saját magaddal, az egészséggel, a pénzzel, a kapcsolataiddal, a családoddal, a külvilággal kapcsolatban, ez sem baj, de nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket. Tízmilliószoros erővel engedheted el őket – vétek lenne kihagyni, igaz? ;-)

2.  Számmisztikailag is figyelemre méltó ez a sok-sok kettes ;-): 2012. 12. 22.

A nőkhöz gyakran rendelik a 2-es számot, de ez az együttműködés és az egyensúly száma is. Teremtsünk hát közösen = együttműködve, egyesnyúlra törekedve, mégpedig egy rendkívüli női napot! Tudod a nőket teremtésnek :-) is hívják – tán nem véletlenül! ;-)

3. ÚjHold ideje lesz ekkor: indul a Növekvő Hold…

Ez a Hold ciklus kiválóan alkalmas az elindulásra, az Új megteremtésére, a kezdésre, a női energiák által támogatott Kezdetekre. S mivel éppen indul a Növő Hold ciklusa is, mi, nők elkezdhetünk NŐni ott és abban, amire bensőnkből igazán vágyunk.

Ezen a napon használni fogunk szertartásos elemeket is, mégpedig ezért:

“Ha életünkben lezárunk egy szakaszt, legyen az jó, vagy rossz, mindenképp jelöld meg annak a szakasznak a végét egy szertartással tudatosan, mert ha nem teszed, akkor megjelölöd tudat alatt, de akkor félelemmel, fájdalommal.” – Marianne Williamson 

Lezárunk tehát bizonyos dolgokat az életünkben, amihez szorongás, félelem, negatív visszahúzó erők tapadnak (legyen a miénk vagy másoké), és mivel tudatosan tesszük ezt = azaz Tudatosan Teretmünk, ezért nem szabotálunk semmit sem tudattalanul félelemmel és/vagy fájdalommal, keserűséggel telítetten, hanem átitatjuk magunkat, egymást, másokat, a Világot is Fénnyel, Szeretettel, magasabb rezgés szinttel.


Kik vezetnek téged, és miért hallgass rájuk?

Chi*** Csapó Ida vagyok, női önismereti tréner, nők és pénz specialista, az Istennő papnője.
Utóbbi küldetésemmel a női spiritualitás kiteljesedését támogatom – jómagam is azt vallom ugyanis, hogy szellemi lények vagyunk – testben (és nem fordítva). 2012-t fordulópontnak érzem/érzékelem a saját életemben is, s ennek bizonyos megnyilvánulásait, bennem feltörekvő mozzanatait ki kell vinnem a külvilágba.

Ezt a napot velem fogod tölteni, és vezetlek, ha hagyod. Átadok neked mindent, amit ennek a napnak a különleges energetikája, magas rezgés szintje megkíván. Segítségül hívom papnői mivoltomat, legújabb eszközeim egyikét: a tibeti éneklő hangtálakat (amik egyébként Nepálban készültek 7 fém ötvözetéből), és elhozom neked a múltamból felragyogó Fényadó mivoltomat is.

Biegelbauer Pállal a ’90-es években Zalaegerszegen töltött órák mostanában gyakran eszembe jutnak: a fényadó tanfolyama, az előadásai, a beszélgetések vele. És a Fényadásaink az SZMK Teaházában, odahaza a Pálóczi utcai lakásunkban, és A FényAdó(k) imája (401). Ez utóbbi a közös napunk szellemiségét, rezgését mind áthatja majd reményeim szerint, legyen szó olyan prózai dolgokról, mint pénzteremtés, vagy lelki és szellemi gazdagság.

Nyitottságod, a belső tudásodat, támogató energiádat örömmel fogadom/fogadjuk, amivel Te is meg tudod emelni ezt a rendkívüli Női Teremtő Napot. Mély meggyőződésem változatlanul ugyanis, hogy mindig mindenki mindent tud – én eszköz vagyok, lehetek számodra abban, hogy megmutassam neked a benned lévő tudást, közösen felszínre hozzuk ezt.

Természetesen ezen a napon támogató stáb is lesz mellettem, velem – a valóságos és a láthatatlan ;-) világból egyaránt.

Majoros Melinda vagyok. Ha megkérdezik tőlem, hogy mivel foglalkozom igazán szívesen, ez a legjobb válaszom: mandalafestő, Bach-virágterápia és csakra-terápia tanácsadó vagyok.

Szeretem a szépet, a művészetet, az érzelmeket/érzéseket. Eddigi utam során oly’ csodás módszereket tanulhattam meg és használhatom őket a mindennapi életemben, amik nem csak a gyógyulást, de a szépséget és a teremtést is elhozták nekem. Megtapasztalhattam és láthattam, mind magam, mind mások életében a Bach-virágeszenciák szeretetteljes, gyengéd érintését/gyógyítását; a csakrákkal való munka áldásos gyógyító és teremtő erejét; és a mandalákban rejlő erőt, szépséget és tudatosságot.

Hitvallásom, ami (úgy érzem) legjobban leírja az életünket:
Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmetesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás és a legcsodálatosabb élmény!
Ehhez a csodálatos utazáshoz és találkozáshoz számtalan eszköz áll a rendelkezésünkre, melyek segítenek minket abban, hogy minél inkább eljussunk oda, ahová mindannyian vágyunk, még pedig önmagunkhoz!

Ezen a csodálatos Tízmilliószoros napon a csakrák világába foglak elkalauzolni.
A csakráid megismerésével, olyan szintű önismeretre és emberismeretre tehetsz szert, ami nagymértékben megkönnyítheti és örömtelivé teheti az életedet!
Pl.: Ha betegség került a családodba, Te tudni fogod, hogy melyik csakra hatáskörébe tartozik; a hétköznapjaidban megjelenő „nehéz” embereket, és a konfliktusos szituációkat sokkal könnyebben tudod majd kezelni, hiszen érteni fogod a MIÉRTeket; és képes leszel megteremteni az életedben a bőséget és harmóniát!

 Ha ismered a csakráidat, akkor megismered Önmagadat és rejtett tartalékaidat!

Mit tanulunk együtt, közösen, egymást támogatva?

Az aktuális félelmek, szorongások, negatív érzetek/érzelmek beazonosítását legyen szó bármilyen életterületről, de elsősorban sajátmagunkról/sajátmagadról (!), és ezeket átalakítjuk/transzformáljuk a Szeretet mindennél hatalmasabb ereje és energiája, fénye segítségével.
Mottónk:

“Ha az embereknek sikerül teljes mértékben elfogadniuk és szeretniük önmagukat, nem kell életük minden egyes területeivel külön-külön foglalkozniuk. Mindegyik harmóniába kerül, mert a boldog, sikeres életterületek alapja az, hogy az egyén szeresse önmagát, békében legyen önmagával.” – Louise L. Hay

A gátló hiedelmeket, blokkokat egy további területen kiemelten beazonosítjuk, mégpedig a pénz területén. Ennek oka elsősorban az, hogy túl sokat emlegetett a válság manapság a hétköznapjainkban, és könnyen lefele húzhat a negativitás csóvája. Tudatosítjuk a pénzzel kapcsolatos érzelmeket mind egyéni, mind a kollektív tudattalan szintjén, és ezeket szintén transzformáljuk/átalakítjuk magasabb rezgés szintű energiává a BőségTudatosság jegyében.

Mindezeket tesszük azért, mert a Tudatos Teremtéshez szükséges

 • a kihívásaink azonosítása; a problémák, blokkok, belső akadályok és szabotőrök felismerése;
 • ezek elengedésének képessége és gyakorlata; a blokkok oldása;
 • és amire gyakran nem gondolunk: a segítő és támogató energiák elfogadása/befogadása, nyitottság az érkező lehetőségek észrevételére.

Az érzelmek szerepét is folyamatosan tudatosítjuk, ugyanis az egész fenti folyamatot, ahogy életünk minden pillanatát érzelmek, érzések kísérik, és nagyon nem mindegy, ezek milyenek. Az alacsonyabb rezgés szintű érzelmeket senki nem kerülheti el, de tudatosan emelhetjük őket egyre magasabb szintre, hogy ezáltal igazán képesek legyünk teremteni, azaz bevonzani a bensőnkből áhított valódi vágyaink beteljesültét.

Milyen módszerekkel haladunk?

 • Nagyon kevés elmélet lesz, és rengeteg gyakorlat (egyéni, páros, csoportos; vizulizációs, meditációs).
 • Használni fogunk szertartásos elemeket, amelyek rendkívül erőteljesen hatnak; lesz mozgás és kísérni fognak bennünket a tibeti éneklő hangtálak is.
 • Kiemelten foglalkozunk, gyakoroljuk majd a Hoponoponotechnikáját is.
  A ho’oponopono lényege, hogy önmagunk tisztításával a világot is megtisztítjuk.Egyszerűen megkérjük az Istenséget, Mindenséget, Univerzumot, hogy törölje a nekünk nem tetsző dolgokat négy egyszerű mondattal: Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm!
  dr. Hew Len hawaii pszichológus módszerével bőséget, egészséget és békét teremthetünk. Elsőre érthetetlennek tűnhet, s még Joe Vitale, akit A Titok című filmből, illetve könyvből ismerhetünk sem értette meg teljesen másodjára sem. A megértését, és a gyakorlását kezdjük el ezen a Tízmilliószoros Női Teremtő Napon, illetve elmélyítheted e téren a praxisodat, ha van, illetve megoszthatod velünk a saját személyes tapasztalataidat is.
 • Kreatív, spirituális kézműveskedés is nagy eséllyel része lesz a programnak, és “végtermékét” természetesen magaddal viheted! :-)
 • Lesz alkalom közös megbeszélésre, tapasztalat- és élménymegosztásokra is.

Tesszük mindezt úgy, ami a GazdagNőknél már megszokott: egyszerre vizsgálódunk, tanulunk, szerzünk tapasztalatokat és élményeket racionális/anyagi, lelki és szellemi/spirituális téren. Az igazi teremtés nem közelíthető meg e szintek egységessége nélkül, mindenképpen szükség van a holisztikusságra.

És mindezt tesszük támogató női körben, feltétel támasztások, elvárások nélkül, odafigyelő szeretetben. Velünk, köztünk nyugodtan lehetsz az, aki itt és most vagy – úgy vagy jól, ahogy vagy (hidd el, és elhiheted nyugodtan! ;-)).

Miért érdemes velünk tartanod 2012. 02. 22-én, szerdán? Olvasd el a korábbi résztvevők véleményét itt: 

A tanulság, hogy hiába tudunk valamit, ha nem használjuk. “Nagyon köszönöm, hogy ott lehettem, a Tízmilliószoros Női Teremtő Napon! Éreztem, hogy valami fontosat fogok Tőled/Tőletek kapni, és meg is kaptam. Szinte fejbe kólintottál, hogy mennyire nem használom a tanultakat, pedig sokat olvastam, agykontrollt végeztem, de csak a csodába reménykedtem, és keseregtem, hogy nem javul a körülményem, sőt romlik.
A tanulság, hogy hiába tudunk valamit, ha nem használjuk.
A pozitív érzés , a felszabadultság, a jó hangulat ami kialakult, feltöltött energiával.
Az egész nap hangulata, mára tetőzött nálam. Amiket mondtál ma elkezdtem csinálni, és nagyon boldog volt az egész napom, hálásan köszönöm, vigyázni fogok a gondolataimra, a szavaimra.
Nagyon jó érzés volt amikor a többiektől kaptam a pozitív megerősítéseket. A mai nappal is megtettem a célom felé a “lépéseimet,” (ez is nagyon jó javaslat). Örömmel megyek más napokra is, biztos vagyok benne, hogy tanulságos lesz. :)))
Mindenkinek ajánlom, az ismeretségi körömben is, akinek a nőiségével, az életszemléletével, önmagával, problémája van, nekem sokat segítettél.
…nagyon köszönöm, és boldog vagyok, hogy megismerhettelek. – Téglás Ferencné Ica, Budapest

Élményekben gazdag nap – profi vezetéssel. “Mit vártam? Egy olyan napot, ahol sok pozitív, nyitott emberrel találkozhatok, és csupa olyan dologról lesz szó, ami erősíti a pozitív energiákat! Mivel ezen a napon ez különösen fontos!
Mi történt? Azt kaptam amit vártam: nagyon jó társaságot, nagyon profi vezetést! Jó meditációs gyakorlatokat, több figyelemre méltó, számomra új technikát! Csoportos gyakorlatokat, ami nagyon jó volt, és nagyon hatásos! Élményekben gazdag nap volt ez, nagyon örülök, hogy részt vehettem!
Kiknek ajánlanám? Mindenkinek aki szeretne sok nyitott emberrel találkozni, mindenkinek aki szeretne új dolgokat tanulni, kicsit kikapcsolni a hétköznapi hajtásból! Igazság szerint az emberek 99%-ra ráférne és nem utolsó sorban a pasikra! Bár az igaz, hogy a nők nyitottabbak az ilyen jellegű dolgokra mint a férfiak, de nem lenne baj, ha nekik is lenne esélyük, hogy részt vegyenek!
…köszönöm még egyszer ezt a szép, teremtő napot! És egyben tisztelet minden szervezőnek: Major Andrea masszőr; Budapest: Zugló

…ez a Nap fordulópont az életemben. “A Nap legnagyobb megtapasztalása a pozitív megerősítések megélése volt. 20 éve tudom és hangoztatom a pozitív megerősítések jelentőségét. Kiváltképpen a gyermekek életében, ezért mi rengeteget dicsérjük, biztatjuk a gyerekeinket. Én is kaptam/kapok ugyan hasonlókat, de most tudom csak elképzelni, hogy milyen eredményeket lehet elérni egy igazán támogató légkörben. S ez igazán jó motiváció arra, hogy igyekezzek még több időt veletek tölteni.
A másik élmény a Nappal kapcsolatban már nem ennyire pozitív, de kétség kívül hasznos. “Sajnos” újra meg kellett tapasztalnom, hogy kihívást okoz számomra az addig ismeretlen emberekkel történő fizikai kapcsolat, érintés, ölelés. Még így is, hogy hozzám közel álló, hasonló gondolkodású emberekről beszélünk. Ez azért is érthetetlen számomra, mert a családomban (gyerekkori családomban és a mostaniban is) az ölelés, csókkal, puszival való üdvözlés, elbúcsúzás, mindennapos dolgok. Ez most előttem áll, hogy kikristályosodjon előttem hogy mi az oka, s remélem, hogy tudok változtatni rajta. (Sejtem, hogy az egység élmény nem megélésével függhet össze.)
Érdekes volt látni, hogy a saját magamról szóló negatív gondolataim az életemben lévő elakadásokkal mennyire összefüggésben voltak, s oda vissza hatottak, s biztató, hogy a negatív állításokat nagyon könnyedén tudtam pozitívra fordítani, s nem okozott gondot elhinni.
Úgy érzem, ez a Nap fordulópont az életemben abban a tekintetben, hogy a 20 éve megfogalmazott célomról most már nem fogom levenni a szemem, s tudom, hogy meg fogom valósítani. Eddig egy távoli álom-képnek tűnt, most egy reális célnak, amely eléréséhez minden nappal közelebb kerülök. – Horváth-Dori Lilla építőanyag-kereskedő, Fertőd

Mennyi klassz, értékes nő van! “Nem fogalmaztam meg elvárást reggel, nyitottan és kíváncsian érkeztem.
Amit – többek között – kaptam:

 • megerősítést az eddig tanultakkal kapcsolatban
 • inspirációt a többféle technika használatára
 • hasznos gyakorlatokat
 • a közösség teremtő erejét

Találkozásokat, beszélgetéseket a többi résztvevővel, amelyek során ismét megállapítottam, mennyi klassz, értékes nő van, és milyen jó megosztani a tapasztalatokat. Jó volt látni azt is, hogy azok, akik reggel még feszülten, a napi gondjaikon rágódva érkeztek, hogyan „simultak ki” a nap végére. Köszönöm! – Zemlényi-Kovács Erika numerológus és Bach-virágterapeuta; Budapest

…rájöttem, a teremtés tulajdonképpen egyszerű. “A Tízmilliószoros Teremtő Nap elnevezése kíváncsivá tett. Régi motoros vagyok a spirituális úton, mindig nyitottan várom az új impulzusokat. Most azt reméltem, hogy újfajta technikákat ismerhetek meg, olyan új ismeretanyagot vártam, ami kizökkenthet abból az állóvízből, amiben egy ideje benne vagyok.
Ezt megkaptam, új lendületet vett az életem, ami talán annak is köszönhető, hogy rájöttem, a teremtés tulajdonképpen egyszerű. Csak én görcsölök, ettől nem megy, amikor nem megy.
Hasznos felismerésekkel lettem gazdagabb, új megértés született bennem azzal kapcsolatban, ahogy magamra nézek, ahogy magamra gondolok, amit magamról gondolok.
Azóta is minden nap gyakorolom azt a megerősítést, amit felírtunk az ezüstpapírra és …hordom.
Mindenkinek ajánlom az ehhez hasonló programokat, akinek megerősítésre van szüksége, illetve azoknak is, akik szeretnének kipróbálni valami újat, akiknek kezdő lökésre van szükségük ahhoz, hogy merjenek változtatni megszokott életükön. Köszönöm. – Pehl Ildikó terapeuta  

Pillants bele a 2010. októberi Tízmilliószor Női Teremtő Napunkba – hallgasd és nézd meg a résztvevőket!

A videó mintegy 7 perces. Az első felében zenei aláfestéssel képeket látsz majd, amelyek tükrözik az együtt töltött idő hangulatát, befelé fordulását éppúgy, mint dinamikáját. A 2. felében pedig (kb. 3.5 perctől) négy résztvevő nőt hallgathatsz és nézhetsz meg:

Gyere el,

 • ha több energiára, magasabb rezgésszintre vágysz,
 • ha szeretettelibb, kiegyensúlyozottabb életet szeretnél/akarsz élni,
 • ha kész vagy arra, hogy sokkal tudatosabban, tisztánlátóbann teremts,
 • ha szeretnél elégedettebb lenni – magaddal, másokkal, és a világgal, és az anyagi helyzeteddel is,
 • ha szeretnél jobb kapcsolatot – elsősorban önmagaddal, és a BŐséggel is,
 • ha szeretnél kizökkenni a megszokott sémáidból,
 • ha új impulzusokra, új inspirációkra, új megoldásokra vágysz,
 • ha az elméleti javaslatok mellett, de főleg azok helyett a hétköznapokban azonnal használható gyakorlatokat akarsz,
 • ha nyitott vagy arra, hogy a világ, az élet a racionalitáson túl lelki és spirituális dimenzió is, és hogy ezeket lehet egységben kezelni, harmonikusan összhangba hozni,
 • ha elfogadó, támogató női közegben új kapcsolatokat alakítanál,
 • ha hozzád hasonlóan gondolkodó nők, energiaszintedet megemelő társaságára vágysz,
 • ha női körben szívesen átélnél felemelő pillanatokat, játékosságot, fontos felismeréseket stb.,
 • ha kész vagy arra, hogy tegyél magadért, azaz amit a közösen töltött Tízmilliószoros Női Teremtő Napon magadba szippantottál, azt utána alkalmazd is! Legyen szó anyagi, lelki vagy szellemi valóságról!

Ne gyere el, ha

 • a félelmet, az aggodalmakat választod változatlanul a szeretet helyett,
 • ha képtelen vagy kilépni a szorongásaidból a tudatos és alkotó teremtés helyett,
 • a megszokott rosszat, a biztosat jobbnak tartod, érzed és gondolad a bizonytalan, de nagy eséllyel mégis jobb jövő helyett,
 • nem vagy képes a jelenben élni: folyton a múlt kísért, foglalkoztat, és a meg nem történt jövőt negatív képekkel, félelmekkel “színezed” egyre árnyaltabbra,
 • ha folyton panaszkodsz, és nem tudsz felelősséget vállalni a saját sorsod irányításáért, kézbevételéért (saját magad által),
 • ha túl kritikus vagy, és a saját igazadhoz ragaszkodsz, jottányit sem vagy hajlandó engedni,
 • ha túl érzékeny vagy, és nem igazán tudod támogatólag elfogadni a neked kínált lehetőségeket,
 • és ha nagyon az elmédben élsz, túl erős az egod stb.

De tarts velünk, ha nyitott vagy a belső fejlődésre, ami kívül is megtermi, megteremti a változásokat, és meghozza azt, hogy életed valóban jobbá, könnyebbé és szebbé váljon.

Gyere: teremtsünk együtt, s vidd magaddal azt a muníciót, ami aztán is sikeresen kísérhet téged a hétköznapjaidban. Támogató női körben a változással járó esetleges kellemetlenségek mellett is alapvetően jó fogod érezni magadat – ebben biztos vagyok! :-).

Mikor lesz pontosan, és mennyi ideig tart?

A Tízmilliószoros Női Teremtő Napot a GazdagNők programjaként 2012. február 22-én, szerdán tartjuk. Azért ekkor, azaz hétköznap, mert erre a napra esik a tibeti buddhista Tízmilliószoros Nap.

Egész napos rendezvényre számíts ezen a különleges, női teremtő napon: 10 és 17 óra között leszünk együtt. Ezt az időtartamot azért alakítottuk így ki, több éves gyakorlat alapján, mert így a legtávolabbi vidéki helyszínről is el tudtok jönni, és még időben haza is tudtok indulni :-)

A regisztrációra 9.30-tól várunk benneteket. Hozd magaddal az előleged befizetése után még fennmaradó részvételi díjadat, ill. ha kértél ebédet, ennek a díját is.

Ha bármi kérdeznivalód lenne, akkor tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen! Vagy hívd Majoros Melinda ügyfélkapcsolati menedzserünket: 30 – 584-39-75

Ez mind szép, de mennyibe kerül? Lássuk az árakat!

A részvételi díjakat ennyire kedvező áron tudatosan tartjuk most – azért, hogy minél többen el tudjanak jönni, ez a mi ajándékunk nektek! :-). Ráadásul elég előleggel lefoglalnod a helyedet!

Az árak annál kedvezőbbek, minél előbb dönt valaki.

Lássuk a lehetőségeket az árakkal és a létszámokkal egybevetve! Válaszd ki, ami neked leginkább megfelel, illetve amire jogosult vagy:

 • Az első 10 jelentkezőben régi ügyfél: bruttó 10 700,- forint (5 700,- ft. előleg) (már nem érvényes, elfogytak ezek a belépési jegyek!)
 • Első 10 jelentkezőben új ügyfél: bruttó 12 000,- forint (6 000,- ft. előleg) (már nem érvényes, elfogytak ezek a belépési jegyek!)
 • Második 10 jelentkezőben régi ügyfél: bruttó 12 000,- forint (6 000,- ft. előleg) (már nem érvényes, elfogytak ezek a belépési jegyek!)
 • Második 10 jelentkezőben új ügyfél: bruttó 13 300,- forint (6 300,- ft. előleg) (már nem érvényes, elfogytak ezek a belépési jegyek!)
 • Harmadik 10 jelentkezőben régi ügyfél: bruttó 13 300,- forint (6 300,- ft. előleg)
 • Harmadik 10 jelentkezőben új ügyfél: bruttó 14 400,- forint (7 400,- ft. előleg)
 • 30 fő felett egységesen bruttó 16.000,- Ft (előleg 8 ezer forint)

Tehát a fenti árak tartalmazzák a 27%-os áfát is! És jelenleg még nem hajtottunk végre emiatt komolyabb áremelést, élj most a lehetőséggel!

Már csak a harmadik legkedvezőbb árú jegyekből van!

A jelentkezési űrlapban mindig azt az árat találod majd, amelyik éppen érvényes. Ahogy telnek a helyek, arról folyamatosan közzétesszük az információt ezen az oldalon, illetve a GazdagNők hírlevelében.

Régi ügyfélnek az számít, aki igénybe vett már a GazdagNőktől fizetős szolgáltatást: részt vett konferencián, bőség körön, szemináriumon stb. (a könyvrendelések, termékvásárlások nem tartoznak ide).

 Figyelem: Fürgén Fizetőknek ajándék!

Akik a jelentkezésüket követően úgy utalják el a részvételi díjukat, hogy az 3 banki napon belül megérkezik hozzánk, ők mint Fürgén Fizetők

 • ingyenes, 15 perces masszázst kapnak Major Andrea budapesti masszőrtől (az utalvány átruházható),
 • ajándék Elixír Magazint kapnak (várhatóan olyant, amely tartalmazza Chi*** Csapó Ida írását is),
 • bőség vagy szerencsevonzó füstölőt.

A részvételi díj tartalmazza a program díját, a felhasznált eszközök/anyagok díját – nem tartalmaz étkezési és utazási költséget.

Kérhetsz ebédet, de még gyermekfelügyeletet is!

Ebédet tudsz rendelni, ami a helyszínen elfogyasztható (3 fogásos, bőséges vegetáriánus menű, mindig nagyon finom; mi magunk is ezt fogyasztjuk, és őszintén ajánlani tudjuk neked is): 1.400,- Ft.
Ha kéred, ezt majd a regisztrációkor az érkezésedkor kell fizetned, ebbéli igényedet külön tudod jelölni az alábbi jelentkezési űrlapban.

Ha gyermeked van, és nem tudod senkire rábízni, ez sem akadály! Ugyanis a Sziddhárta Közösségi Házban elképesztően kedvező áron, 100 Ft/óra díjért vigyáznak a gyermekedre hozzáértők. Ez a mi rendezvényünk idejére 1 gyermek felügyelete után egész napra mindösszesen 700 Ft. A gyermeked étkezéséről viszont neked kell gondoskodnod. A szünetekben, ebédszünetben tudsz is, illetve célszerű a gyermekeddel találkozni.

A mellékelt fényképen láthatod a gyerekfelügyeletnek helyszínt adó nagyon hangulatos szobát. (Az üvegajtón keresztül készítettem a mobiltelefonommal :-))

A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges bankszámla adatokat is ideértve a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! Tehát jelentkezésed utána kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

FONTOS: a részvételi díjadat arról a névről és számláról utald, ahol el tudod számolni a számlát – csak erre áll módunkban azt kiállítani.

Mit hozzál magaddal?

 • Elsősorban a nyitottságodat, az együttműködési szándékodat…
 • Jegyzetfüzetet, tollat…
 • Az előleg befizetése után fennmaradó részvételi díjat, és ha kértél, akkor az ebédjegy árát is (kérünk, hogy számold ki ezen összegeket, és lehetőleg ezt hozd pontosan, hogy a pénzváltással ne kelljen időt elvennünk – köszönjük együttműködésedet :-)).
 • A helyszínen a témához kötődő könyvekből, CD-kből, kristályokból, ékszerekből árusítás is lesz, így célszerű némi pénzmagot ;-) majd hozni. A kínálatról még részletesebb tájékoztatást adunk a jelentkezőknek e-mailben.
 • Szünetekre frissítő innivalót, esetleg szendvicset szintén hozhatsz magaddal, bár a helyszínen vannak italautomaták, és büfé is működik.

Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd Majoros Melinda ügyfélkapcsolati menedzserünket ezen a mobilszámon: 06–30/584-39-75.

Hol lesz pontosan?

sziddharta-andrassy_latkepHelyszín: Sziddhárta Közösségi Ház – Rekettye terem (magas földszint balra). Cím: Budapest VI. kerület Andrássy u. 98.

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel: a Kodály Körönd kismetró megállóhoz van közel a helyszín, illetve a 105-ös busszal is lehet érkezni tömegközelekedés esetén (Bajza utcai megállók mindkét irányból).

A tudás, amit kapsz, az együttesen átélt lelkiek, a saját élmények, amik továbblépni segítenek fejlődéseden, belső utadon valójában megfizethetetlenek – ezt komolyan így gondolom. Jómagam évente nem több tízezer, de több százezer forintot áldozok a képzésemre, a tanulásomra – erre soha nem sajnáltam az anyagiakat. És ezt javaslom neked is: a tanulásba befektetett pénz az én hitem szerint is a legjobb befektetés.

“Rajtad áll, hogy milyenné teszed az életed. Rendelkezésedre áll minden eszköz és erőforrás. Tőled függ, használod-e őket. Tiéd a választás joga.” – Chérie Carter-Scott

A Tízmilliószoros Női Teremtő Nap egy eszközt, egy erőforrást jelenthet számodra 2012. 02. 22-én, szerdán, ezen a többszörösen különleges napon.

Nem úgy mégy el, ahogy jöttél! Ebben biztos vagyok! A rezgésszinted mindenképpen emelkedni fog, és rajtad múlik, hogy a helyszínen kapott muníció birtokában, hogyan gazdagítod aztán magadat, a Világot, mennyi Szeretetet és Fényt áramoltatsz BŐségesen szorongások, aggodalmak és félelem helyett.

Ha komolyan gondolod a részvételedet, foglald le a helyedet minél előbb!

Már csak a harmadik legkedvezőbb árú jegyekből van!

Igen, érdekel a GazdagNők Tízmilliószoros Női Teremtő Napja,
szívesen jövök 2012. február 22-én, szerdán!
Máris kitöltöm a jelentkezési lapot:

 

Teljes neved:*
Keresztneved vagy beceneved (ahogy szólíthatunk):*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Mobilszámod (szervezés miatt kérjük):*
Vezetékes telefonszámod, ha van (szintén szervezés miatt kérjük):
Számlázási név és cím irányítószámmal:*
Ezt a részvételi díjat választom jogosultságom alapján:* Harmadik 10 jelentkezőben régi ügyfél: bruttó 13 300,- forint (6 300,- ft. előleg)
Harmadik 10 jelentkezőben új ügyfél: bruttó 14 400,- forint (7 400,- ft. előleg)
Kérem a 3 fogásos vegetáriánus ebédet (ára 1400,- Ft):* igen
nem
Gyerekfelügyeletet kérek (100 Ft/óra; összesen 700 Ft):* igen
nem
Megjegyzés/üzenet:

A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! Tehát jelentkezésed utána kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Utóirat: Ha bármi további kérdésed lenne a Tízmilliószoros Női Teremtő Nappal kapcsolatban, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd Majoros Melinda ügyfélkapcsolati menedzserünket ezen a mobilszámon: 30 – 58-43-975.