Teremts tízmilliószorosan nőként 2011. július 4-én, hétfőn a GazdagNőkkel!

“Arra buzdítunk most, hogy legyél kedvesebb saját magadhoz, szeress többet, játssz többet, kényeztesd magad többet, és vedd egy kicsit lazábban ezt az egészet…” (Abraham – Esther és Jerry Hicks)

Ez az egyik legfontosabb vezérfonala a legújabb júliusi GazdagNők rendezvénynek. És hogy miért?

Mert az önmagunkhoz való viszony, az bizony tükrözi az anyagiakhoz/a pénzhez való viszonyunkat, kihat az egészségünkre, a kapcsolatainkra, de még az időgazdálkodásunkra is – ha hiszed, ha nem. Az újabb, támogató női körben zajló programunknak ugyanakkor nem mindennapi az apropoja sem! :-)

10 milliószoros napoknak a tibeti (“nagy”) buddha napokat hívják. És azt tartják, hogy ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. A következő, legközelebbi ilyen nap 2011. július 4-én, hétfőn lesz. Ismét különleges rendezvényre készülünk a GazdagNőkkel ez alkalomból.

Minél több, megszámlálhatatlan ;-) nőt várunk a GazdagNők Tízmilliószoros Női Teremtő Napjára – tarts velünk hát 2011. július 4-i, hétfői  egésznapos budapesti rendezvényünkön!

Teremtsünk közösen, mégpedig egy rendkívüli női napot! Tudod a nőket teremtésnek :-) is hívják – tán nem véletlenül! ;-)

FONTOS: használati “utasítás” :-) az olvasáshoz. A lényeg: hosszú ismertetőre számítsál itt alább, mert alaposan le akartam írni mindent, hogy jó döntést tudjál hozni. Javaslom, hogy ülj a szokásos frissítőddel a számítógéped elé, és úgy olvasd az alábbiakat. Hogy gyorsabban tudjál haladni, ezért zölddel kiemeltem a főbb témák címeit, de más kiemeléseket is alkalmaztam, hogy akár pásztázva tudjál haladni, ha így érzed/gondolod/látod jónak. A jelentkezési lap az oldal legalján található, ha esetleg már egyből azt keresnéd elsőre :-), vagy az újbóli visszatérésnél.

Nézzük is rögtön azt:

Mire számíthatsz?

Minden teremtésünk 10 milliószoros erővel hat vissza ránk ezeken a napokon. A pozitív teremtő energiák és a negatív teremtő energiák éppúgy felerősödnek, ezért nagyon oda kell figyelnünk a gondolatainkra, szavainkra, tetteinkre… minden nap, de ezeken a napokon különösen :) Amit teremteni szeretnél az életedben – fontos, hogy erre gondolj! EZ lesz az egész napunk fókuszában, mégpedig úgy, hogy a teremtés “hogyan”-ját, csínját-bínját vesszük végig – természetesen nemcsak elméletben, hanem gyakorlatokkal, mágikus praktikákkal ;-). Tehát hozd a bal agyféltekéden kívül a jobb agyféltekédet is, egymást támogató kapcsolatukra épp úgy szükség lesz, mint a racionális, lelki és spirituális megközelítés egységére, holisztikus szemléletmódra. Ezek összhangja a sikeres teremtés alapja – ezt fontos észben tartanod, de szívedben és lelkedben is.

A nagy terheid feloldását is érdemes erre a napra időzíteni – így hangzik a további javaslat, amit az interneten is több helyütt olvashatsz. Abszolút egyet értek vele. Ezt is megtesszük Tizmilliószoros Női Teremtő Napunkon 2011. július 4-én, hétfőn! Tehát ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, ez sem baj, de nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket. Tízmilliószoros erővel engedheted el őket – vétek lenne kihagyni, igaz? ;-)

Gyere el,

 • ° ha változtatni akarsz az életeden, az életed anyagi, lelki területein,
 • ° ha kész vagy arra, hogy pénzt, anyagi bőséget is sokkal tudatosabban, tisztánlátón teremts,
 • ° ha szeretnél elégedettebb lenni – magaddal, másokkal, és a világgal, és nem utolsó sorban a pénzügyi helyzeteddel, az időbeosztásoddal,
 • ° ha szeretnél jobb kapcsolatot – önmagaddal, és a szűkebb, tágabb környezetedben élő emberekkel, de akár más élőlényekkel is ;-), és nem utolsósorban a pénzzel, vagy az idővel ;-),
 • ° ha nem találsz kiutat a megszokott sémáidból, és végre igazi megoldásra vágysz – a pénzügyeid terén is;
 • ° ha eleged van az egy helyben topogásból, és kész vagy ebből kilépni – anyagi, lelki, szellemi vonatkozásban (olyan területen, amiről belülről igazán érzed, hogy ott akadtál el),
 • ° ha az elméleti javaslatok mellett, de főleg azok helyett a mindennapjaidban használható gyakorlatokat akarsz,
 • ° ha nyitott vagy arra, hogy a világ, az élet a racionalitáson túl lelki és spirituális dimenzió is, és hogy ezeket lehet egységben kezelni, harmonikusan összhangba hozni,
 • ° ha elfogadó, támogató női közegre van szükséged, ahol felemelő pillanatokra, örömre, játékosságra, mosolyokra találsz,
 • ° ha kész vagy arra, hogy tegyél magadért, azaz amit a közösen töltött tízmilliószoros napon magadba szippantottál, azt utána alkalmazd is! Legyen szó anyagi, lelki vagy szellemi valóságról!

Mit tanulunk együtt, közösen, egymást támogatva?

Saját tapasztalataim, de az ügyfeleink, a kliensem jelzései, az ő élményeik kapcsán is a következőket tartom fontosnak végig venni, tudatosítani – tehát a Tízmilliószoros Női Teremtő napon ezekről lesz szó 2011. július 4-én:

 • ° Ki az, aki teremt (valójában)? Pénzt, munkát, egészséget, kapcsolatokat, jó(l)létet…
 • ° Mennyiben és hogyan befolyásolja a saját teremtéseidet/bevonzásaidat legyen szó pénzről, hivatásról/munkáról egészségről, kapcsolatokról stb. az önmagaddal való kapcsolat?
 • ° Mit jelent valójában az önelfogadás, az önszeretet? És ez hogyan vetül az anyagi helyzetedre, egészségedre, munkádra, kapcsolataidra?
 • ° Hogyan függ össze a teremtéssel a női önértékelés, a női önbecsülés és a női önbizalom? Legyen szó bármilyen életterületről (munkáról/hivatásról, anyagi jólétről, egészségről, emberi kapcsolatokról stb.)
 • ° Milyen gyakorlattal tudod felismerni az igazi akadályaidat, blokkjaidat, berögzöttségeidet, visszatartó hiedelmeidet azokon az életterületeken, ahol egy helyben topogsz, miközben változást szeretnél?
 • ° Hol vannak a blokkok, és miért nem tudjuk csak úgy kitessékelni őket? Némi elmélet, hogy jobban megértsd a gyakorlatokat is…
 • ° És hogyan tudod oldani, elengedni ezeket, a negatív érzelmeidet az alacsonyabb rezgés szintről egyre feljebb húzni az érzelmek skáláján?
 • ° Mit kell megértenünk – az elménknek, a racionális énünknek – ahhoz, hogy a blokkoldó folyamatot felgyorsítsuk, eredményesebbek legyünk a korrekciókban?
 • ° És mi a teendő lelki téren, milyen gyakorlat segítheti a belső akadályok felszámolását?
 • ° Milyen spirituális praxis segítheti azt, hogy minél inkább kiteljesedjünk, igazán jól tudjunk teremteni?

Ezekre a kérdésekre mind választ kapsz. Ráadásul úgy, hogy a saját kívánságoddal dolgozunk a nap folyamán, amit te határozol meg, általad választott életterületre: anyagi jólét/pénz, egészség, emberi kapcsolatok, munka/hivatás stb..

Milyen módszerekkel haladunk?

Lesz elmélet, amit mindig gyakorlat követ, és lesz alkalom közös megbeszélésre, tapasztalat- és élménymegosztásokra is.

Jelen lesz ezen a napon is a kőkemény realitás és a lélektani mozzanatok mellett a spirituális nőiség is. Tudod, a szokásos hármasság, amit a GazdagNőknél már megszokhattál: egyszerre vizsgálódunk, tanulunk, szerzünk tapasztalatokat és élményeket racionális/anyagi, lelki és szellemi/spirituális szinten. Az igazi teremtés nem közelíthető meg másként, mindenképpen a holisztikusság szükséges!

Hogyan válhatsz önmagad számára is nagyszerű emberré, sikeresen teremtő nővé?

A teremtés egész folyamatát, minden mozzanatát végig vesszük! Sőt!

Tudatosan (!) megnézzük, hogy mi mindennek kell megelőznie a teremtő szándékunkat, mert ezek nélkül valóban csak a folytonos kudarc lehet a részünk. Szükséges ugyanis

 • ° a kihívásaink azonosítása; a problémák, blokkok, belső akadályok és szabotőrök felismerése;
 • ° ezek elengedésének képessége és gyakorlata; a blokkok oldása;
 • ° és amire gyakran nem gondolunk: a segítő és támogató energiák elfogadása/befogadása, nyitottság az érkező lehetőségek észrevételére.

Az érzelmek szerepét is folyamatosan tudatosítjuk, ugyanis az egész fenti folyamatot, ahogy életünk minden pillanatát érzelmek, érzések kísérik, és nagyon nem mindegy, ezek milyenek. Az alacsonyabb rezgés szintű érzelmeket senki nem kerülheti el, de tudatosan emelhetjük őket egyre magasabb szintre, hogy ezáltal igazán képesek legyünk teremteni, azaz bevonzani a bensőnkből áhított valódi vágyaink beteljesültét.

Kiindulási pontunk az önmagunkhoz való viszonyunk lesz, ennek életbevágó fontosságának tudatosítása. Megnézzük, hogy ez a belső kapcsolat saját magunkkal vajon mit tükröz, hogyan és miben akadályoz vagy támogat bennünket a teremtésben – legyen szó anyagiakról, munkáról/hivatásról, egészségről, emberi kapcsolatokról, szabadidőről, egyáltalán: az időről stb.

És mindezt tesszük támogató női körben, feltétel támasztások, elvárások nélkül, odafigyelő szeretetben. Velünk, köztünk nyugodtan lehetsz az, aki itt és most vagy – úgy vagy jól, ahogy vagy (hidd el, és elhiheted nyugodtan! ;-)). Tarts velünk hát 2011. július 4-én, hétfőn 10 és 17 óra között!

Pillants bele a tavalyi, 2010. októberi Tízmilliószor Női Teremtő Napunkba – hallgasd és nézd meg a résztvevőket!

A videó mintegy 7 perces. Az első felében zenei aláfestéssel képeket látsz majd, amelyek tükrözik az együtt töltött idő hangulatát, befelé fordulását éppúgy, mint dinamikáját. A 2. felében pedig (kb. 3.5 perctől) négy résztvevő nőt hallgathatsz és nézhetsz meg:

Itt pedig írásos véleményeket olvashatsz a tavaly októberi Tízmilliószoros Női Teremtő Napunkról – ezek veled is megtörténhetnek, akár  most 2011. július 4-én, ha velünk tartasz!

 • ° A mai nap számomra egy mérföldkő volt. Nagyon jól éreztem magam. A gyakorlatokkal új dimenziók nyíltak meg előttem! Rengeteg pozitív emberrel találkoztam, akikből erőt meríthetek. Köszönöm ezt a napot MINDENKINEK! – Kovácsné Papp Etelka
 • ° Hihetetlenül szükségem volt erre a napra, hogy MAGAMMAL is megtanuljak foglalkozni. Köszönöm az ENERGIÁT! Jól éreztem magam, jó döntés volt, hogy eljöttem. – Kovácsné Czingili Ágnes
 • ° Nagyon tetszett az egész! Dinamikus volt, kellő mértékben tömény volt
  • • sok információ → Nem minden új, de újra szerkesztve, új összefüggések felismerése
  • • sok gyakorlat, amit csak itt, közösségben vezetve lehet jól megcsinálni.
 • Nagyon hasznos és inspiráló volt. – Kovácsné Varga Magdolna
 • ° Összefoglalást viszek haza, ami már érett/érik bennem – ez az együttlét a mondat végén a pont! Köszönöm a mai napot Neked, Nektek. Kívánom, sok nőnek segítsetek még! – Somogyi Kriszta
 • ° Jó és tanulságos volt, összerendeződtek dolgok… Innen csak rajtam múlik, hogy hogyan hasznosítom a hallottakat. Köszönöm: Faragó Andrea
 • ° Mi volt jó a mai napban? Élveztem a gyakorlatokat. Jók voltak, és találóak az idézetek. A társaság kimagaslóan egy szinten rezgett. Mindenki mindenkinek örült, és tudott egymással beszélni. Volt közös nevező. Rendszerezte az eddigi tanulmányaimat, és az olvasottakat. Öröm volt itt lenni. Köszönöm: Eőryné Vivi
 • ° Szemléletváltást tanultam. – Királyhidiné Éva
 • ° Ez fontos felismerés volt: mi a fő témám? → amiben elmélyedek a legjobban! Most állt össze a kép, hogy milyen irányban kell tovább dolgoznom. Találkozás a Bölcs Asszonnyal nagyon nagy élmény volt. Köszönettel: Titl Magdolna
 • ° Mit viszek haza?
  • 1. bizonyosság
  • 2. döntésképesség
  • 3. sok-sok jó érzés
  • 4. tudatosság
  • 5. barátság
  • 6. fejlődés
  • 7. tudás
  • 8. jó tapasztalat
 • Köszönöm, nagyszerű nap volt! – Kövesdi Natália
 • ° …nem tudtam, mit várjak reggel, így teljesen nyitottan érkeztem. Kellemes napnak értünk a végére, köszönöm ezt a napot. Úgy gondolom, arra biztosan ráébresztett, hogy újra tudjak örülni az apróságoknak, és nem csak a türelmetlen világ van…- Farkas Terka
 • Sikerült mélyebbre ásnom az önismeretben. Volt néhány „aha-élményem” abban, hogy mit csinálok rosszul, és mi az, amin változtatnom kell. Sok hasznos gyakorlati tanácsot is kaptam a jövőre vonatkozóan. Mindent nagyon köszönök! – Halász Zsóka
 • ° Örülök, hogy a részvétel mellett döntöttem. Inspiráló volt. Megerősített. A GazdagNők női minőségükben, testi-lelki életükben is tudnak erősödni olyan eszközökkel, módszerekkel, ismeretekkel, melyek a teremtő erejüket, képességüket fokozzák… Köszönöm, Ida! – dr. Skultéty Judit
 • ° Számomra nagyon hasznos volt, hogy lépésekre bontva, nagyon gyakorlatiasan mondtad el a teremtés folyamatát.
 • Tanulságosak voltak a gyakorlatok, már az első nagyon izgalmas volt, mert a mellettem ülővel nagyon jó és közvetlen kapcsolat alakult ki rögtön. Köszönöm, hogy bemutattál, már egy ajánlatot is kaptam.
 • Nagyon jól éreztem magam, és jó volt átélni, hogy a sok ismeretlen emberből a nap végére egy csapat lett. S még rengeteg jó élményem volt. Nagyon köszönöm, hogy itt lehettem! – Rodriguez Tünde
 • ° Jó látni, hogy ennyi nő szeretne teremtővé válni. Visszatérni teremtő középpontjába. Jól éreztem magam itt köztetek. Sok dolgot már előtte is tudtam a teremtéssel kapcsolatban (a GazdagNők online pénzügyi önismereti online kurzusából, a Kincstárból is), sok újat kaptam is.Köszönöm, Ida! – Schermann Andrea
 • ° Megerősítést kaptam arról, amiről már sokat olvastam, és foglalkoztam, és nagyon jó helyen vagyok az életben. Találkoztam olyan emberekkel, akiket rég láttam, és jó ismerőseim. Köszönöm, nagyon jól éreztem magam. Örülök, hogy eljöttem. – Tankóné Gulyás Andrea
 • ° Bebizonyosodott, hogy tudok teremteni, és hogy sikerülhet minden, amit akarok. A Belső Nő azt üzente nekem, hogy „jó úton haladok, csak így tovább”. Köszönöm Neked ezt a szép és jó napot! Drága Ida! Ölellek sok szeretettel: Beke Éva

Ne gyere el, ha

 • ° képtelen vagy kilépni a szorongásaidból, legyen szó pénzügyeidről, egészségedről, munkádról, kapcsolataidról stb.,
 • ° a megszokott rosszat, a biztosat jobbnak tartod, érzed és gondolad a bizonytalan jövő helyett,
 • ° nem vagy képes a jelenben élni: folyton a múlt kísért, foglalkoztat, és a meg nem történt jövőt negatív képekkel, félelmekkel “színezed” egyre árnyaltabbra,
 • ° ha folyton panaszkodsz, és nem tudsz felelősséget vállalni a saját sorsod irányításáért, kézbevételéért (saját magad által),
 • ° ha túl kritikus vagy, és a saját igazadhoz ragaszkodsz, jottányit sem vagy hajlandó engedni,
 • ° ha túl érzékeny vagy, és nem igazán tudod támogatólag elfogadni a neked kínált lehetőségeket,
 • ° és ha nagyon az elmédben élsz, túl erős az egod stb.

De tarts velünk, ha nyitott vagy a belső fejlődésre, ami kívül is megtermi, megteremti a változásokat, és meghozza azt, hogy életed valóban jobbá, könnyebbé és szebbé váljon. Gyere: teremtsünk együtt, s vidd magaddal azt a muníciót, ami aztán is sikeresen kísérhet téged a hétköznapjaidban. Támogató női körben a változással járó esetleges kellemetlenségek mellett is alapvetően jó fogod érezni magadat – ebben biztos vagyok! :-).

Ki vezet téged, és miért hallgass rá?

Chi*** Csapó Ida vagyok, női önismereti tréner, nők és pénz specialista. Ezt a napot velem fogod tölteni, és vezetlek, ha hagyod. És mindent átadok neked, amit 4 évtizedenyi tudatos tapasztalatomból csak képes vagyok átadni. Viszont ehhez kellő nyitottság kell részedről. Mély meggyőződésem, hogy mindig mindenki mindent tud – én eszköz vagyok, lehetek számodra abban, hogy megmutassam neked a benned lévő tudást, közösen felszínre hozzuk ezt.

Bőven vannak élményeim a tudattalan, a spontán és a tudatos teremtés területéről is. Tudom, milyen az önmagunkkal való szembenézés – örök önmegismerő vagyok. 7-es a számom a számmisztika szerint, a befelé figyelés, a benső kutatása küldetésszerű feladatom, az élményeimen átszűrt tudás átadásával együtt.

Tudom milyen nullán, mélyponton lenni, mínuszban, billegni határok között kapaszkodókat alig találva, aztán megtapasztalni a belső bizonyosságot, átélni azt, hogy hogyan lehet kijönni sokféle helyzetből, egyre feljebb és felfelé haladva. Saját praktikáimból itt a blogon is olvashatsz, sok-sok ingyenes anyaggal támogatlak a honlapomon, e-mail kurzusaimon. Most egy különleges rendezvényt kínálok számodra mégpedig az idei év 2. Tízmilliószoros Napján.Természetesen ezen a napon támogató stáb is lesz mellettem, velem – a valóságos és a láthatatlan ;-) világból egyaránt.

Mikor lesz pontosan, és mennyi ideig tart?

A Tízmilliószoros Női Teremtő Napot a GazdagNők programjaként 2011. július 4-én, hétfőn tartjuk. Azért hétfőn, mert erre a napra esik a tibeti buddhista Tízmilliószoros Nap.

Egész napos rendezvényre számíts ezen a különleges, női teremtő napon: 10 és 17 óra között leszünk együtt. Ezt az időtartamot azért alakítottuk így ki, több éves gyakorlat alapján, mert így a legtávolabbi vidéki helyszínről is el tudtok jönni, és még időben haza is tudtok indulni :-)

A regisztrációra 9.30-tól várunk benneteket. Az előleget fizetők mindenképpen érkezzenek meg erre az időpontra! Köszönjük :-)

Hol lesz, mi a helyszín megközelíthetősége?

 • Helyszín:Mentál Space Központ.
 • Cím és elérhetősége: 1072 Budapest, Rákóczi út 36. II. 3/A. (18-as kapucsengő.)
 • A Központ Budapesten, a VII. kerületben, a Blaha Lujza térnél a Klauzál utca sarkán, szemben a Corvin áruházzal, a Jeans Club üzlet bejárata mellett található.
 • Megközelíthetőség tömegközelekedéssel:
  • °Piros, 2-es metró Blaha Lujza téri állomás
  • ° 4-es, 6-os, 28-as, 37-es, 62-es villamosok Blaha Lujza téri megálló
  • ° 5-ös, 7-es, 7E-jelzésű, 78-as, 99-es, 173-as, 173E-jelzésű, 178-as, 178-as, 178A-jelzésű buszok Blaha Lujza téri megálló
  • ° 8-as busz Uránia megálló
 • Parkolási lehetőség autóval: a Klauzál utca 3. szám (kb. 20 méterre a kaputól) alatti zárt parkolóban (280 Ft/óra), illetve a Corvin áruház előtti parkolóban (400 Ft/óra) lehet.

Mennyibe kerül? Ki vele: lássuk az árakat!

A részvételi díjakat ennyire kedvező áron tudatosan tartjuk most – azért, hogy minél többen el tudjanak jönni, ez a mi ajándékunk nektek! :-). Ráadásul előlegfizetési lehetőséget is biztosítunk, hogy könnyebben tudjon az a részvételhez hozzájutni, akinek ez lehet megfelelő megoldás (az előleget nem térítjük vissza, de beszámítjuk egy következő alkalomnál, ha valaki nem tudna részt venni).

Az árak annak kedvezőbbek, aki minél előbb dönt. Lássuk a lehetőségeket az árakkal és a jelentkezési határidőkkel – válaszd ki, ami neked leginkább megfelel:

 • ° június 29-e, szerdától régi ügyfeleknek bruttó 10.700,-
 • ° június 29-e, szerdától régi ügyfeleknek bruttó 5.350,- Ft előleg (5.300,-Ft helyszínen fizetve)
 • ° június 29-e, szerdától új ügyfeleknek bruttó 12.500,-
 • ° június 29-e, szerdától új ügyfeleknek bruttó 6.250,- előleg (6.250,- Ft helyszínen fizetve)

 • ° július 4-én a helyszínen fizetve 15.000,- Ft

Régi ügyfélnek az számít, aki igénybe vett már a GazdagNőktől fizetős szolgáltatást (a könyvrendelések nem tartoznak ide).

A Fürgén Fizetők, azaz azok, akik a jelentkezésüket követően 3 banki napon belül eljuttatják hozzánk részvételi díjukat, nos nekik 2.000,-, azaz Kettőezer forint értékben ajándék kuponnal kedveskedünk! Tehát ekkora összeggel csökkentheted a befizetésedet az idén, mert még 2011-ben beválthatod az ajándék kupont a GazdagNők, bármelyik bruttó 10.000,- Ft feletti szolgáltatásának vásárlásakor. További ajándékunk egy bőség füstölő, amit a helyszínen adunk majd át neked! :-)

A részvételi díj tartalmazza a program díját, a felhasznált eszközök/anyagok díját – nem tartalmaz étkezési és utazási költséget. A környéken tudsz ebédelni, ill. nyugodtan hozhatsz magaddal enni- és innivalót, amit a helyszínen el tudsz fogyasztani.

A tudás, amit kapsz, az együttesen átélt lelkiek, a saját élmények, amik továbblépni segítenek fejlődéseden, belső utadon valójában megfizethetetlenek – ezt komolyan így gondolom. Jómagam évente nem több tízezer, de több százezer forintot áldozok a képzésemre, a tanulásomra – erre soha nem sajnáltam az anyagiakat. És ezt javaslom neked is: a tanulásba befektetett pénz az én hitem szerint is a legjobb befektetés.

“Rajtad áll, hogy milyenné teszed az életed. Rendelkezésedre áll minden eszköz és erőforrás. Tőled függ, használod-e őket. Tiéd a választás joga.” – Chérie Carter-Scott

A Tízmilliószoros Női Teremtő Nap egy eszközt, egy erőforrást jelenthet számodra 2011. július 4-én, hétfőn. Dönts úgy, hogy élsz vele: együtt végig vesszük veled a teremtés, az azt megelőző racionális, lelki és spirituális folyamat csínját-bínját, miközben még inkább tudod tisztázni az önmagadhoz való viszonyt, ennek hatásait a saját teremtéseidre: anyagi jól(l)létedre, pénzügyi helyzetedre, egészségedre, munkádra/hivatásodra, kapcsolataidra stb. Nem úgy mégy el, ahogy jöttél, s reményem szerint nemcsak a rezgés szinted emelkedik, hanem női önbizalmad is nőni fog. Kedvesebb leszel saját magadhoz, többet szeretsz, jobban tudsz örülni, az eddiginél jobban képes leszel játékosságra, önmagad kényeztetésére – mitöbb: mindez kihat az anyagi helyzetedre, az egészségedre, az emberi kapcsolataidra, a munkádra stb.

Biztosan lazább leszel már a helyszínen is, miközben azonnal használható tudást, módszereket vihetsz magaddal, s a többi már csak rajtad áll! Hogy gazdagodj anyagilag, lelkileg és szellemileg is! :-)

Jelentkezz az alábbi megrendelő lap segítségével a Tízmilliószoros Női Teremtő Napra, amit 2011. július 4-én, hétfőn tartunk!

A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges bankszámla adatokat is ideértve a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! Tehát jelentkezésed utána kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

FONTOS: a részvételi díjadat arról a névről és számláról utald, ahol el tudod számolni a számlát – csak erre áll módunkban azt kiállítani.

Jelentkezési lap

Név:*
E-mail:*
E-mail mégegyszer:*
Keresztneved vagy beceneved (ahogy szólíthatunk):*
Mobilszámod (szervezés miatt kérjük):*
Számlázási név és cím irányítószámmal:*
Ezt a részvételi díjat választom jogosultságom alapján:* június 29-e, szerdától régi ügyfeleknek bruttó 10.700,-június 29-e, szerdától régi ügyfeleknek bruttó 5.350,- Ft előleg (5.350,-Ft helyszínen fizetve)

június 29-e, szerdától új ügyfeleknek bruttó 12.500,-

június 29-e, szerdától új ügyfeleknek bruttó 6.250,- előleg (6.250,- Ft helyszínen fizetve)

július 4-én a helyszínen fizetve 15.000,- Ft

Megjegyzés:


A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! Tehát jelentkezésed utána kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Utóirat: Ha bármi további kérdésed lenne a Tízmilliószoros Női Teremtő Nappal kapcsolatban, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd Majoros Melinda ügyfélkapcsolati menedzserünket ezen a mobilszámon: 30 – 58-43-975.