Tízmilliószoros Női Teremtő Nap: 2010. október 29-e, péntek

10 milliószoros napoknak a tibeti (“nagy”) buddha napokat hívják. És azt tartják, hogy ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat.

100 nőt legalább várunk a GazdagNők Tízmilliószoros Női Teremtő Napjára – tarts velünk 2010. október 29-i, pénteki egésznapos rendezvényünkre! Teremtsünk közösen, mégpedig egy rendkívüli női napot! 52 hely már elkelt, 14 jelentkezés intézése folyamatban! Jelentkezz minél előbb és befizetéseddel biztosítsd a helyedet, ha változtatni akarsz az életeden!

Mire számíthatsz?

Minden teremtésünk 10 milliószoros erővel hat vissza ránk ezeken a napokon. A pozitív teremtő energiák és a negatív teremtő energiák éppúgy felerősödnek, ezért nagyon oda kell figyelnünk a gondolatainkra, szavainkra, tetteinkre… minden nap, de ezeken a napokon különösen :) Amit teremteni szeretnél az életedben – fontos, hogy erre gondolj! EZ lesz az egész napunk fókuszában, mégpedig úgy, hogy a teremtés “hogyan”-ját, csínját-bínját vesszük végig – természetesen nemcsak elméletben, hanem gyakorlatokkal, mágikus praktikákkal ;-). Tehát hozd a bal agyféltekéden kívül a jobb agyféltekédet is, egymást támogató kapcsolatukra épp úgy szükség lesz, mint a racionális, lelki és spirituális megközelítés egységére, holisztikus szemléletmódra. Ezek összhangja a sikeres teremtés alapja – ezt fontos észben tartanod, de szívedben és lelkedben is.

A nagy terheid feloldását is érdemes erre a napra időzíteni – így hangzik a javaslat, amit az interneten is több helyütt olvashatsz. Abszolút egyet értek vele. Ezt is megtesszük Tizmilliószoros Női Teremtő Napunkon 2010. október 29-én, pénteken! Tehát ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, ez sem baj, de nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket. Tízmilliószoros erővel engedheted el őket – vétek lenne kihagyni, igaz? ;-)

Gyere el,

 • * ha változtatni akarsz az életeden,
 • * ha nem találsz kiutat a megszokott sémáidból, és végre igazi megoldásra vágysz,
 • * ha eleged van az elméleti javaslatokból, és a mindennapjaidban használható gyakorlatokat akarsz,
 • * ha nyitott vagy arra, hogy a világ, az élet a racionalitáson túl lelki és spirituális dimenzió is, és hogy ezeket lehet egységben kezelni, harmonikusan összhangba hozni,
 • * ha elfogadó, támogató női közegre van szükséged,
 • * ha kész vagy arra, hogy tegyél magadért, azaz amit a közösen töltött tízmilliószoros napon magadba szippantottál, azt utána alkalmazd is!

Mit tanulunk együtt, közösen, egymást támogatva?

Saját tapasztalataim, de az ügyfeleink, a kliensem jelzései, az ő élményeik kapcsán is a következőket tartom fontosnak végig venni, tudatosítani – tehát a Tízmilliószoros Női Teremtő napon ezekről lesz szó 2010. október 29-én:

 • Ki az, aki teremt (valójában)?
 • Mit kívánok, mit akarok (tulajdonképpen)?
 • Miért sikerül és miért nem? Mármint a teremtés…
 • Honnan tudom, mi az igazi vágyam – mi az, ami könnyedén teljesülhet?
 • Mikor vannak nehézségek a teremtésben, és miért? És mikor megy könnyedén, miért?
 • Hogyan változz sikeresen? Egyáltalán: kell-e változni, változtatni? S ha igen, miben igen, mikor nem?
 • Beszélj róla, vagy sem? Tényleg arany hallgatni? stb.

Ezekre a kérdésekre mind választ kapsz. Ráadásul úgy, hogy a saját kívánságoddal dolgozunk végig az egész nap folyamán.

Milyen módszerekkel haladunk?

Lesz elmélet, amit mindig gyakorlat követ, és lesz alkalom közös megbeszélésre, tapasztalat- és élménymegosztásokra is.

Jelen lesz ezen a napon is a kőkemény realitás és a lélektani mozzanatok mellett a spirituális nőiség is: megismerhetsz mágikus gyakorlatokat, rituális női praktikákat. Tudod, a szokásos hármasság, amit a GazdagNőknél már megszokhattál: egyszerre vizsgálódunk, tanulunk, szerzünk tapasztalatokat és élményeket racionális/anyagi, lelki és szellemi/spirituális szinten. A teremtés nem közelíthető meg másként, mindenképpen a holisztikusság szükséges!

A teremtés egész folyamatát, minden mozzanatát végig vesszük! Tarts velünk! És mindezt tesszük támogató női körben, feltétel támasztások, elvárások nélkül, odafigyelő szeretetben. Velünk, köztünk nyugodtan lehetsz az, aki itt és most vagy – úgy vagy jól, ahogy vagy (hidd el, és elhiheted nyugodtan! ;-)).

Akik már jártak hasonló rendezvényeinken, ők írták – ezek veled is megtörténhetnek:

 • … komplett képet kaptam arról, ami eddig részecskékben volt az enyém.
 • … új dolgokat tanulhattam, jól éreztem magam.
 • … sok dolog a helyére került bennem, és tudatosabban tervezem majd a dolgaimat.
 • … érhető, könnyen felfogható, derűs, jó hangulatban telt nap. Amit eddig olvastam sokaktól (másoktól), most egyben, összefoglalva, tömören újra hallhattam, és új lendületet kaptam a dolgaim rendbe tételéhez.
 • … megerősödtem abban, hogy a pénzügyi önállóságom megteremtésében jó helyre fordultam segítségért.
 • … a sokféle tartalom, más megközelítésmódokkal mégis mennyire összefüggött!
 • … sok konkrét példát és tennivalót hallottam.
 • … nagyon egységesre lett felépítve, egészen eltérő(nek tűnő)… témák gondos összeválogatásával.
 • … tetszett, hogy EGY-séget teremtett(ünk). Pl. azzal is, hogy sokszor volt visszautalás a már elhangzottakra,  össze lehetett illeszteni az újabbat azzal, amiről már szó volt
 • … tetszett az elmélet és gyakorlat egysége
 • … öntudatos, okos és nyitott nők voltak jelen!
 • … elfogadó, pozitív volt a hangulat. Új ajtókat nyitott meg.
 • … profi témák profi stílusban.
 • … életbevágó ismeretek hangzottak el, ami fontos az életben való érvényesüléshez.
 • … nagyon gyakorlatias, színes volt, nagyon sok mindenre ráébresztett… és az idézetek is, és a tesztek nagyon tetszettek!

Ne gyere el, ha

 • * képtelen vagy kilépni a szorongásaidból,
 • * a megszokott rosszat, a biztosat jobbnak tartod, érzed és gondolad a bizonytalan jövő helyett,
 • * nem vagy képes a jelenben élni: folyton a múlt kísért, foglalkoztat, és a meg nem történt jövőt negatív képekkel, félelmekkel “színezed” egyre árnyaltabbra,
 • * ha folyton panaszkodsz, és nem tudsz felelősséget vállalni a saját sorsod irányításáért, kézbevételéért (saját magad által),
 • * ha túl kritikus vagy, és a saját igazadhoz ragaszkodsz,
 • * ha sértődékeny vagy, és azt gondolod, úgy érzed, ez abszolút rendben van.

De tarts velünk, ha nyitott vagy a belső fejlődésre, ami kívül is megtermi, megteremti a változásokat, és meghozza azt, hogy életed valóban jobbá, könnyebbé és szebbé váljon. Gyere: teremtsünk együtt, s vidd magaddal azt a muníciót, ami aztán is sikeresen kísérhet téged a hétköznapjaidban. Támogató női körben a változással járó esetleges kellemetlenségek mellett is alapvetően jó fogod érezni magadat.

Ki vezet téged, és miért hallgass rá?

Chi*** Csapó Ida vagyok, női önismereti tréner, nők és pénz specialista. Ezt a napot velem fogod tölteni, és vezetlek, ha hagyod. És mindent átadok neked, amit 4 évtizedenyi tudatos tapasztalatomból csak képes vagyok átadni. Viszont ehhez kellő nyitottság kell részedről. Mély meggyőződésem, hogy mindig mindenki mindent tud – én eszköz vagyok, lehetek számodra abban, hogy megmutassam neked a benned lévő tudást, közösen felszínre hozzuk ezt.

Bőven vannak élményeim a tudattalan, a spontán és a tudatos teremtés területéről is. Tudom, milyen az önmagunkkal való szembenézés – örök önmegismerő vagyok. 7-es a számom a számmisztika szerint, a befelé figyelés, a benső kutatása küldetésszerű feladatom, az élményeimen átszűrt tudás átadásával együtt.

Tudom milyen nullán, mélyponton lenni, mínuszban, billegni határok között kapaszkodókat alig találva, aztán megtapasztalni a belső bizonyosságot, átélni azt, hogy hogyan lehet kijönni sokféle helyzetből, egyre feljebb és felfelé haladva. Saját praktikáimból itt a blogon is olvashatsz, sok-sok ingyenes anyaggal támogatlak a honlapomon, e-mail kurzusaimon. Most egy különleges rendezvényt kínálok számodra mégpedig az idei év utolsó Tízmilliószoros Napján.Természetesen ezen a napon támogató stáb is lesz mellettem, velem – a valóságos és a láthatatlan ;-) világból egyaránt.

Mikor lesz pontosan, és mennyi ideig tart?

A Tízmilliószoros Női Teremtő Napot a GazdagNők programjaként 2010. október 29-én, pénteken tartjuk.

Egész napos rendezvényre számíts ezen a különleges tibeti buddhista Tízmilliószoros Napon: 10 és 17 óra között leszünk együtt.

Regisztráció 9.30-tól.

Hol lesz, mi a helyszín megközelíthetősége?

sziddharta-andrassy_latkep

 • Helyszín: Sziddhárta Spirituális Központ.
 • Cím: Budapest VI. kerület Andrássy u. 98.
 • Megközelíthetőség: a Kodály Körönd kismetró megállóhoz van közel a helyszín, illetve a 105-ös busszal is lehet érkezni tömegközelekedés esetén (Bajza utcai megállók mindkét irányból).

Mennyibe kerül? Ki vele: lássuk az árakat!

Több lépcsős részvételi díjat alakítottunk ki időbeli ütemezéssel. És nem titok: az jár jobban, aki minél előbb jelentkezik és befizetésével véglegesíti is részvételét. Ezúttal is anyagi kedvezményben részesülnek visszatérő ügyfeleink. (Frissítés: az utolsó kedvezményes határidő is lejárt, mostantól már csak egyetlen, közös ár van.)

2010. október 26-i vagy azutáni jelentkezés és befizetés esetén egységesen 16.100 Ft

Régi ügyfélnek az számít, aki részt vett már a GazdagNők fizetős rendezvényein.

Az árakat igyekszünk mindig olyan szinten tartani, hogy mind többen tudjanak eljönni.

De akár össze is vetheted az árakat – tegyük is meg! Egy hosszú haj komplett kezelése és festetése könnyen lehet 12.500 forint, ha elutazol az ország túlsó végébe és visszajössz, ez is könnyen kerülhet ennyibe egy teljes árú felnőtt jegynél – ezen az áron nem tudsz megvenni egy nagykabátot. Magánrendelőben egy nőgyógyászati vizsgálat néhány évvel ezelőtt is legalább 10 ezer forint volt. Ugyanakkor természetesen sántít minden ilyen hasonlat, mert nem hasonlítható a szellemi tevékenységekhez, a lelki tapasztalatokhoz.

A tudás, amit kapsz, az együttesen átélt lelkiek, a saját élmények, amik továbblépni segítenek fejlődéseden, belső utadon valójában megfizethetetlenek – ezt komolyan így gondolom. Jómagam évente nem több tízezer, de több százezer forintot áldozok a képzésemre, a tanulásomra – erre soha nem sajnáltam az anyagiakat. És ezt javaslom neked is: a tanulásba befektetett pénz az én hitem szerint is a legjobb befektetés.

“Rajtad áll, hogy milyenné teszed az életed. Rendelkezésedre áll minden eszköz és erőforrás. Tőled függ, használod-e őket. Tiéd a választás joga.” – Chérie Carter-Scott

A Tízmilliószoros Női Teremtő Nap egy eszközt, egy erőforrást jelenthet számodra 2010. október 29-én, pénteken. Dönts úgy, hogy élsz vele: együtt végig vesszük veled a teremtés csínját-bínját, azonnal használható tudást, módszereket vihetsz magaddal.

Jelentkezz az alábbi megrendelő lap segítségével a Tízmilliószoros Női Teremtő Napra, amit 2010. október 29-én pénteken tartunk!

Név:*
E-mail:*
E-mail még egyszer:*
Keresztneved vagy beceneved :*
Mobilszámod (szervezési okból):*
Számlázási név és cím irányítószámmal:*
Ezt a részvételi díjat választom
jogosultságom alapján:*
2010. október 26-tól egységesen 16.100 Ft
Megjegyzés:


A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! Tehát jelentkezésed utána kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Utóirat: Ha bármi további kérdésed lenne a Tízmilliószoros Női Teremtő Nappal kapcsolatban, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen!