Új tervek, de bírod-e változással? Szokásátalakítást segítő, gyakorlatias workshop!

Változtatni, megújulni szeretnél, DE nem megy! Ismerős ez, és a hozzákapcsolódó tehetetlenség érzése, vagy bármi más érzés, ami nálad megjelenik? Pedig másképp nem megy, csak a szokások átalakításával. Mert hogy:

“Az vagy, amire a legtöbbet gondolsz.” ~ Kevin Trudeau

FONTOS kérdés: de akkor miért nem boldogulunk annyiszor, noha megvan az elhatározás?

John Assaraf A válasz c. könyvében olvastam először arról, hogy az idegrendszerünkben a megszokások mentén bejáratódnak idegpályák, és rendkívüli erőfeszítés kell ezek átírásához. Hogy ennek mi az oka, erről John Assaraf egy videót is készíttetett. Itt meg tudod nézni, s meghozhatja számodra is a jobb megértést:

Nos, léteznek már módszerek, amikkel ki lehet cselezni Amigdala Tábornokot.

Ha érdekel, hogy hogyan, akkor tarts velem 2013. február 9-én, szombaton 10 és 14 óra között. ÚjHold előtti napon megtartom az 1. szokásátalakítással foglalkozó workshopot.

Miért választottam ezt a témát fő témának az idén: 2013-ban?

Mert az a tapasztalatom saját magamon, illetve az ügyfeleim esetében is, hogy minden tudás elmélet marad csupán, s valóban nem elég beülni egy előadásra, kurzusra. Folyamatos gyakorlás és tettek, mitöbb: minden visszaesés esetében további kitartás szükséges a megfelelő, azaz a neked tényleg működő végigcsinálási stratégia megtalálásában! Merthogy…

“Az vagy, amit rendszeresen csinálsz. A kiválóság nem egyetlen cselekedet, hanem életforma.” ~ Arisztotelész

Ennek az új életformának a kialakítása, legyen szó bármilyen témáról, kicsi vagy nagy változtatásról, bármelyik életterületünkről a legnagyobb jó szándék mellett is sokunknak nem megy, vagy küszködéssel teli érzésekkel, élményekkel jár(hat). Nos, ennek nem kell így lennie!

Tarts velem, hogy kicselezzük Amigdala Tábornokot 2013. február 9-én, szombaton 10 és 14 óra között. ÚjHold előtti napon megtartom ugyanis az 1. szokásátalakítással foglalkozó workshopot!

Nézzük mit kaphatsz ezen intenzív 4 óra alatt, miért érdemes erre a szokásátalakító workshopra áldozni az idődet?

 • Életterületeink rövid áttekintése.
 • Ötletbörze arra, milyen területeken, miben szeretnél változni, de mégsem megy.
 • Egyetlen egy ötlet kiválasztása, amin végigvesszük, hogyan is tudsz valóban változtatni.
 • Előzőhöz szükséges alapozás, azaz eddig elért sikeres végigcsinálásaid számbevétele, mert ezekből erőt meríthetsz, továbbá végig gondoljuk, hogy akkor = anno miért nem mehetett.
 • Miért húznak kétfelé a kocsid elé fogott lovak, és hogyan bírhatod őket együttműködésre. Egyáltalán: mi is ez a két ló? ;-)
 • Több végigcsinálási stratégia, eszköz, módszer megismerése.
 • Előzőekből kiválasztani, majd felkészülni arra, hogy gyakorlatban alkalmazd a végigcsinálási módszert.
 • Ehhez változó társ választása a csoport jelenlévő tagjaiból, akivel egy hónapon át támogatjátok, végig kíséritek egymást.

Attól függően, hogy a 3 díjcsomagból melyiket választod, a fentiek még további szolgáltatásokkal is kiegészülhetnek (erről lásd hamarosan alább).

A GazdagNők-szokásoknak megfelelően spirituális, illetve önismereti vásár is lesz. A változásodat, szokásaid átalakítását támogató kínálatot a regisztráció után, a szünetben vagy a program végeztével tudod megnézni, és tudsz dönteni arról, mi szólít meg.

Ki tartja a programot?

Jómagam, Chi*** Csapó Ida női önismereti tréner, nők és pénz specialista, ezúttal az Istennő papnője minőségében is. Hívom azokat, akik úgy érzik, hogy együtt kell töltenünk 2013. február 9-én, szombaton az idei év első általam tartott programját.

A 2012-es év számomra is bizonyos lezárások, a 2013 pedig az új kezdetek éve. Az egyik legizgalmasabb évem volt a tavalyi – például azért is, mert több, a tanulási folyamattal együttjáró tévedésemet tudtam korrigálni, képes voltam visszahozni néhány régi, igazán jó hangulatot/érzésvilágot, energiát miközben hagynom kellett, és kell is még, hogy az időnkénti káoszban vagy abból megnyilvánuljon az új. Olyan régi vágyaim kiélését kezdtem megvalósítani, amik régóta ki nem élt részeim, oldalaim, és nagy örömömre szolgál, hogy elindultam feléjük, vagy ők felém, mert most jött el az ideje, hogy engedjem őket.

Jelenleg leginkább az foglalkoztat, hogyan érhetek el, illetve érhet is el bárki, tartós áttörést az egyhelyben toporgás, a folytonos visszacsúszás helyett. Nem véletlenül vettem részt főleg az idén ősztől mostanáig több önismereti lehetőségen, hogy magamat jobbá formáljam, jobban szeressem, elfogadjam magam, és így többet tudjak adni magam is. Minden tudásomat és személyes tapasztalatomat átadom, ami az idejétmúlt szokások elhagyását, illetve téged támogató új szokások kialakítását segítheti.
FONTOS! EZ egy gyakorlatias workshop lesz, és azok haladnak leginkább, akik elkötelezik magukat.

Kérdés: akarsz-e az emberiség azon 3%-ába tartozni, akik végigcsinálóknak, megvalósítóknak nevezhetik magukat, és mindennek következtében kiegyensúlyozottabb, boldogabb életet élnek?

Nekem ez a személyes célom is, és mindenkit támogatok abban, aki szövetkezik erre velem, illetve az 1. szokásátalakító workshopon résztvevőkkel.
Egy biztos: igazán izgalmas, mély önfelfedező nap vár ránk! :-) Tarts velem, ha megszólítva érzed magadat!

Mikor lesz pontosan és hol?

Budapesten könnyen megközelíthető helyszínen tartjuk a programot 2013. február 9-én, szombaton 10 és 14 óra között.
Regisztráció 9.45-től.

Helyszín: KultúrPartner Kuckó (Filipidisz)
Cím: VI. ker. Budapest, Arady utca 59. II. 5.

Megközelíthetőség: kis földalatti vagy 105-ös busz Bajza utcai megállója a legegyszerűbb, de jó lehet még a 72-es troli Bajza utcai megállója is.
A pontos bejutáshoz a részletesebb információt megadjuk a jelentkezőknek e-mailben.

Kapcsolattartás: ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566

Ez mind szép, de mennyibe kerül?

Háromféle díjcsomag lesz, hogy mindenki anyagi lehetőségei, illetve változtatási késztetései, tanulási hajlandósága alapján tudjon dönteni. Továbbá a Fürgén Fizetők ajándékot is kapnak.

Nézzük hát a részleteket:

Prémium Szokásátalakító Mester Csomag ~ tartalma:

 1. részvétel személyesen a workshopon,
 2. Végig is csinálod? avagy hogyan fejezz be mindent, amibe belekezdtél?! c. könyv (4 ezer forint értékben), és amit személyesen a workshopon átvehetsz, tele hasznos praktikával,
 3. változó társ választása a workshopon, akivel együtt dolgoztok 1 hónapig egy általad kiválasztott témában, területen (hogyan célszerű ezt tenni, azaz egymást támogatnotok, ehhez útmutatást kaptok tőlem),
 4. fejlődési napló írása, amit hetente egyszer megoszthatsz velem e-mailben, s (videó) e-mailben reagálok rá,
 5. 15 perces Skype-konzultáció a személyes workshop után 1 hónapnyi időtartamon belül, s amit neked kell kezdeményezned nálam,
 6. zárt Google-csoport az e díjcsomagra jelentkezőknek, ahol közösen meg tudjuk beszélni haladásodat, kihívásaidat a gyakorlati megvalósításnál, és mintegy támogató Mester Elme csoportként használhatod közös energiánkat, a csoport tagjaitól kapott információkat, támogatást stb.

A Prémium díjcsomag ára 15.300,- Ft, de a kapott szolgáltatások, lehetőségek értéke ennek legalább a duplája, és EZ a legjobb választás, mert 6 nagyon ütős támogatási lehetőséget kapsz. Ráadásul elég, ha a részvételi díj felével foglalod le, azaz 7.650,- Ft-ot utalsz az általunk megadott bankszámlára, a másik részét pedig a helyszínen fizeted majd 2013. február 9-én, szombaton.

Középső Szokásátalakító Edző Csomag ~ tartalma:

 1. részvétel személyesen a workshopon,
 2. Végig is csinálod? avagy hogyan fejezz be mindent, amibe belekezdtél?! c. könyv (4 ezer forint értékben), és amit személyesen a workshopon átvehetsz, tele hasznos praktikával,
 3. változó társ választása a workshopon, akivel együtt dolgoztok 1 hónapig egy általad kiválasztott témában, területen (hogyan célszerű ezt tenni, azaz egymást támogatnotok, ehhez útmutatást kaptok tőlem).

Ennek a díjcsomagnak az az igazán fontos része, hogy tartalmazza a Végig is csinálod? avagy hogyan fejezz be mindent, amibe belekezdtél?! c. igencsak szemfelnyító könyvet tele hasznos megvalósítási stratégiákkal, amelyek között biztosan több számodra, illetve élethelyzeteid számára passzolót is találsz. Személyesen tudod átvenni a workshopon.

A Középső díjcsomag ára 8.400,- Ft, és már 4400,- Ft utalásával le tudod  foglalni a helyedet. A fennmaradó 4000,- Ft-ot a helyszínen fizeted, és ekkor meg is kapod a könyvet.

Alap Szokásátalakító Csomag ~ tartalma:

 1. részvétel személyesen a workshopon,
 2. változó társ választása a workshopon, akivel együtt dolgoztok 1 hónapig egy általad kiválasztott témában, területen (hogyan célszerű ezt tenni, azaz egymást támogatnotok, ehhez útmutatást kaptok tőlem).

Az Alap díjcsomag ára 4.400,- Ft, és csupán a fenti 2 lehetőséget tartalmazza. A teljes összeg utalásával tudod lefoglalni a helyedet.

Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566

Kik kaphatnak ajándékot?

A Fürgén Fizetők, azaz azok, akik a jelentkezésüket követően 3 banki napon belül eljuttatják hozzánk részvételi díjukat ők további ajándékokat kapnak, nevezetesen:

 •     20%-os kedvezményt kapnak Filipidisz Ildikó változás coach valamennyi (!) 2013 februári programjára,
 •     illetve megkapják a GazdagNők  szokásátalakító gyakorlatokat tartalmazó gyűjteményét
  is ajándékban (pdf formátumban).

Nézzük egy kicsit részletesebben Filipidisz Ildikó, a komfortzóna elhagyók támogatója, változás coach, a Most-élsz.hu honlap tulajdonosa 20%-os Kedvezmény Kártyáját, mit is tartalmaz, azaz többek között mire válthatod be 2013 februárjában. Ízelítőül néhány fontosabb lehetőség, amire  amint megérkezik az 1. szokásátalakító workshopra a részvételi díjad teljes összege máris érvényes a 20%-os kedvezmény:

 • Jantra/Indiai Mágikus négyzet tanfolyam. Útmutató  a szabad akarat helyes érvényesítéséhez.
 • Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot kezdő kurzus. Önismeret mesterfokon.
 • Mi a szeretetnyelvem? Hogyan segít jobbá tenni kapcsolataim, ha ismerem és „beszélem” ezt a nyelvet?
 • ÉnMárka értékesítőknek.  Miért nélkülözhetetlen ma a megkülönböztetés képessége?
 • Egyéni coaching. Ha bármilyen változás nehezen kezelhetővé vált – példáu munkahely elvesztése, életmód váltás az egészségért, válás, kapcsolati krízis, gyermek érkezik a családba, vagy éppen elhagyni készül felnőttsége okán, szeretteink elvesztése stb.
 • Minden hónapban változatos programok a péntek esti klubban. Cola helyett  teára, popcorn helyett pogácsára a vendégem vagy – írja Ildikó. Példák a klub programjára: lakásszínház, zenei programok, filmvetítés, meghívott művészek stb.

Hányan és kik vehetnek részt az 1. szokásátalakító workshopon?

A létszám limitált, csupán 22 fő részvételét tudom fogadni, hogy garantálva legyen a minőségi együttlét élőben, illetve az egy hónapos támogatás, hogy valóban tudjál változni, változtatni.
És a létszám limitált a helyszín befogadó képessége miatt is!

FONTOS: férfiak is jöhetnek a szokásátalakító workshopra!

Tehát magaddal hozhatod családod férfi tagjait, barátodat, vagy férfi ismerősödet, DE csak akkor, ha ő is nyitott erre a lehetőségre! Tehát semmi kényszer, kényszerítés, mert ez biztos nem használ!
Ha pedig te magad férfiként a GazdagNők honlap, illetve hírlevél olvasója vagy “alanyi jogon”, akkor is nyugodtan gyere: téged is várlak szeretettel!

Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566

A jelentkezési, illetve a befizetés sorrendjének megfelelően tudod lefoglalni a helyedet.
A létszám állásáról itt ezen az oldalon folyamatos információt adunk, illetve a GazdagNők hírlevelek olvasói is értesülnek róla.

Ha érdekel, ha úgy érzed, ott a helyed a 2013. február 9-én szombaton 10 és 14 óra között, ÚjHold előtti napon tartandó 1. szokásátalakítással foglalkozó workshopon, akkor töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot!

Teljes név:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Keresztneved vagy beceneved (ahogy szólíthatunk):*
Mobilszámod (szervezés miatt kérjük):*
Vezetékes telefonszámod/Skype-od (szintén szervezés miatt kérjük – ha nincs, akkor írd be ezt):
Számlázási név és cím irányítószámmal:*
Ezt a részvételi díjat választom :* 15.300,- Ft Prémium Szokásátalakító Mester Csomag ~ EZ a jobb választás, mert 6 szolgáltatást tartalmaz, és lefoglalhatod 7.650,- Ft előleggel!
8.400,- Ft Középső Szokásátalakító Edző Csomag (végigcsinálási stratégiákat tartalmazó könyvet + 2 szolgáltatást tartalmaz; 4.400,- Ft előleggel foglalhatod!)
4.400,- Ft Alap Szokásátalakító Csomag (csupán 2 szolgáltatást tartalmaz)
Megjegyzés/üzenet:

Ha ezt elküldted a jelentkezésedet, utána kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz ezzel véglegesíted az előadásra való feliratkozásodat.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd ezt a mobilszámot: 30 – 9561-566