Újjászületés az ÚjHolddal! Bölcs Hold Bőség Kör és HoldKártyavetés 2012. április 22-én, vasárnap…

Az élet körforgása- szoktuk használni ezt a kifejezést. Voltaképpen ez a Hold körforgása is, hiszen ciklusának szimbolikájával mutatja számunkra az élet körforgását: a láthatatlanból a láthatóvá válást, a sötétből az elindulást, a fénnyé válást. Növekedés, kiteljesedés, csökkenés és elmúlás, eltűnés – havonta látjuk ezt, és az életünk maga is ilyen, de sok-sok minden más is körülöttünk és bennünk.

“A „Holddal-élés” ahhoz segíthet hozzá, hogy a hatások megfelelő analógiáit megélve életminőségünk javuljon.” (Imolai Judit asztrológus)

Ez a célja a GazdagNők Bölcs Hold Bőség Körének és HoldKártyavetéseinek is: lehetőséget adni, női támogató teret biztosítani ahhoz, hogy a résztvevők életminősége javuljon, több öröm és elégedettség legyen az életükben, miközben egyre inkább maguk is kiteljesednek.

A Hold a női minőségével az örök titokzatos, és mi kapcsolódunk ehhez  a “titokhoz”, a Hold folyton változó arcához. 2012. április 22-én, vasárnap az ÚjHoldhoz kötődő Bölcs Hold Bőség Kör és HoldKártyavetés segítségével együtt rezgünk/hullámzunk, fogyunk, növekszünk, gömbölyödünk= kiteljesedünk, és ismét fogyunk, növekszünk, kiteljesedünk vele. Ennek az örök és végtelen ciklusnak az ismétlődését egyre magasabb szinten meg- és átélve az életünk mind jobban bőséggel lesz áldott. Az alámerülés, szembenézés, tudatosítás fázisa után az elengedésen, el- és megbocsá(j)táson keresztül újra meg újra eljutunk a megújulásig, a teremtésig.

A hold ciklikus változásához, ha kapcsolódunk, akkor gyönyörű utat járhatunk be: a növekedés, kiteljesedés, alámerülés, szembenézés és elengedés ciklusát. És ezt megtehetjük anyagi helyzetünkkel kapcsolatban is. Ha megtesszük, akkor ez valójában kihat életünk más területeire is – s hű kísérőnk lehet ebben a Hold, a nőiség örök szimbóluma folytonos változásával, állandóan ismétlődő ciklusával.

Az Újhold jegyében 2012. április 22-én vasárnap végre indul az idei évi Bölcs Hold Bőség Kör + ÚjHold Kártyavetést is tartunk – itt a ragyogó lehetőség a bekapcsolódásra!

Az egésznapos program tehát 2 részből áll:

 • délelőtt ÚjHold kártyavetés és jóslás lesz,
 • délután Bölcs Hold Bőség Kör az ÚjHoldhoz kapcsolódó istennőhöz kötődően.

Eddig ezeket a programokat külön-külön szerveztük, de most az ÚjHold jegyében mi is újítunk! :-) Eljöhetsz csak a délelőtti vagy a délutáni programra, önmagukban is értékesek, használhatóak számodra, de javaslom, hogy tarts velünk inkább egész napra! Ez esetben ajándékba kapod az általam intuítiv sugallat hatására kifejlesztett HoldKártya csomagot. Itt alább minden további részletet megtalálsz bővebben a 2 programrészről. Olvass tovább! Köszönöm :-)

A hold ciklikus aktuális ÚjHold fázishoz kapcsolódva a megújulást, az újjászületést erősítjük – kinek-kinek azon az életterületén, ahol a legfontosabbnak érzi. Lehet témád a pénz, a bőség, az egészség, az emberi kapcsolatok, a munka, a hivatás stb. Támogatlak abban, hogy megújulásod sikeres legyen – tarts velünk!

A vidékiek, illetve alkalmazottak is egyaránt tudnak jönni, mert napközben és hétvégén tartjuk a programot, hogy bárkinek legyen bekapcsolódási lehetősége.  Most 2012. április 22-én, vasárnap leszünk együtt Budapesten az Istennő Templomban (erről még további részleteket alább találsz).

Mire számíthatsz?

A Hold különböző fázisaihoz, az Istennő-kultuszhoz, a nőiség ezen ősi és természeti oldalához kapcsolódunk, miközben

 • feldolgozunk egy-egy olyan témát, ami az adott Hold-ciklushoz kapcsolható, közösen beszélgetünk ezekről tudatosítva kapcsolódó élethelyzeteink igazi üzeneteit,
 • megismerkedünk olyan Hold- és Bőség-istennőkkel, akiket a hagyomány az adott Hold-ciklushoz köt, s energiájukat, szimbólumaikat használjuk a találkozásaink során, és ki-ki belátása szerint aztán a hétköznapi életben is,
 • megtanuljuk, milyen eszközök, növények, állatok stb., és szertartások, rituálék, gyakorlatok kapcsolhatóak a Holdhoz, ezt ki-ki saját belátása szerint aztán maga is használhatja,
 • közben egyre inkább előhívjuk női teremtő erőnket, női kreativításunkat,
 • használni fogunk a találkozókon Hold-kártyát, a feldolgozást segítik még a kézműves kismesterségek, zene, meditáció, mozgás, vizualizációs gyakorlatok stb.

A megközelítés a GazdagNőknél megszokott módon hármas, mert az anyagi, lelki és szellemi gyarapodás lehetőségét egyaránt felkínálja a Bölcs Hold Bőség Kör a résztvevőknek.

A hétköznapok világába hozzuk be a spiritualitás igazán női oldalát ily módon majd, tehát a Hold kísérte női energiáinkat.

“A nőnek van a legnagyobb kreatív ereje a természetben: életet ad. Történelmi áttekintések során a nőknek bizonyítható hatalmat biztosított a szülés képessége: ez maga az élő mágia…” (Imolai Judit asztrológus)

Ha szültél már, ha nem; ha van már gyermeked vagy gyermekeid, vagy ha nem lesznek soha, akkor is benned van nőként ennek az élő teremtő mágiának a magja, fénye. A megfoganás/fogantatás, a várakozás, odafigyelés, a kihordás, a folyamatos egyre növekedés, és aztán a szülés, megszületés ciklusa nem csak a gyerekszületést kíséri végig. Ez a fajta várandósság ott van minden teremtő pillanatunkban, s hogy mennyire és hogyan éljük meg, az határozza meg aztán a végkifejletet. Ami lehet örömmel teli, eredményes, siker érzésével tölthet el, úszhatsz a boldogság mámorában, de lehet kínkeserves, szorongásokkal teli és csalódottságot hozhat, s kudarc érzést végeredményként. Hogy ez ne történjen meg veled, nőként egy igazán ősi, természeti energiához fordulhatsz: a teremtő és Bölcs Hold végtelen körforgásához.

Mindez az életünkben jelenlévő gazdagságot szolgálja (ha tudunk erről a gazdagságról, ha nem). És kapcsolódunk a pénzhez is, ami szintén jön-megy, fogy-nő, egyszóval: áramlik – miközben ugyanúgy bejár egy ciklikusságot.

Fontos: ez a folyamat járhat feszültségekkel, érhetnek kellemetlen dolgok, hiszen nem az eddig megszokott úton haladsz. Mindez változásodat jelzi, annak kísérő jelensége lehet, bár nem törvényszerű mindenkinél és minden esetben. Minél rugalmasabb vagy és elfogadóbb magaddal, másokkal és az új impulzusokkal, annál örömtelibb lehet változásod és fejlődésed folyamata is. Sosem leszel magadra hagyva, és támogató legkör, feltétel nélküli szeretet vesz körül, minősítések és elvárások nélkül.

Nem való neked ez a program,

 • ha túlságosan az agyadban, a fejedben, az elmédben élsz,
 • ha a világ racionális megközelítése az egyetlen mérvadó számodra,
 • ha úgy érzed és gondolod, nálad minden rendben van: semmin nem kell változtatnod,
 • ha idegen számodra a nőiség spirituális megközelítés,
 • és ha nem érted, hogy miért szükségesek csak nőknek szóló programok.

Kiket várunk a Bölcs Hold Bőség Kör és/vagy HoldKártyavetés résztvevői közé?

Azokat, akik

 • nyitottak az újfajta megközelítésre,
 • készek változni, változtatni,
 • elkötelezettek saját belső fejlődésük mellett,
 • igazán érdekli őket a spirituális nőiség sajátos megközelítése a Hold-ciklusokhoz kapcsolódva,
 • készek arra, hogy új szokásokat vegyenek fel, a tanult rítusokat, gyakorlatokat beépítsék a hétköznapjaikba,
 • hajlandóak másokat elfogadó módon támogatni pozitív rezgésükkel, ítélkezések nélkül stb.

ÚjHold kártyavetés és -jóslásra várlak 2012. április 22-én vasárnap délelőtt 10 és 13 óra között!

Elkészült a Hold mind a 4 fázisához a Hold Kártya csomag általam (= Chi*** Csapó Ida). Ezt önismereted fejlesztéséhez, spirituális életedhez útmutatónak tudod használni, afféle “jóslásként”, illetve megerősítésként. A Hold Kártyavetésen-húzáson ezúttal az éppen aktuális ÚjHold kártyát fogjuk használni meditációval, vizuális gyakorlattal egybekötött mini tréningen, ahol mint az Istennő papnője vezetlek, illetve támogatlak téged.

Tibeti éneklő tálakat is fogok használni: élvezheted megnyugtató, összerendeződésedet segítő hangjukat.
Megtanítalak több kártyavetési módra
, és ezek közül egyet teljes mélységében kipróbálunk. Tapasztalatom szerint kiscsoportban ez a legerőteljesebb kártyavetési mód, ráadásul kevéssé ismert – most neked is feltárulnak a titkai! ;-)

Különböző kártyákat (amik általában nem túl ismertek) jómagam nagyon régóta használok. A lányommal most már 7 éve minden évben Szilveszter utolsó délutánján együtt töltünk pár órát, ahol visszanézünk az előző évre, és előre az érkező ÚjEsztendőre. És mindig kártyát is húzunk. De ötletszerűen is szoktam magamnak kártyát húzni, amikor van valamilyen kérdésem, amiben a tovább lépéshez segítséget szeretnék kapni nem racionális síkról.

Online kártyahúzást is tartottunk már többször a GazdagNőkkel, illetve élőben 2011-ben a GazdagNők 3. szülinapi partiján, és Karácsony előtt, tovább 2012-ben már 4 kis csoportos, kártyahúzással egybekötött mini tréninget, spirituális önismereti gyakorlatot vezettem nagy sikerrel, a résztvevők megelégedettségére.

Milyen tapasztalatokat szereztek az eddigi résztvevők?
Ehhez hasonlók veled is megtörténhetnek, ha velünk tartasz!

Köszönöm ezt a kellemes vasárnap délutánt, amit a Hold kártyavetésen együtt tölthettünk.

Elkötelezett önfejlesztő lévén minden alkalmat igyekszem megragadni, ami segít tisztábban látni önmagam. Szeretem az egyszerűen és gyorsan megvalósítható módszereket, és Nálad Ida,  minden programon vannak ilyenek.

Vasárnap ismét kaptam egy gyöngyszemet, ami nem kis meglepetést okozott. Egy kérdés, négy egyszerű lépés, és az elsőre meglepő válasz. Először csak részben értettem meg, aztán már itthon, kicsit átgondolva, egyértelmű és kerek lett az egész, szinte csodálkoztam hogy nem láttam addig.

Sokat segített az is, hogy megoszthattuk egymással gondolatainkat, hiszen sokszor nem látjuk a fától az erdőt.

Tiszta szívvel tudom ajánlani mindenkinek, akinek vannak kérdései, de eddig nem találta a válaszait, kicsit elbizonytalanodott és megerősítést szeretne, esetleg elakadt, és nem tudja hogyan tovább.

Sokáig én is egyedül lépegettem előre, de az ilyen alkalmak mindig megerősítenek abban, hogy mennyivel könnyebb egy-egy lépést megtenni támogató, segítő környezetben.

Apropó, majd elfelejtettem! Köszönöm az ajándékba kapott kártyát, amit most már bármikor használhatok a Tőled kapott útmutató alapján.

Szeretettel:
Filipidisz Ildikó
A komfortzóna elhagyók támogatója, változás coach
www.most-elsz.hu

Ida nagyon ért ahhoz, hogy hogyan hangolja rá az embereket a(z angyal) kártya húzásra. Igen fontos az előkészület, a megfelelő hangulat, mert a kihúzott kártya csak ellazult állapotban kihúzva mutatja meg azokat a szükséges lépéseket, amelyek a Gazdag Élethez vezetnek.

Rendkívül lényeges a kártyák helyes értelmezése – még akkor is, ha az általuk mutatott lépések első látásra frusztrálóak… A saját történetem ebben: a Gazdagnők 3. születésnapon a többiekkel együtt angyalkártyákat húztunk, én a munkahelyem kérdésére. Azért erre, mert bizonytalan voltam, hogy a GYES-em lejárta után visszamenjek-e, vagy kilépjek. Rossz emlékeim az ott töltött utolsó időkről, amiket még csak részben sikerült megemésztenem… És nem féltem attól, hogy nem találok jobb helyet, vagy hogy nem tudom tovább építeni a vállalkozásomat, hiszen soha nem voltam munka nélül.

Érdekes kártyák jöttek ki, az egyik az Elengedés angyala volt. Akkor én úgy értelmeztem, hogy amikor lejár a GYES-em, el kellene engednem a munkahelyemet, hogy azt csinálhassam, amit szeretek: gyógyítani embereket ÉFT-vel és tanítani őket öngyógyításra minden lehetséges módon.

Ehhez képest az események végül visszacsábítottak a munkahelyre, ahol most igen jól érzem magamat. Ugyanis előnyére változott a hely, és vannak olyan lehetőségeim is, amelyben csinálhatom a számomra kedves munkákat, és mellette még tudom a saját ügyeimet is intézni. A főnökök minden kérésemet teljesítették, amit csak tudtak: például beleegyeztek a részmunkaidőbe.

Ezért újra és együtt értelmezve az összes angyalkártyát, arra jutottam, hogy nem a munkahelyet kellett elengednem, hanem a vele és a munkával kapcsolatos megmaradt rossz érzéseimet!

Nagyon köszönöm Idának, hogy így segített ebben a döntésben! Az helyzet, amiben most vagyok, valóban igazi Áldás nekem!

Szalkai Titi – Dunakeszi
ÉFT terapeuta, honlapszerkesztő (alapban közgazdász-informatikus)
www.lelekapolas.hu

Mi vár rád a Bölcs Hold Bőség Körön délután ÚjHoldkor 2012. április 22-én, vasárnap délután fél 2 és fél 5 között?

Az Új Holdhoz kötődünk – logikusan :-). Remek alkalom lesz arra, hogy az Új Holdhoz kötődő Hold Istennőhöz kapcsolódjunk, aki a női lét leány oldalát képviseli. Nemcsak megidézzük fontos aspektusait, hanem praktikákat kapsz arra, hogy aztán ezen holdciklus teremtő erejét a gyakorlati életünkben, a hétköznapokban is tudd használni.

Fő témánaz akadályozó belső ellentétek tudatosítása, elengedése, és a kinek-kinek sajátmaga által kiválasztott életterületen az újjászületés, a kiteljesedés elindítása. á.

Lesznek különleges gyakorlatok ezúttal is (varázsolni fogunk most is ;-)),  megidézzük (ahogy említettem már) az ehhez az időszakhoz kapcsolható Hold Istennőt, és megnézzük, hogy mítoszából mit meríthetünk magunknak 21. századi nőként, hogy életünk lelki, anyagi és spirituális téren is egyre teljesebb legyen. Mindehhez ezúttal is támogató teret és időt kapsz. Ezenkívül izgalmas felfedezési lehetőséget saját magadhoz, és a spirituális nőiség számodra tán az újszerűségén túl egyre természetesebbé váló megközelítését.

A találkozó során a rituális gyakorlatok, a szertartás elemek, a közös tapasztalatok, a mágikus kézműveskedés mély átélést, elmélyülést tesznek lehetővé – kinek-kinek a nyitottsága szerint.  Az együttesen átélt, az egész csoport energiája által támogatott zsigeri, sejtszintű élmények ott helyben hatnak, és felemelő, megemelő energiáját magaddal viheted. Csak a te nyitottságodon, befogadási készségeden múlik mivel gazdagodsz! Az első találkozók résztvevői mély élményekkel és átélésekkel távoztak (ahogy magad is olvashattad fentebb beszámolójukban). 

Néhány résztvevő megosztja  veled az élményeit – ezek veled is megtörténhetnek!

Melihercsik Jánosné Marika egészséges életmód tanácsadó (Salgótarján):

Számomra a “holdas könyvek” évek óta kapaszkodót és útmutatót jelentettek – már amennyit magamtól el tudtam sajátítani belőlük. Bizonyos tevékenységeket csak a holdállásnak megfelelően részesítek előnyben (nagytakarítás, kertészkedés, szépségápolás stb.) De mindenképpen inspirálóbb egy tapasztalt vezető, és mint tudjuk, egységben az erő, a légkör sem elhanyagolható! Nem is mertem hinni, hogy ennyi hasonló gondolkodású nőtársam van!

Nekem sokat jelentett a közös Bölcs Hold esténk, és újabb megerősítést kaptam. Az ágacskámat dugdosnom kell, mert rövid úton a szemétben landolna (a környezetem támogatása híján), de napközben találok rá módot foglalkozni vele!

Az újabb könyveknek is nagyon örülök, az előző alkalommal vásároltak is nagyon hasznosak voltak! A legnagyobb örömöm, hogy ELKEZDETT ÁRAMOLNI A PÉNZ! (Nem sajnálom kiadni az önképzésemre, ugyanakkor megtalálom azokat az embereket, akik velem együtt építik a hálózatomat! Ha egy-egy ember csak halogat, ámít, biztosan jön helyette másik, aki tenni is akar magáért!)

Köszönöm, hogy jelen lehettem ezen az újholdas szerdai estén!

 

Németh Andrea 20 éves, stylistnak tanul Budapesten:

Először 13 éves koromban találkoztam az ezotériával és azóta is nagyban meghatározza az életemet. Anyukámnak is köszönhetően (aki lélekgyógyászként dolgozik) sok spirituális előadáson részt vettem már, de sokszor éreztem azt, hogy hiányzik valami. Amikor a honlapodon olvastam a Bölcs Hold Körröl, azonnal éreztem, hogy el kell rá mennem.

Mindig is vonzott a Hold, és az, hogy a Holddal összhangban éljek. Emellett sajnos nehezen tudom elfogadni magam, mint nő… Mivel a Hold a női energiák képviselője, azt gondoltam, segíteni fog ez a program. És igazam is lett! Teljesen elvarázsolt az oltár, amit a terem közepén rendeztél be, azóta már én is megcsináltam a saját kis oltáram. Az ágacska, amit készítettünk, tényleg erőt sugároz: ha megfogom, érzem, hogy áramlik belőle az energia és erősebben tudok a vágyaimra koncentrálni. A táncot is nagyon jó ötletnek tartottam, bár először megijedtem tőle (talán az önbizalomhiányom miatt), végül sikerült beleélnem magam, és remélem idővel ez még inkább sikerülni fog.

Végezetül azt szeretném elmesélni, hogy amikor otthon kibontottam a csomagocskát (amit Te állítottál össze és a foglalkozás után meg lehetett vásárolni), nagy élmény volt, hogy szó szerint éreztem belőle kiáramlani a szeretetedet. Köszönök mindent!

FONTOS: a létszám limitált! Maximum 17-17 főt tudok fogadni az újholdas programon délelőtt, illetve délután.

Nyugodtan jelentkezz be, mert ha a létszám betelt, akkor azt itt jelezni fogjuk. Amíg erről nincs információ, az azt jelenti, hogy még van szabad hely.

Egyébként a szabad helyek számát folyamatosan közöljük itt ezen az oldalon, továbbá a GazdagNők hírleveleiben szintén.

Ki lesz a vezetőd?

Jómagam: Chi*** Csapó Ida női önismereti tréner, nők és pénz specialista nagyon régóta vonzódom, és tudom, hogy közöm van a Holdhoz, annak szimbolikájához, spirituális aspektusához. Többször megerősítést kaptam konkrét személyektől is arra vonatkozóan, hogy nekem nemcsak dolgom, hanem feladatom van a Holddal, a nőiség ezen megnyilvánulásával.

Két év után Veres Kriszta Papnő iskolájának befejeztével az Istennő papnője lettem – ez az iskola sok szunnyadót előhozott belőlem. Mindent átadok neked/nektek, amit alakuló papnői mivoltom közvetíteni enged, és amit az örök természetben mindig is jelenlévő Nagy Istennőtől, annak Hold és Bőség Istennőitől magam is kapok, illetve a tájékozódásom során e témában megérint, és magam is használok.
Közösen fogunk teremteni – a fentiekkel együtt ezt hangsúlyozni kívánom. Tehát az átadó és befogadó oldal teljes felelősségvállalása egyaránt szükséges. És nyitottsága is.

Hol lesz a Bölcs Hold Bőség Kör és/vagy HoldKártyavetés a 2012. április 22-én, vasárnap?

Helyszín: Istennő Templom – Budapest, 1073, Erzsébet krt. 58. I/4. (Ki kell jönnöd a körfolyosóra, és átellenben szemben a sarokban találod a 4. számú ajtót.)

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel: az épület előtt van a 4-es és 6-os villamos Király utcai megállója, illetve a sarkon a 70-es és 78-as trolik megállója.

A bejutáshoz a jelentkezőknek megadjuk a kapukódot.

Mennyibe kerül a Bölcs Hold Bőség Kör programja?

Részt vehetsz külön a délelőtti, és külön a délutáni programon.
Mindkettőnek egyforma az ára:

 • amennyiben banki utalással fizetsz csupán bruttó 4.400,- Ft számodra a délelőtti vagy délutáni program,
 • ha közvetlenül bankfiókban készpénzben fizeted be, vagy rózsaszínű postai csekken, akkor 4.500,- Ft számodra a délelőtti vagy délutáni program.
Javaslom, hogy vegyél részt  egész nap az újholdas programunkon! Ebben az esetben ajándékot kapsz!
Ha velünk tartsz egész napra 2012. április 22-én, vasárnap 10 és 16.30 között, akkor  ebben az esetben bruttó 8.800,- forint a részvételi díjad, továbbá ajándék HoldKártyacsomagot kapsz 2.600,- Ft értékben. Ha csak a délelőtti vagy a délutáni újholdas programrészen veszel részt, akkor ez az ajándék – sajnos – nem jár számodra.
A program helyszínén spirituális vásár is lesz a témához kötődő ezoterikus tárgyakból, illetve könyvekből.  Ennek további részleteiről a jelentkezőket e-mailben értesítjük majd.

A létszám limitált: maximum 17 fő jelentkezését tudjuk fogadni! Helyedet a részvételi díjad befizetésével tudod foglalni!

A megrendelésed után visszaigazoló e-mailt kapsz, mely tartalmazza a részvételi díjad utalásával kapcsolatos minden részletes információt. Várlak szeretettel!

Ha érdekel az újholdas Holdkártyavetés és/vagy  Bölcs Hold Bőség Kör 2012. április 22-én, vasárnap, akkor mielőbb töltsd ki az alábbi megrendelő lapot, és jelentkezz itt:

E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Teljes név:*
Keresztneved:*
Mobil telefonszámod (szervezési okok miatt kérjük):*
Ezt a részvételi díjat választottam jogosultságom alapján:* du-i Bölcs Hold Bőség Kör banki utalással bruttó 4.400 forint du-i Bölcs Hold Bőség Kör készpénzben bankban befizetve, illetve rózsaszínű postai csekken feladva bruttó 4.500 forint de-i ÚjHold kártyavetés banki utalással bruttó 4.400 forint de-i ÚjHold kártyavetés készpénzben bankban befizetve, illetve rózsaszínű postai csekken feladva bruttó 4.500 forint egész napra jelentkezem (bruttó 8.800,- Ft), és kérem az ajándék HoldKártya csomagot (2.600,- Ft értékben)
Számlázási név és pontos számlázási cím:*
Megjegyzés:


A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! A jelentkezésed után kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Utóirat: Ha bármi további kérdésed lenne a programmal kapcsolatban, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd Majoros Melinda ügyfélkapcsolati menedzserünket ezen a mobilszámon: 30 – 58-43-975.